تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/01/28 - 23:41
کد خبر: 467338

آخرین وضعیت روابط ایران وبلژیک و مباحث کنسولی موردبررسی قرار گرفت

آخرین وضعیت روابط ایران وبلژیک و مباحث کنسولی موردبررسی قرار گرفت

در تماس تلفنی خانم حاجا لحبیب وزیر امور خارجه کشور پادشاهی بلژیک با حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران آخرین وضعیت روابط دو کشور و مباحث کنسولی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، در تماس تلفنی خانم حاجا لحبیب وزیر امور خارجه کشور پادشاهی بلژیک با حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران آخرین وضعیت روابط دو کشور و مباحث کنسولی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

امیرعبداللهیان در این گفتگو با اشاره به مناسبات تاریخی جمهوری اسلامی ایران و کشور پادشاهی بلژیک اظهار امیدواری کرد روابط دو کشور با تمرکز بر راه حل های سازنده و مؤثر بیش از پیش گسترش یابد.

حاجا لحبیب وزیر امور خارجه بلژیک نیز ضمن ابراز تمایل برای توسعه همکاری‌ها، بر ضرورت تلاش مشترک برای عبور از موانع تاکید کرد.

در این گفتگوی تلفنیبه گزارش خبرگزاری مهر، در تماس تلفنی خانم حاجا لحبیب وزیر امور خارجه کشور پادشاهی بلژیک با حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران آخرین وضعیت روابط دو کشور و مباحث کنسولی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

امیرعبداللهیان در این گفتگو با اشاره به مناسبات تاریخی جمهوری اسلامی ایران و کشور پادشاهی بلژیک اظهار امیدواری کرد روابط دو کشور با تمرکز بر راه حل های سازنده و مؤثر بیش از پیش گسترش یابد.

حاجا لحبیب وزیر امور خارجه بلژیک نیز ضمن ابراز تمایل برای توسعه همکاری‌ها، بر ضرورت تلاش مشترک برای عبور از موانع تاکید کرد.

در این گفتگوی تلفنی موضوعات کنسولی مورد علاقه مطرح و در خصوص آن گفتگو شد. موضوعات کنسولی مورد علاقه مطرح و در خصوص آن گفتگو شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
غربالگری سرطان پستان در کشور به ۲۳.۵ درصد رسید
پنتاگون آمار نظامیان کشته شده آمریکایی در تجاوز به ایران را افزایش داد
۷ مصدوم در پی طوفان شن در جاده قم گرمسار
چرا ایران خود را برنده جنگ با آمریکا می‌داند؟
انفجاری مهیب در فرودگاه ملک خالد در ریاض
حمایت وزارت بهداشت از خانواده‌ نظام سلامت
آغاز آنلاین مشاوره و آموزش سلامت روان
مرحله دوم المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی ۱۹ آذر برگزار می شود
امتیازات ویژه دانشگاه تهران برای دانشجویان کارشناسی نخبه ورودی ۱۴۰۵
کلید نهایی آزمون‌های جامع علوم پایه، پیش‌کارورزی و داروسازی منتشر شد
نتایج نهایی پذیرش در پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی اعلام شد
ضرورت نقش‌آفرینی نخبگان و شرکت‌های دانش‌ بنیان در نظام مدیریتی
وام دستیاری برای متاهلین و مجردین ۴۰ و ۳۰ میلیون تعیین شد
کلید نهایی آزمون‌ تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فردا آخرین فرصت انتخاب رشته
اجرای طرح «روشنا» در مدارس سمپاد سراسر کشور
تمدید مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون آزمون دانشگاه آزاد در مهر ۱۴۰۵
سفرهای اقتصادی عتبات عالیات برای دانشگاهیان از اول آبان‌ آغاز می شود
ترکیه دسترسی کودکان زیر ۱۵ سال به شبکه‌های اجتماعی را ممنوع کرد
تمدید انتخاب رشته متقاضیان رشته‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی
بخشی از خاطرات کودکی‌مان ساختگی است!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top