تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/01/21 - 20:02
کد خبر: 466657

فلسطین در توییتر +عکس

فلسطین در توییتر +عکس

برگزاری باشکوه روز جهانی قدس در کنار حمایت کشورهای مختلف عربی از مسجدالاقصی در برابر تجاوزات رژیم‌صهیونیستی از موضوعاتی است که کاربران عرب‌زبان در توئیتر به آن پرداخته اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» کاربران عرب‌زبان با انتشار پست‌هایی در فضای مجازی با اعلام حمایت خود از مسجدالاقصی در برابر تجاوزات رژیم‌صهیونیستی بار دیگر تاکید کردند که کسانی که دست به عادی سازی روابط می‌زنند در حق آرمان فلسطین خیانت می‌کنند.

یعقوب علویه با انتشار یک پست در خصوص فلسطین نوشت: ملت فلسطین ملت قیامت و سرنوشت است. قیامت و سرنوشت خود را می‌سازد و نسبت به خنجر مدعیان عرب بودن و ملی بودن و آزاده بودن از پشت، هوشیار است.

جنگ جهانی سوم برای محو اسرائیل از صحنه روزگار آغاز شود

حساب کاربری الحره نوشت: یک کودک الجزایری جایزه خود را در مسابقه مزامیر داوود به کودکان فلسطینی اهدا کرد. به همین دلیل کسانی که دست به عادی‌سازی روابط با اسرائیل می‌زنند ما را دوست ندارند، چرا که ملت‌ها و ارتش‌ها از امت عربی و اسلامی حمایت می‌کنند. کودکان ما با مردانگی به‌دور از ذلت بزرگ می‌شوند.

جنگ جهانی سوم برای محو اسرائیل از صحنه روزگار آغاز شود

یک حساب کاربری عرب زبان دیگر با انتشار ویدئو مداخله زنان فلسطینی برای ممانعت از بازداشت یک نوجوان توسط نظامیان صهیونیست نوشت: زنان فلسطینی من را به یاد زنان جنوب لبنان می‌اندازد؛ زمانیکه روی نظامیان صهیونیست نفت می‌ریختند. جنگ جهانی سوم باید برای نابودی اسرائیل از صحنه روزگار به‌راه افتد.

جنگ جهانی سوم برای محو اسرائیل از صحنه روزگار آغاز شود

حساب کاربری با نام اسامه نوشت: در بحرین با وجود ماه مبارک رمضان و هوای گرم شاهد آن هستیم که وجدان‌های بیدار برای حمایت از آرمان فلسطین تجمع برگزار کرده‌اند.

فلسطین

مهند با انتشار بیانیه تشکیلات خودگردان فلسطین مبنی بر محکوم کردن حملات اسرائیل نوشت: کلمات درستی که معنی نادرست از آنها اراده می‌شود؛ تشکیلاتی که نه ملی است نه فلسطینی. ببینید که مقاومت چگونه در مسیر خود حرکت می‌کند. خداوند مقاومت و رهبران آن را حفظ کند.

جنگ جهانی سوم برای محو اسرائیل از صحنه روزگار آغاز شود

حساب کاربری زنان مقاومت اسلامی در فلسطین نوشت: قدس پایتخت مقاومت است.# کرانه باختری سپر قدس است.

جنگ جهانی سوم برای محو اسرائیل از صحنه روزگار آغاز شود

حساب کاربری عراقی‌های حامی مسجدالاقصی با انتشار کلیپ سردادن شعارهای حامی فلسطین توسط تماشاگران فوتبال در مصر نوشت: ترسو قبل از مرگش بارها می میرد و انسان انقلابی و مقاوم حتی بعد از مرگش نیز نمی میرد.

جنگ جهانی سوم برای محو اسرائیل از صحنه روزگار آغاز شود

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
طولانی‌ترین تاخیر در پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی
کارنامه نهایی و دفترچه انتخاب رشته پنجاه‌وسومین آزمون دستیاری منتشر شد
از «درآمد نفت صفر شد» تا اعتراف دیرهنگام/ بانک مرکزی چگونه عامل دلار ۲۲۰ هزار تومانی شد؟
ظرفیت ۱۴۶ هزار نفری پذیرش در کنکور ارشد ۱۴۰۵؛ زمان احتمالی اعلام نتایج
تمدید انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور ماه
حراج منافع ملی؛ نسخه نهایی جبهه اصلاحات
اعمال تحریم‌های ظالمانه جدید آمریکا علیه ایران
انفجارهای مهیب در حمله ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن
مسأله بنزین راه‌حل دارد؛ با شوک و تغییر مداوم قواعد، مسأله را بزرگ‌تر نکنیم.
۹ انتصاب در فراجا با احکام سردار رادان
زاکانی: تجمعات تا زمان تشخیص رهبری پابرجاست
اژه‌ای: آمریکا امروز در باتلاق «حمله به ایران» گیر کرده است
تهرانی: چین در تمام دوران تحریم در کنار ایران بوده است
اگر به «علی‌الاصول» عمل می‌شد، «علی‌الطاهر» سقوط نمی‌کرد
پزشکیان: منابع حاصل از کاهش مصرف بنزین صرف تقویت کالابرگ خواهد شد
دعوت به صلح، کمک به جنگ
راهبرد برنده - برنده چین در قبال ایران
اگر مردم صداوسیما را نمی‌بینند! پس برای چه کسی گزارش کار دادید؟
مخالفت قاطع چین با تحریم‌های آمریکایی مرتبط با ایران
حمله رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق و جنوب سوریه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top