تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/01/30 - 16:53
کد خبر: 467592

مشارکت حداکثری نخبگان برای تدوین اسناد بالادستی

 مشارکت حداکثری نخبگان برای تدوین اسناد بالادستی

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: نخبگان باید مشارکت حداکثری در نگاشت اسناد داشته باشند لذا اینگونه می‌توانیم انتظار داشته باشیم که اسناد با قدرت بیشتری اجرایی می‌شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، نشست هم‌اندیشی رؤسای دانشگاه‌ها، فرهنگستان‌ها، معاونین وزارتین علوم و بهداشت با مسئولان ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی و ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور با حضور حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در محل دبیرخانه شورا برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این نشست اظهار کرد: بسیاری از دانشگاهیان از اسناد تخصصی حوزه خود باخبر نیستند.

وی با تأکید بر مشارکت اساتید در نوشتن اسناد ادامه داد: نخبگان باید مشارکت حداکثری در نگاشت اسناد داشته باشند لذا اینگونه می‌توانیم انتظار داشته باشیم که اسناد با قدرت بیشتری اجرایی می‌شوند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: لازم است آسیب‌شناسی از سند نقشه جامع علمی کشور صورت گیرد و نقاط قوت و ضعف استخراج و در ادامه به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور صورت گیرد.

خسروپناه با اشاره به مقوله‌های جدید علمی مانند متاورس و هوش مصنوعی گفت: زمانی که نقشه جامع علمی کشور به تصویب رسید این موضوعات مطرح نبود، بنابراین لازم است که نقشه متناسب با موضوعات روز کشور و دنیا تغییر یابد.

وی تأکید کرد:‌ باید ضمانت اجرایی، گفتمان رسانه‌ای و پیوست رسانه‌ای در به‌روزرسانی جدید نقشه جامع علمی کشور گنجانده شود، این‌گونه مخاطب سند، آن را می‌شناسد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به سند نقشه جامع علمی کشور و سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها بیان کرد: این دو سند نقاط مشترک زیادی دارند، به نظر می‌رسد که باید در این زمینه چاره‌اندیشی شود و این دو سند تبدیل به یک سند شوند؟

خسروپناه بار دیگر با تأکید بر مشارکت اساتید و نخبگان در نگاشت سند نقشه جامع علمی کشور بیان کرد: لازم است حکمرانی شبکه‌ای را مدنظر قرار دهیم و از نظرات اساتید استفاده کنیم، این‌گونه اساتید در اجرا نیز مشارکت حداکثری خواهند داشت.

وی با بیان اینکه باید تصدی گران اسناد در نوشتن آن نقش داشته باشند، ادامه داد: هنوز تعداد اندکی از اسناد مورد نیاز کشور تصویب شده است و باید در این زمینه کار شود، بنابراین نوشتن اسناد جدید اشتباه نیست بلکه سند بسندگی غلط است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:‌ در نقشه جامع علمی کشور فلسفه علم، سیاستگذاری علم و علم مورد توجه قرار گرفته است، هدف سیاستگذاری، تمدن نوین اسلامی است، در نسخه جدید نقشه جامع علمی کشور باید بین فلسفه علم و خود علم و سیاستگذاری علم تمایز قائل شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top