تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/03/11 - 10:24
کد خبر: 472143

۲ پیشنهاد خارجی برای گلر ملی پوش فوتبال ایران؛ جدایی قطعی شد؟

  ۲ پیشنهاد خارجی برای گلر ملی پوش فوتبال ایران؛ جدایی قطعی شد؟

رامین رضاییان که در پایان آخرین بازی فصل از هواداران این تیم حلالیت خواست، در آخرین اقدام خود قلب زردی که در صفحه اینستاگرامش قابل مشاهده بود را حذف کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ طی چند روز گذشته درباره ترکیب بازیکنانی که قرار است از جمع سپاهانی‌ها در فصل بعدی جدا شوند اخبار متفاوت و شنیدنی به گوش می‌رسد. به‌طور مثال درحالی از جدایی بازیکنانی مانند رضاییان، نورافکن یا مغانلو اخبار زیادی منتشر شده که براساس شنیدها تمامی این نفرات همچنان با تیم اصفهانی قرارداد دارند و از لحاظ قانونی برای جدایی موانعی بر سر راه آنها قرار دارد.

درباره نورافکن شنیده می‌شود این بازیکن با سپاهان سه‌ساله قرارداد دارد اما رامین رضاییان که پس از یک فصل خوب در ترکیب سپاهان در پایان آخرین بازی فصل از هواداران این تیم حلالیت خواست، در آخرین اقدام خود قلب زردی که در صفحه اینستاگرامش قابل مشاهده بود را حذف کرده تا به نوعی با هواداران سپاهان خداحافظی کرده باشد. نکته قابل‌توجه اینکه درحالی از تیم‌های قطری یا پرسپولیس به‌عنوان مقصد رضاییان نام برده می‌شود که این بازیکن یک فصل دیگر با سپاهان قرارداد دارد.

در این خصوص باید صبر کرد تا مشخص شود شماره ۹ سپاهان می‌تواند با وجود داشتن قرارداد به ‌مدت یک‌فصل دیگر، از این تیم جدا شود یا اینکه بندی در قرارداد وی وجود دارد که مانع از این اتفاق می‌شود. البته سپاهانی‌ها هم اعتقاد دارند درصورتی‌که هر یک از این بازیکنان قصد جدایی از تیم را داشته باشند باید مبلغ بند فسخ را پرداخت کنند تا مقدمات این کار فراهم شود هرچند مدیریت باشگاه امیدوار است تا این نفرات به قرارداد خود پایبند باشند اما درنهایت شنیده می‌شود از طرف سپاهانی‌ها این اخبار خیلی هم جدی گرفته نشده است.

در این بین تنها نیازمند به دلیل آن که یک فصل به‌صورت قرضی به اصفهان بازگشته همچنان برای ادامه همکاری با سپاهان وضعیت مشخصی ندارد. درباره این بازیکن شنیده می‌شود علاوه‌بر مذاکراتی که با باشگاه پوریتموننزه داشته، با دو پیشنهاد دیگر از پرتغال و اتریش هم مواجه شده است. سایر بازیکنان سرشناس سپاهان نیز با این باشگاه قرارداد دارند و خطری از این بابت این باشگاه را تهدید نمی‌کند.

منبع: روزنامه فرهیختگان

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
جهش‌های ارزی یکسال اخیر از کجا آب می‌خورد؟
ناسا نقشه جدید کیهانی را منتشر کرد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه شریف
آخرین مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت تقاضای استخدام هیئت علمی جدید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top