تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/01/16 - 15:23
کد خبر: 466155

حمله دوباره رئیس یوفا به رئال، بارسا و یوونتوس

حمله دوباره رئیس یوفا به رئال، بارسا و یوونتوس

پروژه سوپرلیگ دو سال پیش توسط سه باشگاه رئال مادرید، بارسلونا و یوونتوس راه اندازی شد و ۶ باشگاه انگلیسی و همچنین اتلتیکو، میلان و اینتر نیز از آن پشتیبانی کردند. با مخالفت سرسختانه یوفا و نیز هواداران فوتبال در انگلیس، در نهایت این پروژه با شکست مواجه شد. یوفا، رئال، بارسا و یوونتوس را تهدید به اخراج از رقابت‌های اروپایی کرد ولی در نهایت نتوانست به موفقیتی در این راه دست پیدا کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از "ورزش سه"، پروژه سوپرلیگ دو سال پیش توسط سه باشگاه رئال مادرید، بارسلونا و یوونتوس راه اندازی شد و 6 باشگاه انگلیسی و همچنین اتلتیکو، میلان و اینتر نیز از آن پشتیبانی کردند. با مخالفت سرسختانه یوفا و نیز هواداران فوتبال در انگلیس، در نهایت این پروژه با شکست مواجه شد. یوفا، رئال، بارسا و یوونتوس را تهدید به اخراج از رقابت‌های اروپایی کرد ولی در نهایت نتوانست به موفقیتی در این راه دست پیدا کند.

الکساندر چفرین که امروز بدون رقیب بار دیگر رئیس یوفا شد، از منتقدان سرسخت سوپرلیگ است و در سخنرانی امروز خود بار دیگر به رئال، بارسا و یوونتوس تاخت: «این باشگاه‌ها بی‌پروا مدیریت می شوند. در فوتبال اروپا جایی برای کارتل‌ها نیست. فوتبال متعلق به همه است نه چند باشگاه خاص. منافع عمومی همیشه در اولویت قرار دارد و بالاتر از منافع سه باشگاه، دو سرمایه‌گذار و سخن‌گویانشان است.»

چفرین ادامه داد: «این باشگاه ها که به قول خودشان با سوپرلیگ قصد نجات فوتبال را داشتند، مثل گرگی در لباس مبدل هستند. قصد فریب چه کسی را دارید؟ اینجا کسی فریب شما را نمی خورد. برای آنها پول بالاتر از هر موفقیت ورزشی است. چیزی بالاتر از شایسته سالاری و دموکراسی نداریم. لیگ های داخلی همچنان باید سنگ بنای فوتبال باشند و ما برای حفاظت از فوتبال به حمایت همه نیاز داریم.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عقب‌نشینی محدود ارتش رژیم صهیونیستی از ارتفاعات علی الطاهر
وداع باشکوه مردم زاهدان با شهدای عملیات ضد تروریستی سراوان
رایزنی‌های منطقه‌ای پس از تعویق نشست تنگه هرمز در صلاله
تریتا پارسی: فقط ۲ درصد نظامیان آمریکا از جنگ با ایران حمایت می‌کنند
گزارش بقایی از سفر به لامرد/ زخم‌های این جنایت شنیع التیام نخواهد یافت
ادعای فرمانده سنتکام: آمریکا با کمبود مهمات مواجه نیست
تلاش یمنی‌ها برای ساخت موشک با استفاده از هوش مصنوعی
هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس +عکس
پزشکیان: هماهنگی، پایداری، مقاومت و نوآوری از محورهای اجلاس بریکس بود
عراقچی: توافق ایران و عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
داربی سرخابی‌ها با VAR برگزار می‌شود
تغییر تاریخ شروع کلاس‌های نیمسال تحصیلی جدید دانشگاه الزهرا(س)
فیدان: اقتصاد جهانی پس از وقایع تنگه هرمز دچار بحران شده است
ترامپ: جنگ با ایران پیش از انتخابات یا پس از آن پایان خواهد یافت!
علیرضا داوودنژاد بدترین فیلمش هم «سینما» است
پزشکیان: آماده برگزاری کمیسیون اقتصادی ایران و آفریقای جنوبی هستیم
هورمون‌درمانی و آلزایمر؛ کدام زنان بیشتر سود می‌برند؟
راهکاری برای تخلیه انرژی کودکان
غش فرنگی خانم بازیگر و دریافت نشان بی‌فرهنگی
برنامه‌های صنعت برق برای عبور از زمستان اعلام شد
برخورد بانک مرکزی با روسای شعب متخلف در بازار ارز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top