تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/02/31 - 12:05
کد خبر: 470890

ضرورت اطلاع‌رسانی مناسب سازمان سنجش برای برگزاری آزمون‌های هوشمند

ضرورت اطلاع‌رسانی مناسب سازمان سنجش برای برگزاری آزمون‌های هوشمند

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش بر ضرورت اطلاع‌رسانی مناسب برای برگزاری آزمون‌های هوشمند و استفاده از فناوری‌های نوین برای اطلاع‌رسانی و پاسخگویی سریع و دقیق به داوطلبان تاکید کرد

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دکتر عبدالرسول پورعباس در دیدار با کارکنان اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان سنجش ضمن تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی، گفت: روابط عمومی تلفیقی از دانش و هنر و ‌ پلی میان سازمان و مخاطبان و در جهت آگاهی مخاطبان است.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: با توجه به ظهور فناوری‌های نوین انتظار مخاطبان از سازمان‌های مردم محور مانند سازمان سنجش تغییر کرده است و پیشرو بودن در اطلاع‌رسانی با استفاده از فناوری‌های جدید که با سرعت و دقت کافی همراه است ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

وی با بیان اینکه فعالیت در عرصه روابط عمومی شغل نیست بلکه هنر است، ادامه داد: این هنر اگر با شوق گره زده شود به نتیجه مطلوب می‌رسد و کارکنان روابط عمومی سازمان سنجش با سعه‌صدر و ترغیب جوانان، می توانند در موفقیت و آینده آنان نقش ایفا کنند.

پورعباس تصریح کرد: روابط عمومی سازمان سنجش هماهنگی لازم با داوطلبان آزمون‌ها و البته در بسیاری موارد با عموم مردم را ایجاد می‌کند بنابراین هر اندازه محکم‌تر، منطقی‌تر و شاداب‌تر باشد در مسیر رسیدن به اهداف برنامه‌ریزی‌شده و حل مسائل داوطلبان موفق‌تر عمل می‌کند.

وی با اشاره به برنامه‌های آینده برای تغییر در فرایند برگزاری آزمون‌ها تأکید کرد: علاوه بر سرعت و دقت در پاسخگویی لازم است در مسیر اطلاع‌رسانی اجرای آزمون‌های هوشمند و بدون کاغذ گام‌های مناسبی برداشته شود. زمینه سازی برای برگزاری آزمون‌های الکترونیکی در حال انجام است و تلاش همه بخش‌های سازمان سنجش آموزش کشور برای پیشرفت در این مسیر پرفراز و نشیب ضرورت دارد.

منبع: مهر

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۳ طلا برای عملکرد تاریخی زنان
فرشتگان میناب پیام‌آور شادی برای ایران
چهارمین قهرمانی تکراری کره جنوبی در فوتبال بازی های آسیایی
دنیامالی: پیشرفت ورزش ایران در بازی‌های آسیایی مشهود بود
واکنش شدیداللحن یمن به حملات سعودی علیه صنعا
وزیر خزانه‌داری آمریکا: مردم آمریکا زیر چرخ‌های سنگین تورم له شده‌اند
رتبه ۷ کنکور انسانی: استمرار و نظم در مطالعه مهم‌تر از استعداد است
صالحی‌امیری: تهران باید به‌عنوان یک قطب تمدنی و فرهنگی معرفی شود
ماجرای محکومیت الناز شاکردوست؛ مرثیه‌سرایی یا کذب‌گویی؟
اذعان گروسی به ناتوانی سازمان ملل در حل‌ مشکلات جهان
امکانات ما متناسب با همه نیازهای سالمندان نیست
رتبه ۴ علوم انسانی: کتاب‌های درسی محور اصلی مطالعه‌ام بود
پیاتزا پس از کسب مدال طلای ناگویا: برای مردم ایران خوشحالم
آرایش جدید اقتصادی دولت برای مدیریت شرایط ویژه کشور
حماس: اشغالگران بر نسل‌کشی در غزه اصرار دارند
گرامیداشت روز جهانی گردشگری و هفته تهران +عکس
حتی در روزهای سخت هم درس خواندن را متوقف نکردم
از تجربه ناگویا تا بازنگری در نظام ورزش قهرمانی ایران
شیرودی: پروازهای ایران و عراق از فردا از سر گرفته می‌شود
«قدرت یعنی حق انتخاب» محور تازه مسیر دانش‌بنیان ایران
وقتی هدف در روزهای سخت انگیزه می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top