تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/02/26 - 09:42
کد خبر: 470340

قانون جمعیت سلیقه‌ای اجرا می‌شود

قانون جمعیت سلیقه‌ای اجرا می‌شود

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: قانون جمعیت در بسیاری از موارد سلیقه‌ای اجرا می‌شود و بانک‌ها هم در اعطای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری سخت‌گیری زیادی می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، حسینعلی حاجی‌دلیگانی درباره میزان اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، اظهار داشت: متأسفانه هنوز دولت نتوانسته اعتماد بخشی از جامعه درباره اجرای قانون جمعیت را جلب کند.

وی بیان کرد: از آنجایی که برخی از مردم هنوز مطمئن نیستند که دولت به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به درستی عمل می‌کند یا خیر، به نظر می‌رسد هنوز گفتمان و وفاق جمعی در کشور برای این موضوع ایجاد نشده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی متذکر شد: مجلس یکسری تسهیلات را در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت پیش‌بینی کرده بود و بر اساس این قانون مقرر شد تسهیلاتی به افراد پس از ازدواج و فرزندآوری داده شود اما موانعی در ارائه تسهیلات ازدواج و فرزندآوری وجود دارد که باید مرتفع شود.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: روزانه افراد زیادی به نمایندگان مجلس مراجعه می‌کنند و می‌گویند برای دریافت وام ازدواج و فرزندآوری مشکل دارند. برای مثال، به برخی از متقاضیان دریافت وام ازدواج گفته می‌شود باید ۴ ضامن برای دریافت این وام معرفی کنند و ما هم باید مدام پیگیری کنیم تا در ارائه وام به جوانان سخت‌گیری نشود.

حاجی‌دلیگانی گفت: همچنین بعضاً برای دریافت وام ازدواج و فرزندآوری به متقاضیان گفته می‌شود که حتماً باید ضامن کارمند حقوق بگیر معرفی کنند. مگر ما در کل کشور چه تعداد کارمند رسمی داریم که بانک‌ها برای اعطای هر گونه وامی از جمله وام ازدواج و فرزندآوری از متقاضیان فقط ضامنی را قبول می‌کنند که کارمند رسمی باشد.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: زمانی که مجریان قانون و بانک‌ها به صورت دلسوزانه به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت عمل نکنند و از روی اجبار به قانون عمل کنند، حتی اگر آن تسهیلات به متقاضیان داده شود، به نحوی است که اثر مثبت خودش را بر جا نمی‌گذارد و نااطمینانی در جامعه به وجود می‌آورد.

وی با بیان اینکه مجلس حتماً بر اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نظارت دقیق خواهد کرد، تصریح کرد: مطالبه ما از دولت آن است که قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به درستی و به طور کامل اجرا شود و باید موانع اجرای این قانون برطرف شود تا اطمینان مردم جلب شود.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: علی رغم اینکه قوانین خوبی در زمینه جمعیت وضع شده اما این قوانین در بسیاری از موارد سلیقه‌ای اجرا می‌شود، در حالی که وظیفه همه مسئولان و به طور خاص مجلس و دولت آن است که در راستای اجرای فرامین رهبری و سیاست‌های کلی جمعیت گام بردارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مجلس تحول‌ساز و آینده ساز
نامه جمعی از نمایندگان به قالیباف و ذوالقدر درباره مذاکرات
افزایش سهمیه بومی در دستیاری دندانپزشکی؛ اعلام آخرین مهلت ثبت‌نام
میانگین راندمان نیروگاه‌های کشور از مرز ۴۰ درصد گذشت
اهدای ۱۲۷ گرم طلا توسط بانوان مینابی برای حمایت از جبهه دفاع از وطن
نتانیاهو به ترامپ: اسرائیل نباید قربانی توافق آمریکا و ایران شود
رسانه صهیونیستی: ایران تاکنون هیچ امتیازی نداده است
ادعای بلومبرگ: احتمالا توافق ایران و آمریکا یکشنبه در ژنو امضا می‌شود
خاتمی: مردم ایران با دشمنانی عهدشکن و پیمان‌شکن طرف‌ هستند
بازگشت ۷۶ درصد حجاج ایرانی به کشور
احضار دیپلمات ارشد آمریکا در هند در پی حمله به کشتی‌های تجاری
اعلام اسامی عطرهای بدون مجوز عرضه‌شده در بازار
رایزنی عراقچی با همتای فرانسوی درباره روند تحولات دیپلماتیک
ایران و روسیه نقشه‌راه سه‌ساله همکاری گردشگری امضا کردند
پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند
سایه جنگ باید برای همیشه از سر کشور دور شود؛ مذاکرات هدفمند باشد
الگوی تکراری ترامپ 
انتقام شهدای دنا را خواهیم گرفت
فیلم | رصد جنگنده F۳۵ برای ایران ممکن شده است
بازداشت یک آمریکایی در چین به اتهام جاسوسی
نزدیکان ترامپ به دنبال پاک کردن سوابق استیضاح از کارنامه او
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top