تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/01/02 - 10:12
کد خبر: 465249

نقشه راه بهینه‌سازی مصرف انرژی در ساختمان‌ها تدوین واجرایی می‌شود

نقشه راه بهینه‌سازی مصرف انرژی در ساختمان‌ها تدوین واجرایی می‌شود

محمدحیدری سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تبریک سال جدید ضمن مروری بر مهم‌ترین فعالیت‌های انجام شده آن مرکز در سال گذشته به تشریح فعالیت‌های پیش‌رو پرداخت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، محمدحیدری سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تبریک سال جدید ضمن مروری بر مهم‌ترین فعالیت‌های انجام شده آن مرکز در سال گذشته به تشریح فعالیت‌های پیش‌رو پرداخت.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در تشریح مهمترین برنامه‌های سال جدید آن مرکز در حوزه‌های مرتبط اعلام کرد: موضوع کاهش و مصرف بهینه انرژی در ساختمان‌های جدیدالاحداث و ارائه تمهیداتی برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌های موجود، راه‌اندازی سامانه پایش انرژی و اجرای مصالح ساختمانی سیمان آمیخته در اجرای طرح نهضت ملی مسکن از مهمترین کارهایی است که در سال جدید در برنامه مرکز تحقیقات قرار دارد.

حیدری با اشاره به اینکه هم اینک حدود ۴۰ درصد انرژی در کشور در حوزه ساختمان صرف می‌شود، گفت: با توجه به مشکلاتی که در حوزه تأمین انرژی در کشور وجود دارد، اجرایی شدن مبحث ۱۹ مقررات ملی و کنترل ساختمان (بهینه‌سازی مصرف انرژی) در ساختمان‌های جدید در دستورکار است. مقرر است تا در همکاری با سازمان نظام مهندسی ساختمان این مبحث عملیاتی و اجرایی شود.

وی افزود: در خصوص اجرای مبحث ۱۹ مقررات ملی و کنترل ساختمان در ساختمان‌های موجود نیز در تلاش هستیم تا در همکاری با سازمان نظام مهندسی ساختمان مجموعه ضوابط و آیین‌نامه‌هایی برای عایق‌بندری جداره داخلی ساختمان‌ها برای ذخیره انرژی تدوین و لازم الاجرا شود.

حیدری تصریح کرد: موضوع بهینه سازی مصرف انرژی ابتدا در ساختمان‌های عمومی اجرایی و عملیاتی خواهد شد. در لایحه برنامه هفتم توسعه نیز موضوع مصرف بهینه انرژی در ساختمان‌های با احکامی توسط سازمان برنامه و بودجه پیش‌بینی شده است که چنانچه عملیاتی شود تحولی را در حوزه مصرف انرژی در کشور منجر خواهد شد.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی همچنین از پیگیری راه‌اندازی سامانه پایش انرژی در سال جدید توسط مرکز خبر داد.

به گفته وی، راه‌اندازی سامانه پایش انرژی از سال‌های گذشته در همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت راه و شهرسازی و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی پیش‌بینی و مقرر شده بود تا با راه‌اندازی آن تمامی اطلاعات مصرف انرژی طی یک پروسه در سامانه بارگذاری و سپس آنالیز شود و خروجی آن منجر به راهکارهای بهبود مصرف انرژی در ساختمان‌ها شود.

حیدری افزود: به دلیل مشکلات عدم تأمین اعتبار راه‌اندازی سامانه پایش انرژی که بخش ابتدایی آن انجام شده با کندی مواجه شده است که در تلاش هستیم تا در سال جدید موضوع با جدیت دنبال و تا حصول به نتیجه پیگیری شود.

نقشه راه تولید و فرهنگ مصرف سیمان آمیخته برای بهینه سازی مصرف انرژی تدوین می‌شود

وی تولید سیمان آمیخته را از دیگر موضوعات مهم سال جدید مرکز تحقیقات برشمرد و توضیح داد: در موضوع بهینه‌سازی مصرف انرژی، موضوع تولید و رواج استفاده از سیمان آمیخته نیز در دستور کار مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی قرار دارد. در این باره نشست‌هایی با انجمن تولیدکنندگان سیمان برگزار شده و نقشه راهی در حال تدوین است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تعرض به زیرساخت‌های ما بنای هژمونی شما را نابود می‌کند
ایران برای پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکا آماده است
پاسخ ایران محدود به منطقه نخواهد بود
از همه ابزار خود برای اعمال حق ذاتی دفاع مشروع استفاده می‌کنیم
تجربه آبان ۹۸ و مرداد ۴۰۴ نشان داد گران‌سازی بنزین تأثیر مثبت ندارد
معرفی بهترین صرافی ها بدون محدودیت سنی
استقلال با دیوار پنج‌نفره به استقبال لیگ برتر می‌رود
تهدید خطرناک ایران علیه نظامیان آمریکایی به روایت وال استریت
از توقیف دارایی‌ها تا بازگرداندن منابع به بیت‌المال
شرط ایران قوی، وحدت حول محور ولایت است
مهم‌ترین تاسیسات انرژی جهان در تیررس موشک‌های ایرانی
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
امنیت زائران اربعین و انتقام خون رهبر شهید معامله‌پذیر نیست
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top