تاریخ انتشار: جمعه 1402/03/05 - 15:03
کد خبر: 471508

امام جمعه موقت ساری:

نمایندگان بازی‌های جناحی و سیاسی را کنار گذارند

نمایندگان بازی‌های جناحی و سیاسی را کنار گذارند

امام جمعه موقت ساری از نمایندگان مجلس خواست بازی های جناحی را کنار گذارند و چوب لای چرخ دولت نگذارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» حجت الاسلام سید حسین شفیعی در خطبه‌های نماز جمعه ایثاری با تاکید بر دستگیری از مردم محروم و مستضعف اظهار داشت: این سنت حسنه ریشه در توصیه بلند امام رضا علیه السلام دارد.

وی‌به روایتی از امام رضا علیه السلام اشاره کرد واظهار داشت همه ما وظیفه داریم که به مردم خدمت کنیم و در این راستا تلاش داشته باشیم و همه ما روزی خوری سفره شهیدان هستیم.

وی با اشاره به فتح خرمشهر اظهار داشت: فتح خرمشهر اولین پیروزی رزمندگان اسلام نبود و آخرین پیروزی نیز نیست ولی زلزله بر اندام خبیث صدامیان افکنده و ایران اسلامی را سرفراز کرد و پیروزی‌های زیادی را به ارمغان آورده است.

امام جمعه موقت ساری با اشاره به اینکه وظیفه بزرگ در جریان فتح خرمشهر داریم، وظیفه عاطفی و احساسی را از جمله وظایف دانست و گفت: نباید بگذاریم این خناثان فتح خرمشهر و سوم خرداد را از ما بگیرند و باید آن را زنده نگه داریم.

وی با تأکید بر شناخت دشمن و عوامل پیروزی در فتح خرمشهر تاکید کرد و گفت: امروزه به لطف الهی قدرت نظامی و دریایی و زمینی و غیره به جایی رسید که دشمن به خود اجازه تصرف یک وجب از سرزمین اسلامی ایران را به خود نمی‌دهد.

امام جمعه موقت ساری استقامت و صبوری، اتحاد و همدلی و نبرد با دشمن را درس آزادسازی خرمشهر بیان کرد و گفت: امروز دشمن با گلوله‌های فرهنگی به سراغ جوانان ما می‌آید و باید در این راستا هوشیار باشیم.

وی با تقدیر از تلاش‌های دولت برای رفع مشکلات مردم از مسئولان خواست تا برای حل مشکلات اقتصادی مردم تلاش داشته باشند و گفت: کادر اقتصادی دولت نیز باید همانند رئیس جمهور پا به رکاب باشد.

امام جمعه موقت ساری از مسئولان فرهنگی و شهرداری‌ها خواست تا در حوزه فرهنگی و اجتماعی تلاش وافری داشته باشند و گفت: مشکل کمبود آب از دیگر مشکلات فراروی به شمار می‌رود و این مسئله جهانی و کشوری است.

ترویج کشت جایگزین برای حل بحران کم آبی
وی با بیان اینکه آب نعمت خداوند به شمار می‌رود از مردم خواست در مصرف آب صرفه جویی داشته باشند و گفت نباید در مصرف این نعمت خودتان اسراف کرد زیرا مشکل کمبود آب حاد است و در وقت شالی کشاورزان با مشکل مواجه می‌شوند و ترویج کشت جایگزین برای کاهش معضل کم آبی مؤثر است.

وی با تقدیر از تلاش دریادلان ایرانی در پیمایش آب‌های دور دنیا این اقدام را حماسه‌ای بزرگ بیان کرد.

امام جمعه موقت ساری با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به کشورهای مختلف گفت: در این سفرها از جمله مالزی سندهای همکاری زیادی قید شده است.

حجت الاسلام شفیعی به دیدار مقام معظم رهبری به با نمایندگان مجلس بیان کرد و گفت: قانون گذاری مسیر را مشخص می‌کند و نمایندگان باند بازی‌ها و بازی‌های جناحی را کنار گذارند و برای رضای خدا رأی دهند و برای گره گشایی از مشکلات مردم تلاش کنند و چوب لای چرخ دولت نگذارند.

وی با بیان اینکه انتخابات اسفند سرنوشت ساز به شمار می‌رود، گفت: همه آنهایی که با خط امام و رهبری ستیز کرده‌اند و کسانی که نغمه شوم زن، زندگی و آزادی را مطرح کردند همراهی کردند بدانند که مردم ما هوشیار هستند و فریب شعارها را نخواهند خورد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
بریکس گامی دیگر در پیشبرد سیاست‌های چند جانبه گرایی ایران
فرار ظریف از پاسخگویی در برابر مردم ایران! +توئیت
خیز بلند دانشگاه امام حسین(ع) در زمینه کادرسازی در انقلاب اسلامی
امکان بیمه انفرادی مادران باردار و شیرده فراهم شد
ساعت کار جدید دفاتر خدمات سلامت اعلام شد
واکنش اتحادیه اروپا به خبرهای اخیر درباره برجام
جزئیات اجرای کارمزد تراکنش خرید کارتی از یکشنبه
واکنش معاون رئیسی به اظهارات ظریف
شوک شبانه به باشگاه استقلال
فیلم| موشک «فتاح» کپی هیچ طرح دیگری نیست
از رئیسی و مسئولان می‌خواهیم که به تهران هم سفر داشته باشند
جوشاندن شیر مفید است یا مضر؟
توافق استقلال با دروازه‌بان ملی‌پوش
شناسایی نشانه‌های کلسترول بالا در پاها
مرحله نهایی المپیاد جهانی زبان چینی در دانشگاه تهران برگزار شد
درگیری جوانان لبنانی و نظامیان رژیم صهیونیستی در «کفرشوبا»
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام مصاحبه دکتری پیام‌نور
جنجال گفتگوی رئیس یک فدراسیون با اینترنشنال
اقدام غیرمنتظره ساپینتو علیه استقلال در فیفا
آمار انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد
چرا اتفاقی مثبت در کشور اتفاق رخ می‌دهد، ظریف حاشیه‌ساز می‌شود؟
خیز بلند دانشگاه امام حسین(ع) در زمینه کادرسازی در انقلاب اسلامی
مرحله نهایی المپیاد جهانی زبان چینی در دانشگاه تهران برگزار شد
درگیری جوانان لبنانی و نظامیان رژیم صهیونیستی در «کفرشوبا»
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام مصاحبه دکتری پیام‌نور
آمار انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد
میزان شهریه و جزئیات ثبت‌نام ترم تابستانی دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
دلایل ایجاد استرس‌ در روزهای امتحان و راهکارهای حمایتی اطرافیان
مهارت محور نبودن آموزش‌ها دغدغه اصلی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی
فردا آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد
تصمیم جدید دانشگاه تهران برای واحدهای کارورزی دانشجویان
مرگ تلخ ۴ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در تصادف
زمان فراخوان جدید جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
۷۰ درصد مدارس ابتدایی معلم ورزش ندارند!
پذیرش دانشجویان شریف در مدرسه تابستانه هوافضا دانشگاه بائومان
شرایط استفاده از خوابگاه‌های دانشگاه تهران در ترم تابستان
اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه علوم‌پزشکی هوشمند
ثبت‌نام مصاحبه دکتری پیام‌نور تمدید شد
شایسته گزینی در آزمون استخدامی آموزگاری۱۴۰۲ در نظر گرفته شد
نظرسنجی
عملکرد مجلس یازدهم را در آستانه ورود به سال چهارم چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top