تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/02/27 - 12:34
کد خبر: 470465

اعلام آخرین فرصت ثبت نام انتقال و میهمانی دانشجویان

اعلام آخرین فرصت ثبت نام انتقال و میهمانی دانشجویان

دانشجویان متقاضی برای ثبت نام در امر میهمانی و انتقال در سال تحصیلی۱۴۰۲- ۱۴۰۳ تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ فرصت دارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ براساس اعلام سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان، دانشجویان متقاضی برای ثبت نام در امر میهمانی و انتقال در سال تحصیلی۱۴۰۲- ۱۴۰۳ تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ فرصت دارند.

با توجه به شرایط ایجاد شده به دلیل شیوع بیماری کرونا در کشور و پیروی تمام موسسات آموزش عالی از دستورالعمل های ستاد ملی مبارزه با کرونا به اطلاع می رساند که در صورت تداوم وضعیت بیماری، میهمانی و انتقال دانشجویان تحت شرایط حاکم است و موافقت موسسات مبدا و مقصد با درخواست های مربوطه در صورت بازگشت به شرایط عادی در موسسات آموزش عالی امکان پذیر خواهد بود.

دانشگاهها و موسسات باید زمان شروع ثبت درخواست های میهمانی و انتقال را با استفاده از ابزارهای مناسب اطلاع رسانی علی الخصوص از طریق فضای مجازی به اطلاع کلیه دانشجویان برسانند.

دانشگاه های مبدأ باید بر اساس مفاد آیین نامه شماره ۸۸۴۴۱.۳.۴۱ مورخ ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ (در صورت تصویب ایین نامه جدید ابلاغ خواهد شد) درخواست دانشجو را بررسی کرده و در صورت داشتن شرایط از اول خرداد تا ۱۵ تیرماه نظر خود را در سامانه اعلام و در صورت موافقت ریز نمرات دانشجو را به دانشگاه مقصد از طریق سامانه ارسال کند. سپس دانشگاه های مقصد حداکثر تا پایان مرداد ماه نسبت به بررسی تقاضاها اقدام و از طریق سامانه یاد شده اعلام کند.

دانشجو در صورت داشتن شرایط خاص، ضمن آگاهی از شرایط حاکم به دلیل بروز بیماری کرونا و شرایط دانشگاه مبدا و مقصد باید با اطلاع کامل از وضعیت تحصیلی خود و شرایط ثبت نام در سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان در موعد اعلام شده (اول اردیبهشت تا ۳۱ اردیبهشت) درخواست خود مبنی بر نوع آن (۲ نیمسال میهمانی، تمدید میهمانی، میهمان دائم و انتقال) برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ ثبت و با اطلاع کامل از شرایط و ضوابط دانشگاه مقصد، رشته و مقطع تحصیلی، وضعیت دوره مورد تقاضا در دانشگاه مقصد، نسبت به انتخاب دانشگاه یا موسسه مقصد اقدام و مستندات خود را برای تقاضای ارائه شده اسکن و ضمیمه تقاضا کند.

تذکر: لازم به ذکر است متقاضیان جهت ثبت درخواست ابتدا باید در سامانه سجاد ثبت نام کنند و پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور از قسمت خدمات سازمان درخواست خود را ارائه کنند.

متقاضی مسئول صحت اطلاعات واعلام واحدهای درخواستی ارائه شده در خصوص شرایط خاص و درخواست خود خواهد بود و در صورت عدم احراز هر یک از اطلاعات ارائه شده تقاضا از وضعیت بررسی خارج خواهد شد.

دانشگاه انتخابی حتما باید در شهر محل سکونت خانواده متقاضی یا حتی الامکان در صورت نبود دانشگاه در محل مذکور، در شهرهای نزدیک تر به محل سکونت باشد تا از ترددهای غیرضروری جلوگیری شود.

منبع: مهر

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top