تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/02/31 - 08:26
کد خبر: 470842

واکنش ایران به ادعاهای برخی قطعنامه‌های نشست سران عرب

واکنش ایران به ادعاهای برخی قطعنامه‌های نشست سران عرب

سخنگوی وزارت امور خارجه اتهامات وارده و ادعاهای واهی در برخی قطعنامه‌های صادره نشست سران اتحادیه عرب را حرکت در مسیر نافرجام گذشته توسط اتحادیه دانست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اتهامات وارده و ادعاهای واهی در برخی قطعنامه‌های صادره نشست ۳۲ سران اتحادیه عرب، ضمن ابراز تأسف عمیق، طرح ادعاهای مذکور را حرکت در مسیر نافرجام گذشته توسط اتحادیه دانست.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: انتظار می‌رفت اتحادیه عرب با اجتناب از طرح برخی ادعاهای تکراری و ملال‌آور در قطعنامه‌های خود، گامی مثبت و سازنده در جهت تحکیم صلح و ثبات و تقویت همگرایی منطقه‌ای بردارد.

کنعانی در عین حال از رویکرد سازنده برخی کشورهای منطقه جهت افزایش همکاری‌ها و اولویت بخشی به گفتگو و تفاهم مشترک استقبال کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دیدگاه برخی شرکت کنندگان در نشست جده، ابراز امیدواری کرد منطقه شاهد رویکرد جدیدی مبتنی بر دوستی و ترویج همکاری میان کشورهای آن باشد.

کنعانی تاکید کرد: همکاری جمعی کشورهای منطقه و سازندگی و امنیت درون‌زا، مؤلفه‌های اساسی برای تکوین نظم نوینی در منطقه است و جمهوری اسلامی ایران همواره آن را یک ضرورت منطقه‌ای دانسته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان با ایرانی خواندن جزایر سه گانه تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی اظهار داشت: تمامی اقدامات ایران در راستای اعمال حاکمیت بر سرزمین خود صورت می‌گیرد و هرگونه ادعایی در این خصوص مردود است.

منبع: مشرق

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مومنی: دو سند همکاری بین ایران و آذربایجان تدوین می‌شود
آغاز مراسم یادروز حافظ در حافظیه شیراز
جشن ازدواج دانشجویی سال ۱۴۰۵ دانشگاه علوم پزشکی تهران +عکس
پمپئو : به بازدارندگی علیه ایران نرسیدیم
رجب‌زاده: فجر شهید سپاسی به روزهای خوب بازمی‌گردد
رایزنی سرلشکر رضایی با مشاور امنیت ملی هند
زور تراکتور خسته به تیم پنجم لیگ قطر نرسید
نرخ جدید قیمت‌گذاری خوراک پالایشگاه‌ها ابلاغ شد
چرا بعضی کسب‌وکارها در نگاه اول معتبر به نظر می‌رسند؟
یک ماده، ده‌ها صنعت؛ چرا سود پرک این‌ قدر مهم است؟
چگونه کت پاییزی زنانه مناسب محل کار و دانشگاه انتخاب کنیم؟
چرا بعضی رادیاتورها گرم می‌شوند ولی بعضی دیگر سرد می‌مانند؟
بررسی فناوری مکش و استانداردهای طراحی در جاروبرقی های صنعتی نسل جدید
تفاوت حرز اصلی و تقلبی(۶ نشانه مهم که باید بدانید!)
ایران هم نگران میزبانی عربستان برای جام ملت‌ها شد
نقشه محاصره دریایی برای فلج‌سازی شریان تجارت کشور خنثی شد
دسترسی ۵ پلتفرم رمزارزی به خدمات بانکی قطع شد
۴۸ درصد متقاضیان وام ازدواج همچنان در صف هستند
مراسم بازگشایی دانشگاه‌ها با حضور رئیس جمهور برگزار شد
بیش از ۱۸۰ دانشجو و استاد سال گذشته شهید شدند
مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت نیازهای جذب هیئت علمی اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top