تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/03/09 - 22:03
کد خبر: 471981

به «آمازون» و «ای بی» نیاز نداریم

به «آمازون» و «ای بی» نیاز نداریم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: درحال حاضر در کشور کسی احساس نیاز به پلتفرم‌های جهانی مثل آمازون و Ebay ندارد؛ چرا که به همت جوانان مستعد کشور نسبت به آن‌ها بی‌نیاز شدیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، عیسی زارع پور امروز صبح در مراسم افتتاحیه نخستین همایش و نمایشگاه بین المللی صنعت پست، تجارت الکترونیک، لجستیک هوشمند و صنایع وابسته که در شبستان مصلی تهران برگزار شد با اشاره به کسب و کارهای اینترنتی گفت: همانگونه که قبلاً اشاره شده کسب و کارهای اینترنتی یا اقتصاد دیجیتال درکشور ما زودتر شروع شد و ما جز کشورهای پیشرو در اقتصاد دیجیتال هستیم۔

وی افزود: در حال حاضر ۹۸ درصد پول‌ها به صورت الکترونیکی جابه جا می‌شود و درنتیجه پیشرفت این فرایند به زیر ساخت‌ها و مقدمات نیاز دارد ۔

زارع پور با اشاره به اینکه درحال حاضر جز کشورهای برتر در اقتصاد دیجیتال هستیم ادامه داد: اولین نیازمندی‌های اقتصاد دیجیتال زیر ساخت است. نه تنها در شهرها بلکه در روستاها جز چند کشور دنیا هستیم که به اقتصاد دیجیتال رسیده است۔

وی ادامه داد: درحال حاضر ۴ هزار روستا به اینترنت پرسرعت متصل شدند یعنی نزدیک ۹۲ درصد به اینترنت پرسرعت متصل شدند و تا آخرسال هیچ روستای بالای ۲۰ خانواری نداریم که به اینترنت دسترسی ندارند۔

وزیر ارتباطات گفت: الحمدالله در حوزه سکوها و پلتفرم‌های داخلی ما جزو کشورهایی هستیم که پلتفرم‌های بومی خود را داریم و در حال حاضر نیاز کشور در خرید و فروش برخط از طریق پلتفرم‌های داخلی انجام می‌شود.

وی در ادامه گفت: لجستیک قابل اتکا و هوشمند از دیگر زیرساخت‌های مورد نیاز است و بحث تضمین کالا و و حساب امانی هم از موارد مورد توجه است که ما موضوع حساب امانی را پیگیری می‌کنیم. بخش خصوصی در این زمینه اقداماتی انجام داده است اما در آئین نامه سال گذشته بانک مرکزی موظف به ایجاد حساب امانی شد.

زارع پور با اشاره به اینکه به‌دلیل وجود پلتفرم‌های بومی قوی در حوزه تجارت الکترونیکی، کسی در کشور احساس نیاز به خدماتی چون آمازون و Ebay ندارد گفت: ما پلتفرم‌های بومی قوی در حوزه تجارت الکترونیکی داریم و باید به افرادی که برای این موضوع تلاش کرده‌اند، سرداران استقلال کشور گفت. یک عده در میدان جنگ جنگیدند تا خاک ما به دشمن نرسد و یک عده از جوانان نخبه ما نیز تلاش کرده‌اند تا در فضای مجازی به دشمن نیازمند نشویم و خاکمان را در این فضا به آن‌ها ندهیم.

وزیر ارتباطات گفت: وزارت ارتباطات حامی شرکت‌های دانش بنیان درحوزه فناوری اطلاعات و زیر ساخت و پلتفرم است و به بومی سازی های داخلی توجه بسیار داریم.

وی افزود: در روز جهانی ارتباطات نمایشگاهی ازتجهیزات تولید داخل که در ۲۰ ماه گذشته بومی سازی شده بود داشتیم این موضوع خیلی خوب است چرا که درحوزه بومی سازی اولویت‌های جدیدی انجام دادیم و شرکت‌ها در این حوزه حمایت می‌شوند.

زارع پور افزود: قابلیت اتصال متقابل بین پیامرسان ها راه اندازی شد. این قابلیت خوبی است که درحال حاضر در کلاس جهانی اتحادیه اروپا آن را به قانون تبدیل کرده و از ۶ یا ۷ ماه دیگر در اروپا برای تمام سکوها و پلتفرم‌های جهانی اجرایی می شود۔ ما این کار را شروع کردیم. دیگر مردم نیاز ندارند چند پیامرسان در گوشی خود متصل کنند بلکه یک پیامرسان کافی است۔

وی در ادامه گفت: با استفاده از فناوری‌های جدید ازجمله هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و … امیدواریم شاهد پست هوشمند نیز باشیم. ما فاصله داریم تا به پست هوشمند برسیم. باید حداکثر استفاده خود از فناوری‌های نوین را داشته باشیم تا درنهایت خدمت قابل اتکا به مردم ارائه بدهیم.

زارع پور به پروژه فیبر نوری اشاره کرد و افزود: در زمینه فیبر نوری هم تا الان سه میلیون و ۲۰۰ هزار خانوار تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفتند و در نظر داریم تا پایان سال ۸ الی ۱۰ میلیون نفر تحت پوشش قرار بگیرند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در برنامه هفتم اشاره شده که ترافیک داخلی باید به ۷۰ درصد برسد، ما پیشنهاد کردیم و این بند حذف شد ما با نیاز کشور برنامه ریزی می‌کنیم وظیفه ما این است که خدمات با کیفیت برای مردم فراهم کنیم چه داخلی و چه خارجی که طبق قواعد جمهوری اسلامی ایران در کشور فعالیت کند.

زارع پور ادامه داد: وظیفه اصلی ما ارائه خدمات با کیفیت برای مردم ما است که در این مسیر داریم قدم بر می‌داریم برای اولین بار در قانون برنامه هفتم توسعه که امروز هم در دولت تصویب شد فصل جدا برای بخش ارتباطات، فناوری اطلاعات، شبکه ملی اطلاعات و هوشمند سازی پیش بینی شد.

وی افزود: در برنامه هفتم بندهای خوبی پیش بینی شده که امیدواریم زمینه رشد و پیشرفت صنعت ارتباطات در کشور را فراهم کند.

زارع پور در ادامه درخصوص تنظیم ساعت تلفن همراه گفت: در شهریور سال گذشته بحث عدم تغییر ساعت را در سایت یانا که سایت بین المللی تنظیم ساعت است، بارگذاری شد و از ثانیه‌های اول تغییر کرد. در سال ۱۴۰۲ هم تمام سرورهای جهانی ساعت دقیق را نشان می‌دهند بنابراین موضوع عدم تطابق تغییر ساعت در تلفن همراه مساله نرم افزاری برخی گوشی‌ها است.

وی ادامه داد: برخی از مدل‌های گوشی نیاز به بروزرسانی دارند که کارخانه تولید کننده گوشی باید آن را انجام دهد. در حال حاضر شاید بالای ۹۰ درصد گوشی‌ها این روز رسانی را انجام داده اند و در برخی از مدل‌های گوشی که عمدتاً سامسونگ هستند این به روز رسانی انجام نشده است. ما همچنان درحال رایزنی هستیم اما متولی اصلی این موضوع وزارت ارتباطات نیست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«تصویر وطن» همچنان پذیرای آثار هنرمندان؛ تمدید مهلت ارسال تا پایان تیر
آمادگی کامل جامعه دانشگاهی برای برگزاری باشکوه مراسم وداع با رهبر شهید
رضاییان پا جای مودریچ گذاشت
هیئت مذاکره‌کننده ایرانی «میناب ۱۶۸» زوریخ را ترک کرد
استاد تراز انقلاب اسلامی باید از مکتب چمران الگو بگیرد
آزمون کارشناسی ارشد در زمان مقرر برگزار می‌شود
تصمیم نهایی درباره تنگه هرمز با ایران است
نقض بند اول تفاهم در لبنان، پاسخ قاطع نظامی می‌طلبد / مسئولان نسبت به خون شیعیان بی‌تفاوت نباشند
بومی‌سازی فناوری تولید قالب‌های استاندارد برای صنایع نوشیدنی و بهداشتی
بسیج دانشجویی شریف: از امروز خیابان کمیته نظارت بر مذاکرات است
گرانی غذا و انرژی در اروپا و شوک به مزارع آمریکا
زمان برگزاری برخی امتحانات دانشگاه علم و صنعت تغییر کرد
ایران قدرتمندتر شد؛محاسبات ترامپ ونتانیاهو اشتباه بود
اضافه شدن ۲۲ رشته گرایش جدید به آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۶
مبنای کار مذاکرات «تعهد در مقابل تعهد» است
بازی ایران بلژیک در ترافیک اینترنت رکورد زد
از چوپانی تا درخشش با پیراهن ایران
نخست‌وزیر انگلیس استعفا کرد
«دوازده خوان»، روایت زنانی است که در متن جنگ ایستادند
امتحانات حضوری ارشد و دکتری دانشگاه آزاد استان تهران به تعویق افتاد
برخی اساتید جوان به دلیل مشکلات معیشتی در دانشگاه اقامت می‌کنند!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top