تاریخ انتشار: شنبه 1402/02/16 - 23:01
کد خبر: 469350

رباتی که خودرو را در پارکینگ شارژ می‌کند

رباتی که خودرو را در پارکینگ شارژ می‌کند

رباتی ابداع شده که می تواند در پارکینگ ها تردد کند و برحسب درخواست کاربر با کمک یک اپلیکیشن به خودروی برقی متصل شود و آن را شارژ کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از نیواطلس، تعداد خودروهای برقی در جاده ها در حال افزایش است. به همین دلیل نیاز به پارکینگ هایی که به شارژر دسترسی داشته باشند نیز بیشتر خواهد بود. در همین راستا اپراتورهای پارکینگ ها به زودی به جای ایجاد فضای پارک مخصوص خودروهای برقی از ربات های شارژر Autev استفاده خواهند کرد و به خودروهای افراد متصل می شوند.

استارت آپ Autev در سیاتل این ربات را ساخته که در اصل یک باتری بزرگ چرخدار به حساب می آید. هنگامیکه کاربری با استفاده از اپ مخصوص ربات را فرا خواند، ابزار به طور خودکار به سمت خودروی برقی وی حرکت می کند. پس از آنکه ربات به خودروی فرد رسید، کاربر کابل شارژ آن را به وسیله نقلیه اش متصل می کند.

پس از آنکه وی دوباره به پارکینگ بازگشت، کابل شارژ را از خودرو جدا می کند تا ربات به ایستگاه شارژ خود در گاراژ بازگردد. اگر کاربر زودتر از موعد بازگردد و بخواهد قبل از تکمیل شارژ پارکینگ را ترک کند، باید ظرفیت شارژ مورد نظر را در اپلیکیشن کاهش دهد یا به طور دستی کابل شارژ را از ربات جدا کند.

مدیر ارشد اجرایی Autev در این باره می گوید: ربات از فناوری شارژ سریعDCFC پشتیبانی می کند و می تواند با یک بار شارژ خود، برق مورد نیاز ۶ خودرو را تامین کند.

شرکت سازنده امیدوار است ناوگانی از این ربات ها را تا سه ماهه نخست سال آینده میلادی برای اپراتور پارکینگ ها فراهم کند. این اپراتورها باید هزینه ای ماهانه بپردازند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از رؤیای نئوم تا پناهگاه‌های ریاض؛ عربستان در تله جنگ یمن
اعتراضات گسترده‌ آذربایجانی ها علیه ممنوعیت حجاب
جزئیات افزایش واریز ۵۰۰ هزارتومانی کالابرگ برای ۴۰ میلیون نفر
میلیاردرهایی که به شرورهای جدید هالیوود تبدیل شدند
اسامی ۳۵ نماینده امضاکننده استیضاح عراقچی منتشر شد
بختیاری‌زاده:می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم؛ بازیکنان فداکاری می‌کنند
نکونام: خیلی نمی خواهند ما نتیجه بگیریم/ دفعه بعد با امیدها می‌آییم
گودرزی: برای خوشحالی هواداران استقلال با تمام وجود می‌جنگیم
سفیر جدید هند در ایران به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
دیدار مجمع نمایندگان استان تهران با وزیر امور خارجه
شمار قربانیان حملات عربستان در یمن به ۳۸۵ شهید و زخمی رسید
استقلال دومین تیم قطری را به زانو درآورد
غریب‌آبادی: ایران از دیپلماسی استقبال می‌کند
خلیل‌زاده: AFC باید برای تراکتور کاری کند؛ شرایط جوانمردانه نیست
ادعای ترامپ: انتخابات آمریکا تأثیری بر تصمیمم در قبال ایران ندارد
سرلشکر وحیدی: هیچ قدرت فرامنطقه‌ای حق ندارد در تنگه هرمز مداخله نماید
رئیس اقلیم کردستان عراق: مانع حمله گروه‌های معارض به ایران شدیم
آژیر هشدار در جنوب عربستان فعال شد
افزایش پاداش مدال‌آوران المپیک جوانان
عراقچی: پاسخگو کردن دشمنان این آب و خاک ضرورتی انکارناپذیر است
بیانیه وزارت امور خارجه در محکومیت اتهامات بی‌اساس انگلیس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top