تاریخ انتشار: شنبه 1402/02/23 - 09:37
کد خبر: 469989

دستورالعمل‌ جدید حفاظت از کنکور اعلام شد/ استفاده از وسایل ارتباطی جرم است

 دستورالعمل‌ جدید حفاظت از کنکور اعلام شد/ استفاده از وسایل ارتباطی جرم است

رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری سازمان سنجش آموزش کشور از بروزرسانی شیوه‌ها و دستورالعمل‌های حفاظت از آزمون سراسری خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری سازمان سنجش آموزش کشور از بروزرسانی شیوه‌ها و دستورالعمل‌های حفاظت از آزمون سراسری خبر داد.

دکتر محمدحسین حاجیلو ضمن بین این مطلب اظهار داشت: آزمون سراسری یک رویداد ملی است و دستگاه‌های اجرایی، امنیتی، انتظامی، قضائی و ضابطین محترم در انجام این آزمون نهایت همکاری را بر اساس مصوبه شورای امنیت کشور بر امر برگزاری آزمون سراسری دارند و در مجموع حدود ۱۲۵ هزار نفر در امور اجرایی و حفاظت از سلامت آزمون مشارکت دارند.

وی با یادآوری مفاد قانون رسیدگی به تخلفات و جرائم آزمون‌های سراسری افزود: نه تنها استفاده از وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه‌های حافظه‌دار در آزمون سراسری جرم است، بلکه حتی همراه داشتن اینگونه وسایل حتی بدون استفاده از آنها نیز به محرومیت در آزمون سراسری منجر می‌شود ضمن اینکه همراه داشتن این وسایل برای عوامل آزمون نیز ممنوع شده است.

قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور با تأکید بر ضرورت بروزرسانی شیوه‌ها و دستورالعمل‌های حفاظت از آزمون سراسری، گفت: والدین و به ویژه داوطلبان تحت تأثیر تبلیغات کذب قرار نگیرند و سرنوشت خود را به سوداگران و کلاهبرداران کنکور گره نزنند. یکی از شرایط اجرای عدالت آموزشی برای همه داوطلبان آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی مقابله جدی با هر نوع تخلف و تقلب است.

رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری اضافه کرد: آمادگی‌های لازم در سطح استان‌ها، شهرستان‌ها و کلیه مراکز برگزاری آزمون‌ها به وجود آمده و آموزش‌های لازم به عوامل حفاظتی نیز داده شده تا توان کنترل هر نوع تخلفی را داشته باشند.

وی در پایان تأکید کرد: حفاظت از آزمون سراسری، وظیفه ملی همه دستگاه‌های انتظامی، امنیتی و قضایی در راستای تحقق عدالت آموزشی است و انجام پیش بینی‌های لازم و همچنین رصد فضای مجازی به منظور برگزاری آزمونی امن و سالم از جمله مطالبات و خواسته‌های مهم داوطلبان و خانواده‌های آنها است تا آزمون در یک محیط رقابتی سالم با رعایت اصل شایسته‌ گزینی در جهت سنجش علمی داوطلبان برگزار شود.

منبع: ایسنا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نکونام: استحقاق کسب یک امتیاز مقابل شباب الاهلی را داشتیم
پزشکیان: هدف بریکس مقابله با یکجانبه گرایی است
ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند!
شکست تلخ تراکتور مقابل شباب الاهلی/ نکونام دست خالی امارات را ترک کرد
آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد
صرفه‌جویی ۲ میلیارد لیتری در مصرف سوخت با اسقاط ۶۸۰ هزار خودرو
حمله پهپادی به دو قایق صیادی در آب‌های هرمزگان
رضایی: تا زمانی که شروط ایران محقق نشود، هیچ مذاکره‌ای در کار نخواهد بود
۲ دانشجوی هتاک دانشگاه امیرکبیر اخراج شدند
زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه خواجه نصیر اعلام شد
سربازان غرب و مدافعان آزادی‌های گزینشی / سکوت در برابر لاله‌های ایران
گرامیداشت مقام زن از مناسبت‌محوری به شنیدن صدای زنان و اقدام عملی تغییر می‌کند
از بحران‌سازی تا عادی سازی؛ روایت‌سازی برای تسلیم
لزوم توجه جدی به مسئله ازدواج در چارچوب سیاست‌های جوانی جمعیت
از وام شرافتی تا لپ‌تاپ امانی؛ حمایت‌های جدید از دانشجویان
«درصد قبولی هر رشته» آزمون های گواهینامه و دانشنامه پزشکی اعلام شد
تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۶- ۱۴۰۵ دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
بازدید هیئت اندونزیایی از ظرفیت‌های فناورانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر
امتحانات نهایی با حضور یک میلیون و ۷۹۰ هزار دانش‌آموز برگزار شد
ادعاهای هسته‌ای آژانس علیه ایران، «هیاهو برای هیچ» است
کارت آزمون‌های عملی رشته‌های هنری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top