تاریخ انتشار: شنبه 1402/02/23 - 13:59
کد خبر: 470040

چرا انتخاب ایران به‌عنوان رئیس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشرمهم است؟

چرا انتخاب ایران به‌عنوان رئیس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشرمهم است؟

دکترای علوم سیاسی و عضو هیات علمی دانشگاه با اشاره به انتخاب ایران به عنوان رئیس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر گفت: بی تردید این انتخاب محصول تلاش‌های ارزنده دیپلماسی کشور در برقراری روابط حسنه با دنیا و رفع سو تفاهمات و اتهامات مختلف بوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مهدی تقوی مهدی تقوی دکترای علوم سیاسی و عضو هیات علمی دانشگاه درباره اینکه آیا انتخاب ایران به عنوان رئیس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشرمهم است؟ گفت: انتخاب نماینده و سفیر دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد به عنوان رئیس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل موجی از واکنش‌های مثبت و منفی را در رسانه های جهان به دنبال داشت؛ از تلاش برای راه اندازی کارزار مخالفت با اقدام مذکور برای الغای تصمیم مجمع و ابراز عصبانیت و نگرانی مقامات آمریکایی و رژیم صهیونیستی تا حمایت از تصمیم فوق از طرف کشورهای منطقه و ابراز خوشحالی مردم ایران از این دستاورد بزرگ دیپلماتیک ایران بخشی از واکنش‌های روزهای گذشته نسبت به این خبر مهم بوده است.

وی تاکید کرد: فارغ از هیاهوهای رسانه ای و گمانه زنی‌های سیاسی در خصوص این رخداد مهم آنچه که اهمیت این موضوع را مضاعف کرده است تلاش‌های مذبوحانه دشمن در به انزوای کشاندن جمهوری اسلامی ایران در روابط بین‌الملل و حذف این کشور از عضویت مجامع بین المللی همچون کمیسیون مقام زن است که علی رغم تشدید اقدامات صورت گرفته نه تنها این مقصود حاصل نشده که موفقیت‌های پی در پی ایران را در صحنه سیاست خارجی و تعامل با کشورهای منطقه و حضور فعال آن در مجامع بین المللی را رقم زده است.

تقوی تصریح کرد: از جمله این موفقیتها عضویت ایران در کمیسیون پیشگیری از جرم سازمان ملل و انتخاب به عنوان رئیس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر است. به لیست موفقیت‌های گفته شده برقراری روابط مجدد با عربستان و تبادل سفیر بین دو کشور و ...می توان افزود.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: از سوی دیگر انتخاب ایران به این سمت از این نظر حائز اهمیت است که تلاش‌های گسترده دشمنان جمهوری اسلامی ایران در اثبات وضعیت وخیم حقوق بشر در ایران است که این انتخاب دقیقا بر خلاف هدف دشمن برای زدن برچسب نقض حقوق بشر به حکومت ایران است.

وی خاطرنشان کرد: علی رغم تلاش برخی رسانه های بیگانه برای کم اهمیت نشان دادن این تصمیم با دوره ای خواندن ریاست مجمع بررسی روند انتخاب رووسای گذشته این مجمع نشان می دهد که این انتخاب توسط رئیس وقت مجمع از میان نامزدهای مختلف از گروه های منطقه ای مختلف از سراسر جهان بوده است. طبعا با توجه به وجود رقابت بین کشورهای مختلف بر سر کسب عنوان ریاست مجامع وابسته به سازمان ملل اهمیت این انتخاب بیشتر روشن می گردد.

وی گفت: بی تردید این انتخاب محصول تلاش‌های ارزنده دستگاه دیپلماسی کشور در برقراری روابط حسنه با دنیا و رفع سو تفاهمات و اتهامات مختلف به جمهوری اسلامی ایران  بوده است. در این میان برقراری روابط مجدد با عربستان و ایجاد روابط حسنه با کشورهای منطقه و رفع مخاصمات گذشته و حمایت قاطع کشورهای منطقه از کاندیداتوری ایران به عنوان رئیس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر و عدم رقابت سایر کشورهای منطقه در این انتخاب نقش شایانی داشته است. بدیهی است این انتخاب خط بطلانی بر اتهامات بی اساس وارده بر جمهوری اسلامی ایران و شکست بزرگی بر تلاش‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی برای به انزوا کشاندن ایران در عرصه روابط بین‌الملل محسوب می گردد.

این استاد دانشگاه یادآور شد: هوشیاری کشورهای منطقه در عدم همراهی با سیاست‌های خصمانه ایالات متحده آمریکا در ایجاد تفرقه بین کشورهای اسلامی و دست رد زدن بر سینه رژیم صهیونیستی برای ایجاد محور عبری_عربی علیه ایران به تحقق این دستاورد بزرگ کمک شایانی کرده است.

تقوی اضافه کرد: با ادامه سیاست‌های مسالمت جویانه جمهوری اسلامی ایران و تلاش‌های دیپلماتیک در تقویت روابط با کشورهای منطقه و دارای منافع مشترک، شکست کامل تحریم‌های آمریکا و نابودی رژیم منحوس صهیونیستی شتاب بیشتری پیدا خواهد کرد و زمینه برای تاثیرگذاری بیشتر ایران در مناسبات بین المللی فراهم خواهد شد.

منبع: فارس

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزیر آموزش و پرورش: تلاش بر بازگشایی مدارس به شکل حضوری و با کمترین دغدغه است
رئیس جمهور: تنها با کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی می‌توان بدون چالش از زمستان عبور کرد
اقدام آمریکا در حمله یا تهدید زیرساخت‌های غیرنظامی ایران، ضربه‌ای بی‌سابقه به حقوق بشر است
واکنش هیأت رئیسه مجلس به اظهارات اخیر باهنر
جزئیات طرح جدید بنزینی از زبان سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس
سخنگوی قرارگاه خاتم: هیچ کشتی بدون مجوز و نظارت ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز را ندارد
مخبر: پایدارترین‌ راه نظم جدید منطقه، اجرای سازکار اقتصادی-امنیتی هرمز مستقل از آمریکاست
قوه قضاییه: ادعای معاندین در مورد ارتکاب جنایت علیه یک نیروی حافظ امنیت صحت ندارد
جزییات ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دستیاری فوق‌تخصصی اعلام شد/آغاز آموزش از اول مهر
بررسی هزینه‌های اقتصادی مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا در کشور
استاد ضد اسرائیلی دانشگاه بریستول در آستانه بازگشت به کار
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top