تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/03/03 - 09:29
کد خبر: 471266

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی؛

افزایش ظرفیت رشته‌ پزشکی فرمول مناسب مشکلات درمان نیست

افزایش ظرفیت رشته‌ پزشکی فرمول مناسب مشکلات درمان نیست

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه گروه‌های ذی‌صلاح، مخالفت خود با افزایش ظرفیت رشته پزشکی را به صورت تلویحی اعلام کردند، خاطرنشان کرد: علیرغم قول و وعده‌هایی که درخصوص اعتبارات افزایش ظرفیت رشته پزشکی به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی داده شده، اعتباری در این خصوص به دانشگاه‌ها تخصیص داده نشده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه گروه‌های ذی‌صلاح، مخالفت خود با افزایش ظرفیت رشته پزشکی را به صورت تلویحی اعلام کردند، خاطرنشان کرد: علیرغم قول و وعده‌هایی که درخصوص اعتبارات افزایش ظرفیت رشته پزشکی به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی داده شده، اعتباری در این خصوص به دانشگاه‌ها تخصیص داده نشده است.

 درباره افزایش ظرفیت رشته پزشکی و دندان‌پزشکی گفت: بحث‌های کارشناسی مفصلی درارتباط با افزایش ظرفیت رشته پزشکی و رشته‌های گروه پزشکی شکل‌گرفت. تمام دستگاه‌های ذی‌صلاح  مانند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فرهنگستان علوم‌پزشکی، سازمان نظام‌پزشکی، دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی، دبیرخانه‌ شورای آموزش پزشکی عمومی و دانشگاه‌های علوم‌پزشکی نظرات کارشناسی خود را درباره افزایش ظرفیت رشته‌های گروه پزشکی مطرح کرده‌اند.  

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی ادامه داد: گروه‌های ذی‌صلاح، مخالفت خود با افزایش ظرفیت رشته پزشکی را به صورت تلویحی اعلام کردند. آنها بر این باور بودند، افزایش ظرفیت رشته‌ پزشکی یک فرمول مناسب برای رفع مشکلات درمانی مردم نیست. این در حالی است که طرح آمایشی در حوزه سلامت تدوین شده و نیازسنجی نیروی انسانی برمبنای آن دیده شده اما طرح افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی، تمام ظرفیت‌های طرح آمایشی در حوزه سلامت را به صورت غیرمترقبه برهم زد.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در برابر موج افزایش ظرفیت رشته پزشکی قرار گرفتند اما آمادگی لازم برای این موضوع را نداشتند، تصریح کرد: ظرفیت رشته‌های گروه‌پزشکی به صورت اسمی ۲۰ درصد افزایش یافته است اما عدد واقعی بیشتر است. ما در دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی، افزایش ظرفیت ۲۷ درصدی را متحمل شدیم اما یک ریال برای افزایش ظرفیت رشته پزشکی دریافت نکردیم. علیرغم قول و وعده‌هایی که درخصوص اعتبار افزایش ظرفیت رشته پزشکی به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی داده شده است هیچ مبلغی پرداخت نکرده‌اند.

دکتر زالی توضیح داد: مراکز آموزشی درارتباط با اعتبار افزایش ظرفیت پزشکی نگران هستند و نسبت به تکرار اتفاقات سال گذشته واهمه دارند. به طور طبیعی، دانشجویان جدید به فضای آموزشی، فضای تخصصی لازم، تجهیزات آزمایشگاهی، لوازم کمک آموزشی و اساتید مجرب نیاز دارند. آموزش پزشکی به شدت به وسایل کمک آموزشی و اساتید مجرب نیاز دارد و هرگونه خدشه‌ای در این زمینه می‌تواند کیفیت آموزشی را تحت تاثیر قرار دهد.

وی با بیان اینکه ظرفیت رشته پزشکی در سال جاری نیز ۲۰ درصد افزایش می‌یابد، گفت: با توجه به اینکه دانشگاه‌های علوم‌پزشکی افزایش ظرفیت ۲۰ درصدی را در سال جاری متحمل می‌شوند، امیدواریم که بودجه لازم در اختیار مراکز آموزشی قرار گیرد.

دکتر زالی با اشاره به ظرفیت ۳۶۵۰ نفری خوابگاه‌های دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی گفت: تمام ظرفیت خوابگاه‌های دانشگاه تکمیل است. ما در دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی برای افزایش ظرفیت خوابگاهی تلاش کردیم اما موفق نبوده‌ایم. خرید ملک در تهران گران است و ساختمان‌هایی که برای خوابگاه‌های دانشجویی مناسب هستند، اجاره‌بهای گرانی دارند.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: ما در حوزه خوابگاه‌های دانشجویی و امور رفاهی با سطح قابل توجهی از نارضایتی دانشجویان قدیمی که در خوابگاه‌ها سکونت دارند، مواجه هستیم. امیدواریم با بسته‌های اعتباری که در اختیار ما قرار می‌گیرد، بتوانیم مشکلات پیش‌رو را حل کنیم. 

منبع: ایسنا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعطاء وام تسهیلات اشتغال زایی به سربازان ماهر منقضی خدمت
فرمانده پلیس راه: ترافیک در محورهای مازندران سنگین است
قالیباف: ثمره وحدت چشاندن طعم شکست به دشمن بود
وحدت بین مجلس و دولت، یک ضرورت راهبردی است/ رویای بازگشایی تنگه هرمز دشمن، محقق نخواهد شد
مجلس خبرگان: همه بخش‌های حاکمیت از رهنمودهای رهبری تبعیت محض داشته باشند
سرپرست وزارت دفاع: از ساختن قدرت دفاعی ایران دست نخواهیم کشید
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
طرح مخفی آمریکا برای لیبی؛ شکستی که در راه است
انتخاب اعضای هیات مدیره استقلال به تعویق افتاد
عرضه دلار در بانک‌ها ۲۵ برابر تقاضا/ بازار با کمبود عرضه مواجه نیست
سازمان بسیج مستضعفین: هم‌افزایی دولت، ملت و نهادها، کلید طلایی گشایش مشکلات کشور است
وزیر کشور: در تاریخ معاصر سندی مثل تفاهم‌ ایران و آمریکا به نفع مردم ما نیست
جدیدترین آمار گیشه ۳ میلیون نفری سینما در روزهای پایانی تابستان
مخبر: ملت استوار ایران، محاصره را به شکست محاصره‌گر بدل می‌کند
واکنش عراقچی به تلاش‌های بیهوده آمریکا برای دستکاری بازار جهانی انرژی
جهش ۱۳۰ هزار واحدی بورس در تعطیلات/ شاخص از ۶.۵ میلیون واحد گذشت
نیکزاد: مسئولیت ما، تقویت همدلی و اعتماد عمومی است
چاپ مقاله علمی پژوهشی؛ راهنمای کامل انتشار مقاله در مجلات معتبر داخلی
مدیریت هزینه‌های ساخت‌وساز با انتخاب هوشمندانه مقاطع فولادی
شاهنامه‌خوانی در خانواده؛ طرحی برای انتقال فرهنگ ایرانی
وال استریت ژورنال: روز دی اقتصادی آمریکا؛ بانک‌های ایران باز، تحریم‌ها بی‌اثر
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top