تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/02/26 - 01:24
کد خبر: 470326

آثار نویسندگان برجسته کشورمان باید به زبان‌های دیگر ترجمه شود

 آثار نویسندگان برجسته کشورمان باید به زبان‌های دیگر ترجمه شود

سید محمد حسینی معاون رئیس‌جمهور در امور مجلس به مدت ۶ ساعت از سی‌ و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب در محل مصلای تهران بازدید و در گفت‌و‌گوی صمیمی با ناشران و نویسندگان در جریان تازه‌های نشر و نیز مشکلات و دغدغه‌های آنان قرار گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سید محمد حسینی معاون رئیس‌جمهور در امور مجلس به مدت 6 ساعت از سی‌ و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب در محل مصلای تهران بازدید و در گفت‌و‌گوی صمیمی با ناشران و نویسندگان در جریان تازه‌های نشر و نیز مشکلات و دغدغه‌های آنان قرار گرفت.

حسینی ضمن بازدید از بخش‌های مختلف نمایشگاه و آشنایی با جدیدترین کتاب‌های منتشر شده، پیشنهاداتی را برای فعالیت ناشران در حوزه‌های مربوط به کودک و نوجوان و توجه به تاریخ معاصر و آشنایی دانش‌آموزان و دانشجویان با رویدادهای مهم تاریخی ارائه کرد.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور از غرفه انتشارات مکتب سلیمانی، انقلاب اسلامی، سروش، رشد، سفیر اردهال، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، پژوهشکده شورای نگهبان، تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره)، اطلاعات، شهدای نیروی زمینی سپاه، کانون اندیشه جوان، بوستان کتاب، سوره مهر، پژوهشکده حوزه و دانشگاه، پژوهشکده علوم و فرهنگ اسلامی، دلیل ما،‌دارالکتب السلامیه، مؤسسه فرهنگی هنری الحیاه، روایت فتح و بخش بین‌الملل بازدید و با مسئولین آن به گفت‌وگو نشست.

حسینی همچنین در غرفه شبکه بین‌المللی دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلام حضور یافت و با مدیران آن به گفت‌وگو پرداخت.

ناشران و نویسندگان نیز در این دیدار مسائل و مشکلات حوزه نشر و بازار کتاب از جمله مشکل کاغذ و قیمت‌گذاری و توزیع را با حسینی در میان گذاشتند و خواستار توجه بیشتر دولت به رفع دغدغه‌هایشان شدند.

حسینی ابتدای حضور در نمایشگاه در دیدار مسئولان نمایشگاه در جریان اقدامات انجام شده در این دوره از نمایشگاه و میزان استقبال مردم قرار گرفت.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در حاشیه بازدید از نمایشگاه در مصاحبه با خبرنگاران با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب به مطالعه و ترویج کتابخوانی در سطح جامعه اظهار کرد: مقام معظم رهبری که اشراف کاملی به حوزه کتاب و نشر دارند معمولاً در بازدید از نمایشگاه کتاب نکات محوری و ضعف و قوت‌های موجود در این حوزه را مطرح می‌کنند که با توجه دقیق به آن موارد ضمن سر و سامان دادن به حوزه کتاب و نشر،‌ جریان‌سازی فرهنگی در این بخش شکل می‌گیرد.

حسینی نمایشگاه کتاب را بزرگترین و مهمترین رویداد فرهنگی کشور توصیف کرد و گفت: استقبال مردم از این نمایشگاه نشأت گرفته از فرهنگ غنی ایران زمین است و این  نمایشگاه فرصت مغتنمی است که فضای اندیشه‌ورزی و تعالی فرهنگی در سطح جامعه ارتقاء یافته و نهادینه شود.

معاون رئیس‌جمهور همچنین اهمیت بخش بین‌الملل نمایشگاه کتاب را مورد تأکید قرار داد و خاطرنشان کرد: دستاوردهای ارزشمند سیاست خارجی دولت مردمی در تقویت روابط با کشورهای همسایه و منطقه، فرصت مناسبی ایجاد کرده که سطح تعامل و تبادلات فرهنگی کشورمان با این کشورها در حوزه‌های مختلف از جمله کتاب و هنر بیش از پیش افزایش یابد.

حسینی با اشاره به حضور کشور تاجیکستان در نمایشگاه کتاب به عنوان مهمان ویژه، اظهار کرد: در دوره قبل روابط سردی در روابط دو کشور حاکم شد، در حالی که اشتراکات فرهنگی فراوانی با این کشور داریم اما در این دوره توسعه روابط با کشورهای همسایه و دوست مورد تأکید قرار گرفته و اولین سفر خارجی آیت‌الله رئیسی به کشور تاجیکستان انجام شد و حضور در اینگونه برنامه‌های فرهنگی باعث می‌شود که بر پایه اشتراکات فرهنگی و تاریخی سطح روابط عمق و استحکام پیدا کند.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه توجه به آشنایی کودکان و نوجوانان را با کتاب و فرهنگ مطالعه مورد تأکید قرار داد و گفت: انس با کتاب باید از کودکی شکل بگیرد و والدین با به همراه آوردن کودکان خود به نمایشگاه می‌توانند این علاقه را در وجود آن‌ها شکل بدهند، ضمن اینکه مسئولین نمایشگاه نیز باید توجه ویژه‌ای به بخش کودک و نوجوان داشته باشند و متناسب با روحیه آن‌ها برنامه‌ریزی و عمل کنند.

حسینی همچنین با تأکید بر اهمیت ترجمه آثار شاخص و برتر نویسندگان کشورمان به زبان‌های مختلف، اظهار کرد: آثار نویسندگان برجسته کشورمان به‌ویژه بانوان گرامی که پس از انقلاب اسلامی کتاب‌های فاخری به نگارش درآوردند باید به زبان‌های دیگر ترجمه شود و فعال بودن در این حوزه در معرفی ایران اسلامی و فرهنگی غنی مردم ایران و مقابله با سیاه‌نمایی بدخواهان و دشمنان بسیار اهمیت داشته و تأثیرگذار است.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه پیشنهاد داد تا نمایشگاه کتاب در استان‌های مختلف برگزار شود و دانش‌آموزان و دانشجویان را به صورت منظم و گروهی برای بازدید از نمایشگاه بیاورند تا اشتیاق و انگیزه مطالعه و انس با کتاب در وجود آن‌ها تقویت شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تحول در دانشگاه فرهنگیان کلید خورد؛ تربیت معلم از نو طراحی می‌شود
آنچه باید از شناور آمریکایی «REMUS ۶۰۰» بدانید
احکام پرونده‌های عبدی، زیباکلام، فلاحت‌پیشه و رسایی صادر شد
تاب‌آوری کشور بدون نقش‌آفرینی زنان ممکن نیست
حملات جنگنده‌های سعودی علیه یمن
شکار دومین زهپاد [زیرسطحی] ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز
سازمان غذا و دارو از قیمت گذاری واکسن عقب ماند!
ثبت‌نام بیست‌ونهمین دوره ازدواج دانشجویی آغاز شد
چرا صدام فکر می‌کرد می‌تواند ایران را در چند روز به زانو درآورد؟
دختری که اولین فرمانده نظامی جنگ شد
اروپا در تب قیمت انرژی، آن هم قبل زمستان
فیلم | پیام تصویری آیت‌الله محمود رجبی در پی پایان دوره‌های طرح ولایت تابستان ۱۴۰۵
توضیحات کمیته رسانه‌ای مذاکرات
۱۰ گروه شغلی که هوش مصنوعی جای آنها را می‌گیرد
کنترل شدید فشارخون، خطر زوال عقل را تا ۱۵ درصد کاهش می‌دهد
شروع مقتدرانه والیبال ایران
چربی شکمی در افزایش خطر مرگ اهمیت بیشتری نسبت به وزن دارد
تاریخ سازی دختران تنیس
موضع‌گیری سناتور آمریکایی درباره پایان جنگ علیه ایران
شهادت ۷ فلسطینی در حمله رژیم صهیونیستی به غزه
ترامپ پیشنهاد ایران برای باز شدن تنگه هرمز را رد کرد!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top