تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/03/04 - 22:48
کد خبر: 471447

ایران به عنوان یکی از سه کشور طرح جهانی غذا و کشاورزی انتخاب شد

ایران به عنوان یکی از سه کشور طرح جهانی غذا و کشاورزی انتخاب شد

دبیر کل اتاق بازرگانی بین المللی ایران گفت: سه کشور ایران، ایتالیا و آرژانتین به عنوان مراکز هاب جهانی برای تولید غذا و کشاورزی انتخاب شده اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» محمد خزایی عصر پنجشنبه در همایش فرصت‌های سرمایه گذاری توت فرنگی کردستان در تالار مولوی دانشگاه کردستان اظهار کرد: از تلاش‌های اتاق بازرگانی کردستان برای فراهم کردن زمینه‌های برگزاری این همایش تقدیر داریم.

وی افزود: حوزه بین المللی اتاق بازرگانی بین المللی یک نهادی است مانند سازمان ملل متحد اما برای بخش خصوصی و در وظایف آن مباحث متعدد اقتصادی تعریف شده است.

خزایی خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های کشاورزی کشور بالاست و استان کردستان نیز در این راستا ظرفیت‌های ویژه ای دارد و فرصت‌های سرمایه گذاری متعددی علاوه بر ظرفیت‌های کشاورزی در این استان وجود دارد.

وی افزود: این استان از لحاظ صنایع تبدیلی و سردخانه محروم است و این یک نقیصه برای این استان غنی است.

مدیر اتاق بازرگانی بین المللی ایران اظهار کرد: کلان پروژه‌های کشاورزی استان کردستان باید مشخص شود و بر اساس سند آمایش کشور و توجه به تولید صادرات محور و الگوهای کشورهای هدف باید این کلان پروژه‌ها تعریف و اجرایی شود.

خزایی افزود: بحث زنجیره ارزش در بخش کشاورزی و کیفیت تولیدات نهایی بسیار مهم است.

وی خاطرنشان کرد: اجرای کشاورزی هوشمند، بهره وری و استفاده از ظرفیت‌های مرزی مدنظر قرار گیرد.

خزایی تصریح کرد: تنها کشور دنیا هستیم که ۱۵ کشور همسایه داریم و جمعیتی بالغ بر ۵۰۰ میلیون نفر را به عنوان بازار هدف در منطقه داریم.

وی افزود: الزامات جذب موفق سرمایه گذاری برای کردستان از طریق شناسایی ظرفیت‌ها و محدودیت‌های استان میسر است.

خزایی خاطرنشان کرد: توجه و توسعه و بهره وری از منابع آب در استان کردستان در راستای مبحث جهانی آب سبز، توجه به استانداردهای جهانی بسته بندی، توجه به پایانه‌های صادراتی، بازاریابی، ورود اقتصاد دیجیتال و تأمین منابع مالی برای سرمایه گذاری از جمله مهمترین مباحثی است که باید مدنظر قرار گیرد.

وی افزود: استفاده از منابع ارزان قیمت، سرمایه گذاری مستقیم خارجی، بازاریابی صادراتی و کمک‌های توسعه‌ای از جمله مواردی است که برای تأمین مالی باید مدنظر قرار گیرد.

خزایی اظهار کرد: مشارکت بخش خصوصی و دولتی برای تأمین منابع می‌تواند در این راستا بسیار مؤثر واقع شود و ما آمادگی داریم در این خصوص به استان‌ها کمک کنیم.

وی افزود: به استاندار کردستان و اتاق بازرگانی استان کردستان پیشنهاد می‌شود که کارگروهی با حضور جهاد کشاورزی، وزارت اقتصاد، راه و شهرسازی و وزارت امور خارجه به عنوان هسته‌های مرکزی این کارگروه تخصصی برای توسعه سرمایه‌گذاری در استان کردستان فعال شوند و نقشه راهی برای توسعه صادرات این استان را تدوین کنند.

خزایی تصریح کرد: بدون حضور بخش خصوصی و نگاه به صادرات و ظرفیت‌های خارجی نمی‌توان به توسعه همه جانبه امیدوار بود.

عضو شورای جهانی اتاق بازرگانی بین المللی در ادامه سخنان خود به طرح مشترک ایفاد، فائو و آی سی سی در دنیا برای ایجاد مراکز جهانی غذا با محوریت بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: در این راستا سه کشور ایران، ایتالیا و آرژانتین به عنوان مراکز هاب جهانی انتخاب شده اند.

خزایی خاطرنشان کرد: در سطح جهانی یک میلیارد نفر سو تغذیه و ۳۰ درصد کل جمعیت جهانی کمبود مواد غذایی دارند.

وی افزود: اتاق بازرگانی استان کردستان یکی از اتاق‌های پیگیر کشور در این خصوص بوده و کمک کار این پروژه جهانی است.

خزایی اظهار داشت: اولین نشست این کمیته راهبردی با محوریت این سه کشور حدود سه هفته آینده برگزار خواهد شد.

وی افزود: در ایران ۲۰۰ عضو و در سطح جهانی ۴۵ میلیون نهاد حقوقی عضو اتاق بازرگانی بین المللی هستند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
بریکس گامی دیگر در پیشبرد سیاست‌های چند جانبه گرایی ایران
فرار ظریف از پاسخگویی در برابر مردم ایران! +توئیت
خیز بلند دانشگاه امام حسین(ع) در زمینه کادرسازی در انقلاب اسلامی
امکان بیمه انفرادی مادران باردار و شیرده فراهم شد
ساعت کار جدید دفاتر خدمات سلامت اعلام شد
واکنش اتحادیه اروپا به خبرهای اخیر درباره برجام
جزئیات اجرای کارمزد تراکنش خرید کارتی از یکشنبه
واکنش معاون رئیسی به اظهارات ظریف
شوک شبانه به باشگاه استقلال
فیلم| موشک «فتاح» کپی هیچ طرح دیگری نیست
از رئیسی و مسئولان می‌خواهیم که به تهران هم سفر داشته باشند
جوشاندن شیر مفید است یا مضر؟
توافق استقلال با دروازه‌بان ملی‌پوش
شناسایی نشانه‌های کلسترول بالا در پاها
مرحله نهایی المپیاد جهانی زبان چینی در دانشگاه تهران برگزار شد
درگیری جوانان لبنانی و نظامیان رژیم صهیونیستی در «کفرشوبا»
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام مصاحبه دکتری پیام‌نور
جنجال گفتگوی رئیس یک فدراسیون با اینترنشنال
اقدام غیرمنتظره ساپینتو علیه استقلال در فیفا
آمار انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد
چرا اتفاقی مثبت در کشور اتفاق رخ می‌دهد، ظریف حاشیه‌ساز می‌شود؟
خیز بلند دانشگاه امام حسین(ع) در زمینه کادرسازی در انقلاب اسلامی
مرحله نهایی المپیاد جهانی زبان چینی در دانشگاه تهران برگزار شد
درگیری جوانان لبنانی و نظامیان رژیم صهیونیستی در «کفرشوبا»
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام مصاحبه دکتری پیام‌نور
آمار انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد
میزان شهریه و جزئیات ثبت‌نام ترم تابستانی دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
دلایل ایجاد استرس‌ در روزهای امتحان و راهکارهای حمایتی اطرافیان
مهارت محور نبودن آموزش‌ها دغدغه اصلی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی
فردا آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد
تصمیم جدید دانشگاه تهران برای واحدهای کارورزی دانشجویان
مرگ تلخ ۴ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در تصادف
زمان فراخوان جدید جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
۷۰ درصد مدارس ابتدایی معلم ورزش ندارند!
پذیرش دانشجویان شریف در مدرسه تابستانه هوافضا دانشگاه بائومان
شرایط استفاده از خوابگاه‌های دانشگاه تهران در ترم تابستان
اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه علوم‌پزشکی هوشمند
ثبت‌نام مصاحبه دکتری پیام‌نور تمدید شد
شایسته گزینی در آزمون استخدامی آموزگاری۱۴۰۲ در نظر گرفته شد
نظرسنجی
عملکرد مجلس یازدهم را در آستانه ورود به سال چهارم چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top