تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/01/30 - 22:49
کد خبر: 467632

کاش هم صعود کنیم و هم ۱۵ امتیاز برگردد

کاش هم صعود کنیم و هم ۱۵ امتیاز برگردد

یوونتوس فردا شب در خانه اسپورتینگ به مصاف این تیم پرتغالی می‌رود تا در دور برگشت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ اروپا برای صعود به مرحله بعد تلاش کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از"ورزش سه"، یوونتوس فردا شب در خانه اسپورتینگ به مصاف این تیم پرتغالی می‌رود تا در دور برگشت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ

برای صعود به مرحله بعد تلاش کند.

یوونتوس هفته گذشته در تورین موفق شد اسپورتینگ را 1-0 شکست دهد و در بازی فردا از این نظر نسبت به حریف امتیاز خواهد داشت. آلگری در کنفرانس خبری پیش از بازی گفت صعود به نیمه‌نهایی برای یووه بسیار مهم است.

او در عین حال به برگزاری دادگاه درباره فرجام‌خواهی یوونتوس از کسر 15 امتیاز از این تیم در سری آ اشاره کرد و گفت تیمش منتظر حکم دادگاه خواهد بود. قرار بود حکم دادگاه امشب اعلام شود، ولی صدور آن به فردا موکول شد. احتمال دارد تا زمان برگزاری جلسه بعدی دادگاه 15 امتیاز به یوونتوس برگردانده شود. در این صورت تیم آلگری به رتبه دوم جدول سری آ برخواهد گشت.

حکم دادگاه و احتمال بازگشت 15 امتیاز کسرشده از یووه
ما منتظر حکم دادگاهیم. می‌دانستیم که امروز برای یوونتوس روز مهمی است. وقتی حکم صادر بشود دیگر روی این ماجرا تمرکز نمی‌کنیم و به فکر بازی با اسپورتینگ خواهیم بود. این بازی برای ما خیلی مهم است. نباید به نتیجه بازی اول فکر کنیم. باید با ارائه عملکردی عالی بار دیگر حریف را شکست بدهیم.

آخرین اخبار مصدومان یوونتوس
شزنی حالش خوب است. رابیو را هم در اختیار داریم. رابیو در همه تمرین‌ها شرکت داشت. اما درباره یکی از هافبک‌ها و یکی از بازیکنان خط حمله هنوز شک دارم. کیه‌زا یکی از آنهاست.

یوونتوس با دفاع چهار نفره مقابل اسپورتینگ قرار می‌گیرد؟
دفاع 4 نفره؟ مسئله دفاع چهار نفره نیست، چرا که اسپورتینگ نسبت به ساسولو متفاوت بازی می‌کند. ما باید توپ را از دست ندهیم، چون از دست دادن توپ مقابل اسپورتینگ خطرناک است. باید از دقیقه اول حریف را پرس کنیم. این خیلی مهم است. باید از نظر تاکتیکی بهتر بازی کنیم و با سرعت بالا و نشان دادن شخصیت تیمی‌مان دست بالا را داشته باشیم.

فردا به دنبال استفاده از ضدحمله‌ها خواهید بود؟
می‌دانیم بازی فردا بازی‌ای طولانی خواهد بود و حتما در برخی دقایق کار برای ما سخت خواهد شد. چون مقابل تیمی عالی قرار می‌گیریم که سازمان‌یافته است و به خصوص با بازیکنان باتکنیکی که دارد می‌تواند مشکل‌ساز بشود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مقاله و نوآوری جایگزین آزمون جامع دکتری
۵۰ درصد ذخایر دارویی در جنگ آزاد شد
تجاوز اشغالگران صهیونیست به سمت نبطیه
نرخ جدید ارزها در مرکز مبادله
افزایش نگرانی‌ها در اردوی تیم ملی ایران
افشاگری درباره ۱۲۰ آزمایشگاه بیولوژیکی آمریکا در سراسر جهان
جذب بانوان در دانشگاه علوم قضایی از سر گرفته شد
جزئیات جدید از یک مرگ مشکوک در حوالی اردوی تیم ملی فوتبال ایران
دانشگاه شریف جان می‌گیرد
ادامه ابهام در سهمیه‌های آسیایی
دفاع عجیب فیفا از صندلی‌های خالی جام جهانی
ثبت‌نام سرویس مدارس برای سال تحصیلی جدید آغاز شد
هشدار درباره شب‌بیداری‌های کنکوری
مواضع ضدامنیتی یک انجمن دانشگاهی / وزارت علوم مجوز تشکل‌های حامی ساختارشکنان را باطل کند
ایران از بحران سربلند بیرون آمد و حالا «منطق قدرت» را به رخ می‌کشد
از "باید برخاست" محمدی‌پناه تا "علاج در وطن است" محسن چاووشی
برجام ۲ در راه است؟ نکاتی از تفاهمنامه اسلام‌آباد
ترامپ آزادسازی بخشی از اموال ایران را پذیرفته است
مجلس تحول‌ساز و آینده ساز
نامه جمعی از نمایندگان به قالیباف و ذوالقدر درباره مذاکرات
افزایش سهمیه بومی در دستیاری دندانپزشکی؛ اعلام آخرین مهلت ثبت‌نام
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top