تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/03/08 - 22:20
کد خبر: 471875

پیام رئیس جمهور به دوازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران

پیام رئیس جمهور به دوازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران

در مراسم اختتامیه دوازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران که به همت سازمان جهاددانشگاهی تهران امروز، ۸ خردادماه در دانشگاه تهران در حال برگزاری است، پیام رئیس جمهور به آیین توسط حسن مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی قرائت شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، در مراسم اختتامیه دوازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران که به همت سازمان جهاددانشگاهی تهران امروز، ۸ خردادماه در دانشگاه تهران در حال برگزاری است، پیام رئیس جمهور به آیین توسط حسن مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی قرائت شد.

در پیام رئیس جمهور به آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران آمده است: ضروری است همه ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی کشور برای ترویج فرهنگ ایثار و تکثیر عنصر فداکاری به کار افتد تا این شاخصه مهم انسانی در کنار دیگر اضلاع رشد و بالندگی کشور بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و به جایگاه شایسته خود دست یابد.

در متن پیام آمده است:

«در میان آموزه‌های انسان ساز و جامعه پرداز در فرهنگ اسلامی و ایرانی، دعوت به ایثار و تشویق به فداکاری دارای اهمیت ویژه‌ای است. آیات قرآن در این زمینه بسیار است و آیت شریف «لَنْ تَنَالُوا الْبِرِّ حتی تُنفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ» یکی از صدها آموزه‌ای است که دستیابی به قله‌های کمال و رشدیافتگی برای یک انسان تراز را جز با نثار نفس نفیس و از خودگذشتگی و ترجیح دیگران به خود میسر نمی‌داند.

ایران اسلامی در سایه سار پیوند استوار با قرآن و عترت همواره مهد تربیت و بالندگی چنین انسان‌های بزرگی بوده است. صفحات تاریخ این سرزمین آکنده از سطوری زرین و جلوه‌هایی درخشان از این خُلق و خوی کریمانه است. امروزه در دنیایی که خودخواهی و هواپرستی جایگزین فضائل حقیقی شده و گوهر عواطف انسانی دستخوش آفات و آسیب‌ها گشته، همچنان مردمان فداکار و بلند همتی وجود دارند که با پیشگام شدن در خطرات، به دستگیری افتادگان و نجات آسیب دیدگان شتافته و فروغ امید را در دل‌های افسرده و ناامید آنان زنده نگه می‌دارند. در دوران ما، مردم سرافراز ایران و به ویژه جوانان عزیز ثابت کردند که پیشگام تحقق این فضیلت فراموش شده‌اند.

ضروری است همه ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی کشور برای ترویج فرهنگ ایثار و تکثیر عنصر فداکاری به کار افتد تا این شاخصه مهم انسانی در کنار دیگر اضلاع رشد و بالندگی کشور بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و به جایگاه شایسته خود دست یابد.

فرصت را مغتنم شمرده، از همه دست اندرکاران رویداد مهم و افتخار آمیز «دوازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران» به ویژه از برادران و خواهران عزیز جهاددانشگاهی، وزارت خانه‌ها و سازمان‌های همکارشان که عنصر تابناک ایثار و فداکاری را این چنین ارج می‌نهند تقدیر و تشکر کرده و برای همگان توفیق الهی را مسألت می‌کنم.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انصارالله: خون شهید نصرالله مسیر پیروزی را تقویت می‌کند
جدیدترین موضع‌گیری وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران
واکنش ترامپ به حادثه امنیتی نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس
مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
پیام گردان‌های قسام به مناسبت دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله
توهم دشمن درباره محاصره دریایی را باطل کردیم
هشدار تشدید بارش‌های رگباری در ۶ استان طی امروز
هم برای جنگ و هم برای دیپلماسی آماده‌ایم
از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم
تمجید رهبر انقلاب از طرح ولایت 
فیلم | تصاویری از نخستین لحظات جست‌وجوی پیکر شهید نصرالله
چالش جدید در مسیر ابرپروژه ۵۰۰ میلیارد دلاری هوش مصنوعی آمریکا
تهرانی ها با پرچم حزب‌الله در میادین حاضر می‌شوند
پدلیست‌های خارجی امارات حذف شدند
رشیدی: تا شروط ایران عملی نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد
علیرضا بیرانوند از اول مهر غایب شد
اولین مدال آور تاریخ زنان وزنه‌برداری ایران/ کریمی برنزی شد
تسلا در یک قدمی تولید هزار روبات انسان نما در هفته
باز کردن جی‌میل برای کاربران ایرانی غیرممکن شد
خسروپناه: دانشگاه فرهنگیان باید به دانشگاه تربیت معلم تبدیل شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top