تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/02/28 - 13:12
کد خبر: 470591

پاسخ سردار رادان درباره زمان پایان طرح حجاب و عفاف

پاسخ سردار رادان درباره زمان پایان طرح حجاب و عفاف

فرمانده کل انتظامی کشور در رابطه با ادامه دار بودن طرح عفاف و حجاب گفت: همه مأموریت‌های پلیس تا رفع دغدغه مردم ادامه دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور در خصوص مهمترین دغدغه‌های مردم اظهار داشت: آن چیزی که دغدغه مردم است دغدغه پلیس خواهد بود و آن چیزی که مردم را نگران می‌کند، پلیس را هم نگران کرده و قطعا پلیس به نگرانی مردم پاسخ می‌دهد.

فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: چند موضوع در تماس‌های مردم با پلیس خود را نشان داده و به عنوان دغدغه مردم مطرح است؛ ترافیک، راهنمایی و رانندگی و به طور خاص سد معبر از جمله مواردی بوده است که مردم با پلیس مطرح کرده‌اند.

وی افزود: قطعا شهروندان باید بدانند که سد معبر ناراحتی مردم را افزایش داده و بیشترین تماس مردم با پلیس در این خصوص بوده است و ما حتما به مردمی که از این بابت اذیت می‌شوند پاسخگو خواهیم بود.

سردار رادان دغدغه‌های دیگر مردم را سرقت، تصادفات و سایر جرائم عنوان و تصریح کرد:‌ در سرقت حتما با هماهنگی با دستگاه قوه قضائیه برخورد خواهیم کرد؛ در خصوص معتادان متجاهر نیز آنها را جمع‌آوری کرده‌ایم اما این بدان معنا نیست که تعداد حضور آنها صفر شده باشد و در این زمینه من به خودم انتقاد می‌کنم چرا که به مردم قول داده بودم که تحت هر شرایطی چه ظرفیت باشد یا نباشد، معتادان متجاهر جمع‌آوری شود؛ البته دکتر مؤمنی هم قول داده‌اند که ظرفیت‌ها افزایش یابد.

فرمانده کل انتظامی کشور در پاسخ به دیگر پرسش در این خصوص که طرح عفاف و حجاب تا کی ادامه دارد، اعلام کرد: همه مأموریت‌های پلیس تا رفع دغدغه مردم ادامه دارد.

لازم به ذکر است که طرح عفاف و حجاب با ابلاغ سردار احمدرضا رادان از ۲۶ فروردین ماه در راستای برخورد با کشف حجاب در معابر، واحدهای صنفی و خودروها به طور هوشمند شروع شده و ادامه دارد.

منبع: فارس

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ادعای جدید ترامپ: از ایده دیدار با پزشکیان استقبال می‌کنم
مسابقه دو همگانی دانشگاهیان خراسان رضوی در مشهد برگزار می‌شود
جدیدترین ادعای سخنگوی تروریست‌های سنتکام علیه ایران
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
اتخاذ تدابیر ویژه به منظور مقابله با تحریم هوایی ایران
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور باید برای تولید و اشتغال به میدان بیاید
هشدار هواشناسی برای ۴ استان
کُرخوانی بیرانوند با مهاجمان در تمرین دیروز تیم ملی
بن‌گویر خطاب به صهیونیست‌ها: سلاح را در کمد نگه ندارید
هشدار امنیتی سفارت آمریکا به شهروندان خود در عربستان
انزجار جهاد اسلامی از سکوت عربی اسلامی درباره هتاکی نتانیاهو
انهدام یک فروند پهپاد شناسایی دشمن بر فراز تنگه هرمز
دیدار سفیر جدید ایران در قزاقستان با وزیر امور خارجه
دیدار سرکنسول جدید ایران در کربلا با وزیر امور خارجه
یحیی سریع: عربستان تاکنون ۷۶۰ حمله هوایی به یمن انجام داده است
«بسنت» از مذاکره با مقام چینی درباره دیدار ترامپ شی خبر داد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top