تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/01/29 - 10:53
کد خبر: 467390

رییسی در مراسم رژه روز ارتش اعلام کرد

پیام نیروهای مسلح ما به نیروهای آمریکایی؛ زودتر منطقه را ترک کنید

پیام نیروهای مسلح ما به نیروهای آمریکایی؛ زودتر منطقه را ترک کنید

پیام ارتش و نیروهای مسلح ما به نیروهای فرامنطقه‌ای به ویژه نیروهای آمریکایی این است که هرچه زودتر منطقه را ترک کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رییس‌جمهور گفت: پیام ارتش و نیروهای مسلح ما به نیروهای فرامنطقه‌ای به ویژه نیروهای آمریکایی این است که هرچه زودتر منطقه را ترک کنند.

سیدابراهیم رئیسی در مراسم رژه روز ارتش با بیان این‌که «امروز مردم احساس یکی بودن با ارتش را دارند»، اظهار کرد: امروز مردم با همه نیروهایی که پاسدار حریم جمهوری اسلامی هستند احساس یکی بودن دارند. حضور نیروهای مسلح ما برای منطقه امنیت‌ساز است.

وی افزود: پیام این حضور و روز ارتش پیام صلح و دوستی برای کشورهای منطقه است و هر دستی که بخواهد امنیت برای منطقه را حفظ کند را می‌فشارد. اما پیام ارتش و نیروهای مسلح ما به نیروهای فرامنطقه‌ای به ویژه نیروهای آمریکایی این است که هرچه زودتر منطقه را ترک کنند.

وی با بیان این‌که «حضور نیروهای فرامنطقه‌ای کمکی به امنیت منطقه نمی‌کند»، یادآور شد: اما حضور نیروهای سرافراز ما به امنیت منطقه کمک می‌کند. نیروی مسلح ما در مقابل تروریست‌ها چگونه از حضور اشرار و نیروهای تکفیری در منطقه با تمام وجود و با فرماندهی سردار شهید سلیمانی جلوگیری کرد؟ بر هیچکس در منطقه پوشیده نیست که چطور نیروهای مسلح ما برای تمامیت ارضی کشورهای منطقه ایستادگی کردند.

رییس‌جمهور خطاب به مردم و ملت‌های منطقه اظهار کرد: ارتش و نیروهای مسلح ما همواره پشتیبان امنیت، آسایش و زندگی آرام شما خواهد بود و پاسدار انقلاب شکوهمند اسلامی و خون شهدای انقلاب اسلامی است و خانواده معظم شهدا بدانند که اگر تا امروز آثار خون شهدای آنان توانسته در برابر جاهلیت مدرن ایستادگی کند، ارتش و نیروهای مسلح ما این مسیر را ادامه می‌دهد.

وی تأکید کرد: امروز دولت خود را نسبت به تجهیز و پشتیبانی نیروهای مسلح موظف می‌داند. دولت خود را موظف می‌داند که دغدغه نیروهای مسلح را در این زمینه برطرف کند.

وی تصریح کرد: دشمنان انقلاب اسلامی و به ویژه رژیم صهیونیستی بدانند، حتماً این پیام را دریافت کرده‌اند که کوچکترین حرکتی و اقدامی علیه جمهوری اسلامی ایران پاسخ سختی از سوی نیروهای مسلح ما در پی دارد و کوچکترین خطایی از سوی آنان علیه امنیت کشور ما با نابودی تل‌آویو و حیفا مواجه می‌شود.

رییسی خاطرنشان کرد: دشمنان باید جایگاه اقتدار و افتخار و قدرت‌آفرین نیروهای مسلح ما در کشور را بشناسند.

وی با بیان این‌که «امروز شاهد به‌کارگیری تجهیزات پیشرفته‌ای در ارتش هستیم و این همان جلوه «ما می‌توانیم» است»، یادآور شد: ارتش جمهوری اسلامی از تهدیدها و از همه کاستی‌ها برای کشور فرصت می‌سازد ارتش به مردم عشق دارد و ملت هم به ارتش اعتماد دارد و ارتش امروز پشتوانه امنیت کشور است. هرجا حادثه ای در کشور پیش می‌آید ارتش در کنار ملت است.

وی با تاکید بر این‌که «ارتش سد محکمی در برابر ضدانقلاب و گروه‌های تکفیری و اشرار است»، گفت: ارتش مرزبانی از مرزهای کشور را به عهده دارد و حتی در اقیانوس‌ها از منافع ایران پاسداری می‌کند و مردم این زحمات را می‌بینند. ارتش افتخار حراست زمینی، دریایی و هوایی کشور را دارد و آسمان ایران همیشه در نقاط مختلف منطقه امن‌ترین آسمان است.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: امروز ارتش دلاور، شجاع و قهرمان ما در عرصه‌های مختلف علم و فناوری گوی سبقت را از ارتش‌های منطقه ربوده است و همگان به این امر معترف هستند.

وی افزود: ارتش ما امروز ارتشی مجهز و به‌روز و به‌هنگام است. ارتشی که از تجهیزات پیشرفته برخوردار است و این تجهیزات پیشرفته به برکت علم و دانش بومی شده است، در حالی‌که در برخی ارتش‌ها و نیروهای مسلح، تجهیزات وارداتی حرف اول را می‌زند، اما ارتش جمهوری اسلامی با اتکا به دانش روز و توان داخلی تجهیز شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بدهی آمریکا تا سال ۲۰۲۸ از ۱۲۰ درصد تولید ناخالص داخلی عبور می‌کند
بازگشت زائران در دو روز اوج/ آماده‌باش ۱۳۰۰ اتوبوس
امام‌جمعه موقت جاسک: معطلی مردم در صف‌های بنزین مصداق حق‌الناس است
امام جمعه ایرانشهر: هزینه تسلیم بیشتر از مقاومت است
بی‌نیاز: با ایستادگی و مقاومت برابر دشمن، وعده نصرت الهی محقق خواهد شد
در اقدامی کم سابقه طی ۱۶ سال گذشته ۳ مجرم در آمریکا اعدام شدند
تقوی: جواب همه جنایتکاران را از سنگر علم باید بدهیم / ما از تنگه هرمز به هیچ وجه نمی‌گذریم
وارد آمدن خسارت‌ شدید به پهپادهای آمریکا در جنگ با ایران
رایزنی ولیعهد عربستان و فرمانده سنتکام درباره تحولات منطقه
نگرانی صهیونیست‌ها از بازسازی سریع توان موشکی ایران
حملات موشکی و پهپادی به مواضع مزدوران عربستان در غرب یمن
رسانه‌های صهیونیستی: جنگ ایران شکستی راهبردی برای آمریکا و اسرائیل بود
مردم، آزمایشگاه تصمیمات اقتصادی دولت نیستند
عربستان ائتلاف دفاعی دریایی جدید تشکیل داد
نشریه امریکایی از بن‌بست در برنامه فروش جنگنده‌های F-۳۵ به ترکیه خبرداد
آمریکا: ارتش اوکراین با کمبود شدید نیروی انسانی مواجه است
مسئول سابق موساد: شکست دادن نظامی ایران غیر ممکن است
تداوم حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
مصرف بنزین ایران فاصله معناداری با الگوی بهینه دارد
واکنش کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی به تقدیر خاخام اسرائیلی از تغییر کتب درسی عربستان
فیلم | پاسخ دقیق علی خضریان به پرسشی درباره چگونگی کنشگری دانشگاه در خصوص مسئله "مقاومت"
آغاز نام‌نویسی بیست‌ودومین فراخوان جذب هیئت علمی پزشکی از فردا
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top