تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/02/18 - 19:55
کد خبر: 469579

انتظار ۱۲ ساله فرهنگیان برای واگذاری سهام پایان یافت

انتظار ۱۲ ساله فرهنگیان برای واگذاری سهام پایان یافت

عضو هیات امنای صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: واگذاری سهام فرهنگیان مراحل کارشناسی، ارزیابی و شناسایی شرکت‌های قابل واگذاری را گذرانده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» امین‌الله سالاری عضو هیات امنای صندوق ذخیره فرهنگیان در خصوص واگذاری سهام شرکت‌های این موسسه در قالب مگاپروژه ارزش مالکانه به اعضای صندوق گفت: واگذاری سهام انتظاری بود که فرهنگیان عضو موسسه حدود ۱۲ سال برای تحقق آن لحظه شماری می‌کردند، بنابراین اعطای سهام می‌تواند یکی از مبارک‌ترین اتفاقاتی باشد که در تاریخ صندوق رخ داده‌است.

عضو هیات امنای موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با بیان اینکه سهامدار شدن فرهنگیان مالکیت‌شان را بر دارایی خود مسجل می‌کند افزود: بازنشستگان عزیز می‌توانند با مدیریت این سهام در بازار سرمایه، به سودآوری بیشتری دست پیدا کنند.

 سالاری افزود: با تلاش‌هایی که صورت گرفته است، واگذاری سهام الحمدالله مراحل کارشناسی، ارزیابی و شناسایی شرکت‌های قابل واگذاری را طی کرده است و انشاالله از اولین مرحله از این واگذاری بزودی رونمایی خواهد شد.

وی در خصوص اهمیت طرح ارزش مالکانه برای فرهنگیان عضو موسسه، اظهار کرد: فرهنگیان عضو صندوق ذخیره صاحبان اصلی این سرمایه هستند و خودشان مکرر پیگیر واگذاری سهام بوده و هستند بنابراین این اتفاق مبارک می‌تواند پاسخگوی بخش اعظمی از مطالبات آن‌ها باشد.

عضو هیات امنای صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به تدریجی و مرحله‌ای بودن اجرای طرح ارزش مالکانه، گفت: اجرای طرح واگذاری سهام مرحله‌ای و تدریجی خواهد بود و با شناسایی شرکت‌های دارای قابلیت ورود به بورس به تدریج و در حدود دو سال تمام سهام متعلقه به بازنشستگان به آن‌ها واگذار خواهد شد.

 سالاری در خصوص نحوه مدیریت سهام توسط بازنشستگان تصریح کرد: واگذاری سهام به قشر عظیمی از فرهنگیان می‌تواند بازار سرمایه را دچار مشکل نماید و چنانچه همکاران گرامی ما بخواهند بلافاصله اقدام به تشکیل صف فروش سهام خود نمایند ممکن است اصل سرمایه آن‌ها را با خطر کاهش قیمت مواجه نماید بنابراین توصیه می‌نمایم که پس از اختصاص سهام به آنها، مدیریت نمایند و برای فروش عجله نکنند و در فرصت مناسب از سودآوری آن بهره ببرند.

وی با اشاره به اینکه این طرح بسیار خوب و مهم ممکن است چالش‌هایی نیز داشته باشد، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین چالش‌های اجرای این طرح پس از واگذاری، می‌تواند عجله همکاران برای فروش سهام باشد که نگرانیم این امر با ورود دلالان و سفته بازان بازار سرمایه همراه شود و همکاران دچار ضرر و زیان شوند.

عضو هیات امنای موسسه مهم‌ترین دستاورد این طرح را جلب اعتماد فرهنگیان عضو صندوق عنوان کرد و گفت: از دستاورد‌های طرح ارزش مالکانه این است که همکاران بالاخره پس از سال‌ها حس مالکیت‌شان بر دارایی‌های صندوق عملیاتی گردیده و اطمینان یافته‌اند که سرمایه‌ها و دارایی‌های صندوق متعلق به آنها است.

وی دارا بودن کد بورسی را شرط لازم واگذاری سهام به بازنشستگان دانست و تاکید کرد: از همکاران عزیز و گرامی تقاضا داریم جهت تسریع در روند واگذاری سهام و اجرای طرح موسوم به ارزش مالکانه هر چه سریع‌تر نسبت به دریافت کد بورسی و ثبت آن در سایت صندوق ذخیره به نشانی www.szf.ir اقدام کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top