تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/01/24 - 16:12
کد خبر: 466903

نجف‌زاده مهاجرت کرده است؟!

نجف‌زاده مهاجرت کرده است؟!

این روزها رسانه‌های معاند تمام تلاششان را می‌کنند تا از یک سوژه کوچک یک خبر بزرگ بسازند،‌ در این راه از گفتن هیچ دروغی هم دریغ نمی‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، این روزها رسانه‌های معاند تمام تلاششان را می‌کنند تا از یک سوژه کوچک یک خبر بزرگ بسازند،‌ در این راه از گفتن هیچ دروغی هم دریغ نمی‌کنند.

چندی پیش کامران نجف زاده که چندین سال به شغل خبرنگاری مشغول بوده از این حرفه خداحافظی کرد، این خبر بعد از انتشار دست‌مایه رسانه‌های معاند و برخی افراد فریب خورده و یا فریب دهنده در فضای مجازی شد تا بگویند نجف‌زاده از کشور مهاجرت کرده است تا شاید این اتفاق را دلیلی کنند برای بی‌اعتبار کردن برخی گزارش‌هایش از ایالات متحده.

اما با فاصله‌ای کوتاه از این اخبار دروغ، نجف‌زاده با حضور در برنامه ویژه نوروزی «کودک شو» در شبکه نسیم ضمن اعلام خداحافظی از خبرنگاری خبر فعالیت جدید خود را اعلام کرده و گفته بود: خبرنگاری برایم تمام شده است. اگر خدا بخواهد در عرصه‌های دیگر در حال فعالیت هستم، همچنین به زودی با یک برنامه جذاب گفتگو محور اجتماعی که دارای ایده های نو است روی آنتن شبکه نسیم خواهیم آمد و امیدوارم از اینجا به بعد عرصه های جدید در پیش باشد و دنیاها و پنجره‌های جدیدی گشوده شود.

حال امروز ویدئویی هم از نجف‌زاده منتشر شده که حاکی از حضور وی در مصلی تهران است. ویدئویی که پرده‌ای دیگر از ردوغ های معاندین را رو می‌کند.

امپراطوری دروغ رسانه‌های معاند نظام جمهوری اسلامی از هر فرصتی جهت دروغ‌پراکنی و القا ناامیدی در کشور استفاده می‌کنند، در این میان مهم‌ترین چیز آگاهی بخشی نسبت به این دروغ‌گویی‌ها است. بی‌خود نیست که در این دوران اهمیت تبیین چندین برابر شده است. تبیینی که وفادرا به حقیقت باشد و امپراطوری دروغ را در هم بشکند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«تصویر وطن» همچنان پذیرای آثار هنرمندان؛ تمدید مهلت ارسال تا پایان تیر
آمادگی کامل جامعه دانشگاهی برای برگزاری باشکوه مراسم وداع با رهبر شهید
رضاییان پا جای مودریچ گذاشت
هیئت مذاکره‌کننده ایرانی «میناب ۱۶۸» زوریخ را ترک کرد
استاد تراز انقلاب اسلامی باید از مکتب چمران الگو بگیرد
آزمون کارشناسی ارشد در زمان مقرر برگزار می‌شود
تصمیم نهایی درباره تنگه هرمز با ایران است
نقض بند اول تفاهم در لبنان، پاسخ قاطع نظامی می‌طلبد / مسئولان نسبت به خون شیعیان بی‌تفاوت نباشند
بومی‌سازی فناوری تولید قالب‌های استاندارد برای صنایع نوشیدنی و بهداشتی
بسیج دانشجویی شریف: از امروز خیابان کمیته نظارت بر مذاکرات است
گرانی غذا و انرژی در اروپا و شوک به مزارع آمریکا
زمان برگزاری برخی امتحانات دانشگاه علم و صنعت تغییر کرد
ایران قدرتمندتر شد؛محاسبات ترامپ ونتانیاهو اشتباه بود
اضافه شدن ۲۲ رشته گرایش جدید به آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۶
مبنای کار مذاکرات «تعهد در مقابل تعهد» است
بازی ایران بلژیک در ترافیک اینترنت رکورد زد
از چوپانی تا درخشش با پیراهن ایران
نخست‌وزیر انگلیس استعفا کرد
«دوازده خوان»، روایت زنانی است که در متن جنگ ایستادند
امتحانات حضوری ارشد و دکتری دانشگاه آزاد استان تهران به تعویق افتاد
برخی اساتید جوان به دلیل مشکلات معیشتی در دانشگاه اقامت می‌کنند!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top