تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/02/26 - 09:42
کد خبر: 470340

قانون جمعیت سلیقه‌ای اجرا می‌شود

قانون جمعیت سلیقه‌ای اجرا می‌شود

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: قانون جمعیت در بسیاری از موارد سلیقه‌ای اجرا می‌شود و بانک‌ها هم در اعطای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری سخت‌گیری زیادی می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، حسینعلی حاجی‌دلیگانی درباره میزان اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، اظهار داشت: متأسفانه هنوز دولت نتوانسته اعتماد بخشی از جامعه درباره اجرای قانون جمعیت را جلب کند.

وی بیان کرد: از آنجایی که برخی از مردم هنوز مطمئن نیستند که دولت به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به درستی عمل می‌کند یا خیر، به نظر می‌رسد هنوز گفتمان و وفاق جمعی در کشور برای این موضوع ایجاد نشده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی متذکر شد: مجلس یکسری تسهیلات را در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت پیش‌بینی کرده بود و بر اساس این قانون مقرر شد تسهیلاتی به افراد پس از ازدواج و فرزندآوری داده شود اما موانعی در ارائه تسهیلات ازدواج و فرزندآوری وجود دارد که باید مرتفع شود.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: روزانه افراد زیادی به نمایندگان مجلس مراجعه می‌کنند و می‌گویند برای دریافت وام ازدواج و فرزندآوری مشکل دارند. برای مثال، به برخی از متقاضیان دریافت وام ازدواج گفته می‌شود باید ۴ ضامن برای دریافت این وام معرفی کنند و ما هم باید مدام پیگیری کنیم تا در ارائه وام به جوانان سخت‌گیری نشود.

حاجی‌دلیگانی گفت: همچنین بعضاً برای دریافت وام ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان گفته می‌شود که حتماً باید ضامن کارمند حقوق بگیر معرفی کنند. مگر ما در کل کشور چه تعداد کارمند رسمی داریم که بانک‌ها برای اعطای هر گونه وامی از جمله وام ازدواج و فرزندآوری از متقاضیان فقط ضامنی را قبول می‌کنند که کارمند رسمی باشد.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: زمانی که مجریان قانون و بانک‌ها به صورت دلسوزانه به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت عمل نکنند و از روی اجبار به قانون عمل کنند، حتی اگر آن تسهیلات به متقاضیان داده شود، به نحوی است که اثر مثبت خودش را بر جا نمی‌گذارد و نااطمینانی در جامعه به وجود می‌آورد.

وی با بیان اینکه مجلس حتماً بر اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نظارت دقیق خواهد کرد، تصریح کرد: مطالبه ما از دولت آن است که قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به درستی و به طور کامل اجرا شود و باید موانع اجرای این قانون برطرف شود تا اطمینان مردم جلب شود.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: علی رغم اینکه قوانین خوبی در زمینه جمعیت وضع شده اما این قوانین در بسیاری از موارد سلیقه‌ای اجرا می‌شود، در حالی که وظیفه همه مسئولان و به طور خاص مجلس و دولت آن است که در راستای اجرای فرامین رهبری و سیاست‌های کلی جمعیت گام بردارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توقف کامل حرکت کشتی‌ها در تنگه هرمز
اثر جدید کمال شرف در واکنش به رفتار خصمانه سعودی‌ها
اعتراض به VAR در جام جهانی
آمار استفاده کودکان اروپایی از اینترنت
بلاتکلیفی قیمت بلیت پروازهای اربعین
اعضای خانواده یک محیط بان هرمزگان در حمله آمریکا به شهادت رسیدند
آسوشیتدپرس از افزایش تلفات آمریکا در جنگ با ایران خبر داد
امضای بی‌ثمر رئیس‌جمهور/ آقای پزشکیان به تعهدی که دادید پاسخ دهید!
انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در شهرستان پاکدشت
نیروهای مسلح سر سوزنی بر سر تنگه هرمز کوتاه نخواهد آمد
عبور تولید فاز ۱۱ پارس جنوبی از مرز ۲۶ میلیون مترمکعب
اخراج به خاطر تذکر به حجاب در روز ملی عفاف و حجاب
فیلم | خضریان: ایران چه با عمان و چه بدون عمان تنگه هرمز را مدیریت خواهد کرد
انتخابات کمیسیون‌های تخصصی آغاز شد / رأی‌گیری الکترونیکی در ۱۴ کمیسیون مجلس
زنگ خطر برای اقتصاد ترامپ؛ کاهش ذخایر راهبردی نفت و تشدید فشار تورمی بر کاخ سفید
رادار پاتریوت و سامانه راداری C-RAM آمریکا منهدم شدند
ادعای نهاد تروریستی سنتکام درباره زمان آغاز محاصره دریایی ایران
وقوع حادثه دریایی دیگر در سواحل عمان
وقوع چند انفجار در جزیره کیش و تکذیب حمله به تأسیسات آب و برق
محکومیت حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا
نشست علنی مجلس برگزار شد
نحوه بررسی مدارک داوطلبان سهمیه‌ای آزمون دستیاری
شهادت رهبر انقلاب نقطه آغاز خلق یکی از پرافتخارترین صفحات تاریخ انقلاب و جهان بود
منادی رئیس کمیسیون آموزش و پرورش باقی ماند
اجرای طرح «دانشگاه عاری از دخانیات» مؤثر بوده است/تشکیل شبکه کاهش آسیب و پیشگیری دردانشگاه
ثبت و انتقال تجربه، از بزرگ‌ترین خدمات علمی به نسل‌های آینده است
هماهنگی دستگاه‌ها و شبکه ملی آزمون برای برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵
کارنامه عملکرد دانشگاه‌ها تا یک ماه آینده صادر می‌شود
تأخیر در پرداخت وام‌های دانشجویی به دلیل مشکلات بانکی
توصیه رئیس دانشگاه علامه درباره گفتگو با هوش مصنوعی
آمار دانشجویان به ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر رسید
قطع برق آزمون‌های مجازی دانشگاه شریف را لغو کرد
کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
ضرورت کاهش ضوابط دست‌وپاگیر و تقویت آزادی عمل پژوهشگران
آغاز ثبت نام دانشجویان بین الملل در دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی
امتحانات دانشجویان طبق برنامه قبلی برگزار می‌شود؛ کنکور اواخر مرداد
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی المپیاد فیزیک
گزارش خدمات دانشگاه‌ها به زائران تشییع رهبر شهید بررسی شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top