تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/01/21 - 11:47
کد خبر: 466594

اعلام فیلم‌های اکران عید فطر

اعلام فیلم‌های اکران عید فطر

فیلم‌های اکران «عید فطر» مشخص شد و شروع اکران این فیلم‌ها از چهارشنبه ۳۰ فروردین است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرگزاری دانشجو، طبق اعلام شورای صنفی نمایش چهار فیلم جدید از ۳۰ فروردین راهی اکران می‌شوند که البته همگی در دو تا سه سال گذشته ساخته شده‌اند.

یکی از این فیلم‌ها «آهنگ دو نفره» است که دی ماه ۱۳۹۹ فیلمبرداری آن آغاز شد. این فیلم به کارگردانی آرزو ارزانش ساخته شده و در خبرها نام مسعود اطیابی به عنوان مشاور کارگردان درج شده بود.

«آهنگ دو نفره» به تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی است و احمد مهرانفر، بهاره کیان افشار، امیرحسین رستمی، فرزاد فرزین، علیرضا استادی، النا حیدری، سهی بانو ذوالقدر، شیرین آقا کاشی، حمیدرضا دشتی و علی برقی از بازیگران این فیلم سینمایی معرفی شده‌اند.

 دیگر فیلم متقاضی برای اکران عید فطر کمدی «بابا سیبیلو» است که به عنوان نخستین تجربه فیلمسازی بلند فرزند زنده‌یاد ساموئل خاچیکیان برای اکران عید فطر آماده شده است.

«بابا سیبیلو» یک کمدی خانوادگی است که به کارگردانی اِدوین خاچیکیان و به تهیه‌کنندگی احمد احمدی است که دو سال قبل در دوران پاندمی ساخته شد.
در این فیلم رضا شفیعی‌جم، بهاره رهنما، امیرحسین صدیق، رز رضوی، یوسف صیادی، علی کاظمی، عباس محبوب، اردشیر کاظمی، امیرنوری و خشایار راد بازی کرده‌اند.

«سه کام حبس» به کارگردانی سامان سالور هم از دیگر فیلم‌های آماده اکران در نوبت عید فطر است. این فیلم سال ۱۳۹۸ در سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد و روایتی است از زندگی خانواده‌ای که درگیر مصرف و خرید و فروش شیشه هستند.

در این فیلم اجتماعی پریناز ایزدیار، محسن تنابنده و سمیرا حسن‌پور، متین ستوده و مریم بوبانی بازی کرده‌اند.

«سه کام حبس» سال ۱۳۹۹ برای اکران دوم نوروزی آماده بود ولی به دلیل شیوع کرونا این اتفاق نیفتاد و سازندگان هم تمایلی به اکران آنلاین فیلم نداشتند. با این حال در این مدت در تعدادی جشنواره‌ خارجی شرکت کرده است.

 آخرین فیلمی که در نوبت عید فطر روی پرده سینماها می‌رود، «دسته دختران» منیره قیدی است که یک سال قبل مجوز اکران گرفته بود.

این فیلم به تهیه‌کنندگی محمدرضا منصوری با بازی نیکی کریمی، پانته‌آ پناهی‌ها و فرشته حسینی در چهلمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد و فرشته حسینی برای بازی در آن دیپلم افتخار بهترین نقش مکمل را دریافت کرد. همچنین سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های بصری نیز به این فیلم اهدا شد

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top