تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/01/24 - 14:46
کد خبر: 466880

ستاد کل نیروهای مسلح؛

شمارش معکوس برای فروپاشی صهیونیسم آغاز شده است

شمارش معکوس برای فروپاشی صهیونیسم آغاز شده است

ستاد کل نیروهای مسلح طی بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن جنایات رژیم اشغالگر قدس تاکید کرد: شمارش معکوس برای فروپاشی صهیونیسم آغاز شده، تا جایی که به فضل الهی در آینده‌ای نه چندان دور چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  ستاد کل نیروهای مسلح طی بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن جنایات رژیم اشغالگر قدس تاکید کرد: شمارش معکوس برای فروپاشی صهیونیسم آغاز شده است.

متن کامل بیانیه به این شرح است:

مَا النَّصْرُ إِلا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ عَزِیزٌ حَکِیمٌ... با گذشت 75سال از اشغال رسمی سرزمین های فلسطین با توطئه استکباری انگلیس خبیث و رژیم مافیایی آمریکا توسط صهیونیست‌ها و نیز محاصره تدریجی ملت مظلوم، شجاع و سرافراز فلسطین پیش چشم جهانیان، این زخم کهنه همچنان ملت‌های مسلمان و آزادیخواهان عالم را رنج می دهد و همچنان در صدر مسائل مهم منطقه، جهان اسلام و بین ‌الملل قرار دارد.

اقدام تاریخی، راهبردی و تصمیم حکیمانه معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (رحمه الله علیه) در سال ۵۸  با نام گذاری جمعه آخر ماه مبارک رمضان به عنوان "روز جهانی قدس" نقطه عطفی درخشان در میزان توجه امت اسلامی و متعاقباً جامعه بشری نسبت به مسئله فلسطین است و در زمره افتخارات بزرگ ملت ایران برای اثرگذاری در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و نیز شعله‌ور ساختن دائمی خشم و کینه ملت‌های آزاده جهان علیه اشغال‌گران قدس قرار دارد. این وضعیت تاریخی و راهبردی مرهون خون‌های پاک همه رزمندگان جبهه مقاومت به ویژه سپهبد شهید سردار حاج قاسم سلیمانی است.

امروز ساطع‌شدن گفتمان مکتبی و انسا‌ن‌ساز مقاومت اسلامی، ماهیت رژیم صهیونیستی را از بیرون و اعتراضات داخلی، صهیونیست‌ها را از درون به چالش کشیده است و این زنجیره از بحران‌ها در تاریخ نحس این رژیم از زمان آغاز اشغال‌گری بی سابقه است. از این رو، شمارش معکوس برای فروپاشی صهیونیسم آغاز شده، تا جایی که به فضل الهی در آینده ای نه چندان دور چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت.

تجربه نشان داده هرگونه طرح سازش از جمله عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی از کشورهای اسلامی اقدامی شکست خورده است و مقاومت اسلامی تنها راه حل مسئله فلسطین را اخراج اشغالگران و برچیدن بساط صهیونیست‌ها از سرزمین‌های اشغالی، بازگشت آوارگان و مهاجران فلسطینی و برگزاری انتخابات آزاد برای تحقق اراده آنان در تعیین سرنوشت خود می‌داند. به توفیق الهی و هماهنگی قابل توجه میان گروه‌های مقاومت منطقه، تحقق وعده صادق امامین انقلاب اسلامی در نابودی غده سرطانی اسراییل و آزادی ملت فلسطین و مسجد الاقصی نزدیک بوده و مستضعفان جهان شاهد جشن پیروزی مقاومت اسلامی در مسجد الاقصی  خواهند بود.

ستادکل نیروهای مسلح ضمن تکریم مقام شامخ شهدای انتفاضه فلسطین و نقش آفرینی شهدا و مجاهدان جبهه مقاومت اسلامی، از اقشار مختلف ملت ایران، ملل مسلمان، آزادی‌خواه، عدالت خواه و ظلم ستیز جهان برای شرکت پرشور و گسترده در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت به عمل آورده و اعلام می‌کند که در مسیر شکل‌گیری نظم نوین جهانی بدون ویروس صهیونیستی و تحقق سنت‌های الهی، پشتیبانی مقتدر برای ملت مظلوم، صبور، مجاهد و شجاع فلسطین خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
معمای بی‌پاسخ «از کرخه تا راین» / پس از جنجال حذف سکانس تشییع امام خمینی(ره)، نسخه کامل فیلم به پلتفرم‌ها بازگشت
 ۱۱ سوال فنی ناظر به متن توافق احتمالی ایران و آمریکا
حذف روشنفکران تراز انقلاب اسلامی 
آتش سوزی انبار کالا حوالی میدان قیام در منطقه ۱۲ تهران
ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به مناطق جنوبی لبنان
حمله تروریستی آمریکا به نفتکش هندی و احضار دیپلمات آمریکایی
سرمایه‌گذاری ۵ همتی برای خودکفایی در دارو و تجهیزات پزشکی
آیت‌الله اراکی خطاب به مسلمانان: حمله به منافع آمریکا یک واجب شرعی است
پزشکیان: زیرساخت‌های حیاتی، شریان‌های زندگی مردم‌اند
ترامپ با گزافه‌گویی علیه ایران: برای خاورمیانه و کل جهان صلح می‌خواهم
ادامه اقدامات خصمانه آمریکا و تحریم‌های جدید علیه ایران
مسکو: درخواست‌ها از ایران برای ازسرگیری بازرسی‌ها کاملا نامناسب است
بقایی: جام جهانی نباید بهانه‌ای برای آزار نمایندگان ورزشی ملت‌ها شود
مسکو: تحریم‌ها علیه ایران، کوبا و کره شمالی لغو شوند
جاده چالوس یک‌طرفه شد
فیلم | استاد دانشگاه: ۶ پل اصلی مسیر ترانزیت راه‌آهن ریلی ما را زدند/ ۴۰ ساعت طول کشید تا پل‌ها بازسازی شد!
ایران تنها در صورت پذیرش خواسته‌های ملت، پای میز مذاکره می‌رود
مراسم گرامیداشت سرداران شهید و شهدای اقتدار ایران برگزار شد
تکرار سیاست مذاکره و جنگ ترامپ علیه ایران
پرداخت ۲۲۸۰ میلیارد ریال خسارت به خودروهای جنگ‌زده
تصویب قطعنامه ضدایرانی در نشست شورای حکام آژانس اتمی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top