تاریخ انتشار: شنبه 1402/01/05 - 10:02
کد خبر: 465385

احداث مجتمع ۸۰۰ واحدی برای دانشجویان متاهل

احداث مجتمع ۸۰۰ واحدی برای دانشجویان متاهل

رئیس دانشگاه تهران از احداث مجتمع ۸۰۰ واحدی برای دانشجویان متاهل خبر داد و گفت:۵۰۰ میلیارد تومان برای احداث این واحدها برای دانشجویان متأهل در نظر گرفته‌ایم که تخصیص آن در فرایند اجرایی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» محمد مقیمی، با اشاره به پیگیری وضعیت معیشتی و مسکن دانشگاهیان در سال ۱۴۰۱ گفت: پیگیری وضعیت معیشتی اعضای هیأت علمی، ارتقای امکانات رفاهی برای دانشجویان و رسیدگی به مطالبات کارکنان دانشگاه‌ها در سال ۱۴۰۱ به عنوان مهمترین سرفصل‌ها در چارچوب حفظ کرامت و منزلت دانشگاهیان و تحقق رشد علمی کشور از سوی مدیریت دانشگاه تهران مورد پیگیری قرار گرفت و با تدبیر رئیس‌جمهور، حمایت‌های وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و همراهی‌های رئیس مجلس شورای اسلامی و نمایندگان مردم در خانه ملت، تصویب لایحه دولت برای ترمیم حقوق اعضای هیأت علمی و برداشتن سقف آن، احقاق حقوق از دست رفته ایشان و جبران کاهشی که در حقوق اعضای هیأت علمی اتفاق افتاده بود، محقق شد. در زمینه پیگیری وضعیت معیشتی کارکنان دانشگاه هم اعمال سختی کار در احکام کارکنان دانشگاه تهران و افزایش حق مسکن و یک سری اقدامات دیگر در سال ۱۴۰۱ انجام شده است.

ساخت ۲ هزار مجتمع مسکونی برای کارکنان دانشگاه تهران
رئیس دانشگاه تهران ضمن اشاره به اینکه یک مجتمع مسکونی ویژه کارکنان دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱ در منطقه ۲۲ افتتاح شد، افزود: همچنین جهت تامین ۲ هزار مسکن برای اعضای هیات علمی و نخبگان دانشگاه تهران، تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه تهران و بنیاد ملی نخبگان منعقد شد که بر اساس آن، زمین مورد نیاز برای احداث مسکن از سوی دانشگاه تامین می‌شود.

ساخت مجتمع ۸۰۰ واحدی برای دانشجویان متاهل
مقیمی ادامه داد: همچنین ۵۰۰ میلیارد تومان نیز برای احداث ۸۰۰ واحد مسکونی جدید برای دانشجویان متأهل در نظر گرفته‌ایم که تخصیص آن در فرآیند اجرایی است. این مجموعه ۸۰۰ واحدی در یکی از زمین‌های متعلق به دانشگاه احداث می‌شود و فرآیند اخذ مجوز ساخت نیز با حمایت شهردار تهران که خود در حوزه تأمین مسکن جوانان و زوج‌های دانشجو دارای دغدغه هستند، در مراحل نهایی قرار دارد.

گره‌گشایی در حوزه زیرساخت‌ها و تسهیلات پژوهشی
وی افزود: دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱ در عرصه تامین زیرساخت‌ها و حمایت‌ها از حوزه پژوهش و فناوری از یک جهش بزرگ برخوردار شد؛ به گونه‌ای که تنها در حوزه حمایت از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیات علمی شاهد افزایش ۱۰ برابری مبلغ حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها بوده و رشد صد درصدی مبلغ گرنت اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران رقم خورد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خسروپناه: برخی پزشکان با پول مردم درس خواندند اما طبابت نمی‌کنند!
صادرات چای ۴۸ درصد افزایش یافت
نهادهای رسمی صهیونیستی اذعان کردند: سال مالی سیاه اسرائیل در ۲۰۲۶
عقب‌ماندگی ۲۱ میلیارد دلاری صادرات غیرنفتی از برنامه هفتم
امیر حاتمی: همکاری با دانش‌بنیان‌ها با سرعتی مضاعف تداوم یابد
اژه‌ای خطاب به سازمان بازرسی: موضوع ارز را رها نکنید
هشدار قرمز هواشناسی در جنوب کشور؛ آماده‌باش امداد و نجات
اجرای مصوبه تسهیل دسترسی به سکوهای بین‌المللی را با جدیت دنبال می‌کنیم
فیلم | خضریان: ۱۰۷ میلیون دلار از ضمانت‌های صادراتی در چنگ دو بانک خصوصی
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top