تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/03/03 - 10:31
کد خبر: 471277

پیش‌بینی ۹۲ هزار عنوان سرفصل درسی در سامانه طراحان سوال

پیش‌بینی ۹۲ هزار عنوان سرفصل درسی در سامانه طراحان سوال

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به راه‌اندازی سامانه طراحان سؤال آزمون‌ها از اواخر سال گذشته از فرهیختگان نظام علمی و آموزشی کشور دعوت کرد در طراحی سؤالات آزمون‌ها مشارکت کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دکتر عبدالرسول پورعباس با اشاره به سیاست‌های کلان سازمان سنجش در مسیر توسعه آزمون‌های استاندارد و شیوه‌های نوین برگزاری الکترونیک و هوشمند، گفت: در مرحله نخست در نظر است تا برای آزمون‌های سراسری دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری از ظرفیت‌های علمی و تخصصی موجود در دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی و پژوهشی کشور و همچنین معلمان و دبیران وزارت آموزش و پرورش سراسر کشور برای طراحی سؤالات با رعایت استانداردهای لازم استفاده شود.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: هدف‌گذاری سازمان سنجش آموزش کشور، حرکت در مسیر استفاده کاربردی از فناوری‌های نوین و دانش‌بنیان در برگزاری آزمون‌های الکترونیکی و بدون کاغذ است. در مسیر تحقق این هدف اقدامات زیادی در بخش‌های مختلف باید صورت گیرد که نیازمند مشارکت اساتید، معلمان و صاحب‌نظران در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و مدارس است و امیدواریم با هوشمند سازی گام به گام مراحل مختلف آزمون‌ها زمینه آرامش و رضایت بیشتری برای داوطلبان و خانواده‌های آنان فراهم شود.

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۳۳۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی و معلمان در سراسر کشور برای عضویت در سامانه اقدام کرده‌اند، گفت: برای مشارکت در طراحی سؤال تا کنون بیش از ۹۲ هزار عنوان سرفصل درسی برای آزمون‌های سراسری در سامانه پیش‌بینی شده است که ۳۱۱۷ عنوان سرفصل مربوط به آزمون سراسری در مقطع کارشناسی، ۴۹ هزار و ۶۷۰ سرفصل مربوط به آزمون کارشناسی ارشد و بیش از ۳۹ هزار عنوان سرفصل مربوط به رشته‌های مختلف آزمون دکتری است.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از فرهیختگان نظام علمی و آموزشی کشور دعوت کرد با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش و سامانه طراحان سؤال به آدرس www.iais.sanjesh.org در این سامانه ثبت‌نام کرده و اقدام به طراحی و ارسال سؤال کنند. متقاضیان پس از ثبت‌نام، تکمیل مشخصات و احراز هویت می‌توانند نسبت به ارسال سؤالات پیشنهادی برای آزمون‌های مختلف اقدام کنند و این سؤالات پس از ثبت در مخزن سوال و طی فرآیند داوری در بانک سؤال الکترونیکی استفاده خواهد شد.

منبع: مهر

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top