تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/07/07 - 13:27
کد خبر: 564786

واکنش وزارت بهداشت به دریافت «پول زور» از بیماران

واکنش وزارت بهداشت به دریافت «پول زور» از بیماران

رئیس مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت، در واکنش به اخبار مربوط به دریافت زیرمیزی از پزشکان، توضیحاتی داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سیدحسین حاجی‌میرزایی اظهار کرد: آنچه در رسانه‌ها با عنوان «زیرمیزی» مطرح می‌شود، در قانون تعزیرات حکومتی در امور بهداشتی با عنوان «تحمیل هزینه اضافه به بیماران» شناخته شده و مطابق قانون با متخلفان برخورد خواهد شد.

وی افزود: در روند قانونی رسیدگی به این تخلف، مستندات توسط بازرسان ویژه وزارت بهداشت بررسی و پس از احراز و تشخیص تخلف در کمیسیون ماده ۱۱ قانون تعزیرات حکومتی، متخلفان برای تعیین مجازات به شعب تعزیرات حکومتی معرفی می‌شوند.

رئیس مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت ادامه داد: جرایم این تخلف، مالی است و پرداخت حق شاکی و همچنین جریمه‌ای معادل دو تا ۵۰ برابر مبلغ اضافه دریافتی برای متخلفان، از جمله مجازات‌های پیش‌بینی‌شده است.

حاجی‌میرزایی تصریح کرد: افراد یا مسئولان فنی مؤسسات متخلف، علاوه بر این جرایم، به دلیل رعایت نکردن قوانین و نظامات دولتی، مطابق قانون انتظامی نظام پزشکی نیز مورد رسیدگی قرار گرفته و مجازات‌های مقرر در این قانون درباره آنها اعمال خواهد شد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای مقابله با این تخلف گفت: در سال گذشته بیش از ۶ هزار پرونده با موضوع «اضافه دریافتی» در کمیسیون‌های ماده ۱۱ قانون تعزیرات حکومتی دانشگاه‌های علوم پزشکی تشکیل و بیش از ۱۳۰۰ پرونده برای تعیین مجازات به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

رئیس مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت افزود: به منظور تأکید بیشتر بر مقابله با این تخلف و یکسان‌سازی نحوه اقدام، «شیوه‌نامه برگزاری کمیسیون ماده ۱۱ قانون تعزیرات حکومتی» نیز به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شده است.

وی ضمن استقبال از گزارش‌های رسانه‌ها تأکید کرد: رعایت اخلاق و قانون و ارائه مستندات، می‌تواند در مقایسه با اتهام‌زنی، نقش مؤثرتری در پاکسازی زیست‌بوم درمانی کشور از این تخلف قانونی داشته باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
برند ساعت تیسوت
کتاب‌های الکترونیکی علوم غریبه؛ نگاهی به تاریخ، فرهنگ و متون کهن
اشتباهات رایج در خرید فالوور واقعی اینستاگرام
آموزش ترید؛ ۱۰ مهارت ضروری از شناخت بازار تا اجرای اولین معامله
عوامل آشوب‌طلب دانشگاه علامه شناسایی شدند/ ریاست دانشگاه و وزیر علوم در قبال لیدرهای آشوب‌طلب اقدام کنند
رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام منصوب شد
پنج عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد در لیست ۵ درصد برتر دانشمندان جهان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top