تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/01/15 - 11:58
کد خبر: 465973

رئیسی: هیچ تصمیم اقتصادی بدون نظر فعالین بخش خصوصی گرفته نشود

رئیسی: هیچ تصمیم اقتصادی بدون نظر فعالین بخش خصوصی گرفته نشود

جمعی از تولیدکنندگان و کارآفرینان برتر کشور در نشستی ۴ ساعته با رئیس جمهور به بحث و گفتگو درباره سیاست‌های اقتصادی دولت و تشریح مشکلات و نقطه‌نظرات خود در زمینه راهکارهای رفع موانع و رونق تولید پرداختند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، در این نشست که شامگاه دوشنبه و همراه با ضیافت افطار برگزار شد و وزرای امور اقتصادی و دارایی و صنعت، معدن و تجارت، رئیس کل بانک مرکزی و معاون اجرایی و رئیس دفتر رئیس جمهور نیز حضور داشتند، ۱۸ نفر از مدعوین به نمایندگی از تولیدکنندگان و کارآفرینان کشور در بخش‌های مختلف صنعتی، دانش‌بنیان و کشاورزی به بیان مشکلات، نقطه نظرات و پیشنهادات خود در راستای تحقق شعار سال پرداختند و رئیس جمهور قریب به ۴ ساعت شنونده سخنان و دیدگاه‌های آنان بود.

در ادامه رئیس جمهور در سخنانی ضمن تاکید بر تسریع بررسی و رفع موانع و رونق تولید، اعلام آمادگی کرد، یک روز در هفته را برای مباشرت با تولیدکنندگان و کارآفرینان با هدف بررسی، احصاء و رفع مشکلات آنان اختصاص دهد.

رئیسی همچنین مقرر کرد به منظور اطمینان از اجرایی شدن خواسته‌های تولیدکنندگان و کارآفرینان تا پایان سال این نشست تکرار و حداقل به صورت فصلی برگزار شود.

رئیس جمهور حمایت مالی و تامین اعتبارات، حمایت حقوقی و رفع موانع اداری و سامان دادن به بخشنامه‌های متعدد و متکثر را سه اولویت اصلی دولت برای حمایت از تولیدکنندگان و کمک به رشد تولید در کشور عنوان کرد و گفت: دولت همچنین در راستای وظایف خود نظارت بر زنجیره تولید تا مصرف را در دستور کار دارد، اما معتقد به نظارت سطح‌بندی شده و اثر بخش است، نه نظارت موازی که خود از موانع پیش روی تولیدکننده و کارآفرین محسوب می‌شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه هنوز بسیاری از ظرفیت‌های کشور در مسیر تولید به کار گرفته نشده است، بر توجه جدی دولت به بخش خصوصی و تعاونی‌ها تاکید کرد و گفت: معتقدیم میدان اقتصاد باید در اختیار بخش خصوصی، تولیدکنندگان و کارآفرینان باشد و دولت صرفا نقش هدایت، حمایت و نظارت و تنظیم‌گری را به عهده داشته باشد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به درخواست برخی از تولیدکنندگان بخش صنعت مبنی بر جلوگیری از قطعی برق و گاز و در نتیجه توقف تولید این صنایع اظهار داشت: خوشختانه کار احداث نیروگاه‌های مختص بخش صنعت با هدف استمرار تولید در این بخش در تمامی فصل‌ها، در این دولت آغاز شده و ان‌شاءالله به زودی تعداد قابل توجهی از آنها به سرانجام خواهد رسید.

«تلاش برای رفع دغدغه تولیدکنندگان در مسئله قیمت‌گذاری با نگاه حمایت توامان از تولیدکننده و مصرف‌کننده»، «ایجاد تعامل و تعادل بیشتر بین بخش خصوصی و دولت»، «پیگیری و رفع سریع مشکلات تولیدکنندگان با تلاش کارگروه تعیین ماهیت»، «بررسی و تجدیدنظر وزارت صمت در فروش مواد اولیه تولیدکنندگان در بورس کالا»، «خروج مدیریت دولتی از شرکت‌هایی که سهام آنها به بخش خصوصی واگذار شده»، «تاکید بر ممنوعیت واردات کالاهایی که امکان تولید آن در کشور وجود دارد» و «حمایت عملی از شرکت‌های دانش‌بنیان با محوریت معاونت علمی ریاست جمهوری» از دیگر محورهای سخنان رئیس جمهور، ناظر به درخواست‌های تولیدکنندگان و کارآفرینان برتر کشور در این نشست بود که دستگاه‌های اجرایی مربوطه از سوی رئیسی مکلف به پیگیری و اجرای آنها شدند.

 رئیسی در ادامه با تاکید بر ضرورت سهیم کردن بخش خصوصی در تصمیم‌سازی‌های اقتصادی تصریح کرد: هیچ تصمیمی در بخش اقتصادی نباید بدون نظر فعالین اقتصادی در بخش خصوصی و تولیدکنندگان و کارآفرینان گرفته شود.

رئیس جمهور پیدا کردن راهکارهای قانونی برای تسریع در امر تولید را از جمله وظایف مهم دستگاه‌های اجرایی برشمرد و بر ضرورت جسارت و شجاعت لازم در تصمیم‌گیری در بدنه کارشناسی دستگاه‌های اجرایی به عنوان یکی از مسائل مهم و محوری در مسیر رفع موانع تولید تاکید کرد.

رئیس جمهور همچنین بخشی از زمان سخنرانی خود را به تعداد دیگری از تولیدکنندگان و کارآفرینان حاضر در این نشست برای طرح مشکلات ارزی‌شان با رئیس بانک مرکزی اختصاص داد و دکتر فرزین، رئیس کل بانک مرکزی پس از شنیدن مسائل و مشکلات آنان در سخنانی به تشریح اقدامات صورت گرفته از سوی بانک مرکزی برای تامین ارز تولیدکنندگان، تثبیت نرخ ارز و مدیریت منابع ارزی کشور پرداخت.

همچنین سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد نیز در این نشست در سخنان کوتاهی با تاکید بر عزم وزارت اقتصاد برای کاهش ریسک‌های اقتصادی تولید، از جلوگیری از تغییر بخشنامه‌های تسهیل‌کننده فعالیت تولیدکنندگان به ویژه در حوزه گمرکات کشور از اولین روز کاری سال جدید خبر داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
حضور خانواده مرحوم محمدمهدی محمدی در دانشگاه علم و صنعت ایران
دانشگاه خواجه نصیر از گردهمایی‌های دانشجویی با هر گرایش حمایت می‌کند
غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
از راه‌اندازی مرکز مشاوره تا اجرای ۲ پروژه مسکن توسط شهرداری
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
ملوان از عزیزی و خلیل‌زاده به کمیته انضباطی شکایت کرد
واکنش حماس به اقدام شنیع صهیونیست‌ها در آتش زدن مسجدی در کرانه باختری
پیروزی سپاهان برابر استقلال خوزستان
شایعه بازداشت دانشجویان بوعلی‌سینا تکذیب شد
بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری
زاکانی: هرکس وقایع دی‌ماه را درونی کند، جاده صاف‌کن آمریکا است
فرماندار عسلویه: کمبودهای مراکز تفریحی و اقامتی رفع شود
چند نکته مهم تغذیه‌ای به نوجوانان روزه‌دار
اعتکاف به سبک«حالت پرواز»/ خاموش کردن صدای دنیا و اوج گرفتن در بندگی
چرخش خطرناک در اشغال کرانه باختری چرخش خطرناک در اشغال کرانه باختری
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری
پیروزی سپاهان برابر استقلال خوزستان/ بازگشت زردها به نزدیکی صدر
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
رؤسای دانشگاه‌ها با سعه‌صدر با دانشجویان تعامل داشته باشند
دانشگاه خواجه نصیر از گردهمایی‌های دانشجویی با هر گرایش حمایت می‌کند
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
نتایج نهایی تکمیل ظرفیت کاردانی فنی حرفه‌ای ۱۴۰۴ اعلام شد
ارسال پیامک ممنوع‌الورود شدن به تعدادی از دانشجویان شریف
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
انتخاب واحد تکمیلی در دانشگاه آزاد آغاز شد
وزارت علوم مجاز بودن غیبت دانشجویان تا پایان سال جاری را تکذیب کرد
تکذیب خبر اختیاری‌ شدن حضور در کلاس‌های درس دانشگاه شهید بهشتی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top