تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/02/11 - 13:25
کد خبر: 468785

تغییر جهت بورس از منفی به مثبت در معاملات روز دوشنبه

تغییر جهت بورس از منفی به مثبت در معاملات روز دوشنبه

طی معاملات امروز بازار سرمایه شاخص کل بورس روندی پرنوسان داشت؛ به طوری که در ساعات ابتدایی معاملات تا رقم دو میلیون و ۴۸۸ هزار واحد افزایش یافت اما ناگهان تا دو میلیون و ۴۷۱ هزار واحد سقوط کرد و در ادامه معاملات صعودی کم جان داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، طی معاملات امروز بازار سرمایه شاخص کل بورس روندی پرنوسان داشت؛ به طوری که در ساعات ابتدایی معاملات تا رقم دو میلیون و ۴۸۸ هزار واحد افزایش یافت اما ناگهان تا دو میلیون و ۴۷۱ هزار واحد سقوط کرد و در ادامه معاملات صعودی کم جان داشت.

شاخص کل بورس امروز با ۱۲۹۹ واحد افزایش رقم دو میلیون و ۴۸۰ هزار واحد را ثبت کرد. شاخص کل با معیار هم وزن هم ۸۴۳۵ واحد افزایش یافت و به رقم ۸۲۴ هزار و ۹۶۲ واحد رسید.

در این بازار یک میلیون معامله به ارزش ۱۵۹ هزار و ۶۷۹ میلیارد ریال انجام شد.

در معاملات امروز ۶۰ درصد از نمادهای بورسی مثبت و ۴۰ درصد از این نمادها منفی بودند که از میان آنها صنایع پتروشیمی خلیج فارس و بانک پارسیان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل معدنی و صنعتی گلگهر نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.

ورود فرابورس به کانال ۳۱ هزار واحد

در آن سوی بازار سرمایه شاخص کل فرابورس با ۱۹۱ واحد افزایش وارد کانال ۳۱ هزار واحد شد و رقم ۳۱ هزار و ۱۴۵ واحد را ثبت کرد در این بازار ۶۰۵ هزار معامله به ارزش ۲۴۶۰ میلیارد ریال انجام شد.

۷۱ درصد نمادهای فرابورسی مثبت و ۲۹ درصد منفی بودند که از میان آنها سرمایه‌ گذاری مالی سپهر صادرات و فولاد هرمزگان جنوب نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و پلیمر آریاساسول نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی فرابورس گذاشتند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
مالیات بر سوداگری، راهکاری برای بازگشت سرمایه به تولید
جنجال واگذاری اراضی چابهار به افغانستان؛ اصل ماجرا چیست؟
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top