تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/03/03 - 22:09
کد خبر: 471348

عزم فناوران دانشگاهی برای تحقق شهر هوشمند

عزم فناوران دانشگاهی برای تحقق شهر هوشمند

رئیس پارک علم و فناوری تهران از راه‌اندازی و فعالیت ناحیه نوآوری دانشگاه تهران با راهبری و مدیریت این پارک در منطقه ۶ تهران خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» علی اسدی رئیس پارک علم و فناوری تهران در گفتگو با فارس، از راه اندازی ناحیه نوآوری دانشگاه تهران در محدوده منطقه 6 تهران خبر داد و گفت: این یک رویداد عظیم است که برای اولین بار در ایران و از سوی دانشگاه تهران ایجاد خواهد شد.

وی افزود: اجرای این پروژه نیازمند یک تفاهم نامه چهارجانبه‌ با مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شهردار تهران وزیر عتف و رئیس دانشگاه تهران است که به زودی به امضا خواهد رسید.

اسدی درخصوص چشم اندازه این طرح گفت: ناحیه نوآوری دانشگاه تهران با برقراری ارتباط موثر میان امکانات و تسهیلات و جذب استعدادها به توسعه اکوسیستم کارآفرینی شهر و در نهایت کشور کمک می کند؛ در این ناحیه شرکت‎ها و استارت‌آپ‌ها با ارتباط دو سویه می‌توانند در توسعه اکوسیستم کارآفرینی نقش موثری ایفا کنند.

رئیس پارک علم و فناوری تهران ادامه داد: یکی از برنامه‌های جدی ما در این ناحیه نوآوری حرکت به سمت هوشمندسازی است و به دنبال فراهم کردن بستر مناسب برای ایجاد آن هستیم تا شهر هوشمند را در این ناحیه نوآوری ایجاد کنیم.

وی درپاسخ به این سوال که در گذشته همو موضوع راه اندازی ناحیه نوآوری دانشگاه تهران مطرح بوده است، خاطرنشان کرد: دیدگاه رئیس جدید دانشگاه تهران این است که مسئولیت پذیری اجتماعی دانشگاه در عرصه عمل نیز دیده شود؛ این دانشگاه نباید تنها به دنبال آموزش و پژوهش باشد بلکه باید با به کارگیری پژوهش‌ها در قالب فناوری‌هایی که می‌تواند موفق باشد به آن سمت حرکت کنیم. لذا، همکاری‌های لازم برای شهر هوشمند را ابتدا در ناحیه نوآوری با همکاری فراجا دنبال خواهیم کرد. 

گفتنی است، ناحیه نوآوری شهر دانش در محدوده جغرافیایی حدفاصل بلوار کشاورز در شمال، خیابان کارگر در غرب، خیابان انقلاب در جنوب و خیابان وصال شیرازی در شرق و همچنین ناحیه نوآوری تهران در محدوده حدفاصل بزرگراه شهید حکیم در شمال، بزرگراه شهید چمران در غرب، بزرگراه شهید گمنام و خیابان مطهری در جنوب، بزرگراه شهید مدرس در شرق قرار گرفته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top