تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/03/14 - 18:25
کد خبر: 472315

نهضت امام (ره) به سمت نظم جهانی جدید و تمدن نوین اسلامی به پیش می‌رود

نهضت امام (ره) به سمت نظم جهانی جدید و تمدن نوین اسلامی به پیش می‌رود

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه امروز (یکشنبه) ۱۴ خرداد و در سی و چهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) گفت: حضرت امام خمینی (ره) و‌ مکتب توحیدی او، ابتدا اندیشه‌ها و دل‌های مردم آزاده و آزاداندیش را در ایران، امت اسلامی و جهان، متحول ساخت و سپس نظام دیکتاتوری و سلطه‌گری جهانی را به چالش کشید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه امروز (یکشنبه) ۱۴ خرداد و در سی و چهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) گفت: حضرت امام خمینی (ره) و‌ مکتب توحیدی او، ابتدا اندیشه‌ها و دل‌های مردم آزاده و آزاداندیش را در ایران، امت اسلامی و جهان، متحول ساخت و سپس نظام دیکتاتوری و سلطه‌گری جهانی را به چالش کشید.

وی در صفحه اینستاگرامش نوشت: عامل پیشران این تحول عظیم و تاریخ‌ساز، به بیان مقام معظم رهبری، ایمان و امید بود.

رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: امام خمینی (ره) یک حقیقت همیشه زنده است و نهضت جاری و پویای ایشان، با پشت سر گذاشتن انواع بدخواهی‌ها، توطئه‌ها، بدعهدی‌های و تبلیغات سوء دشمنان قسم خورده ملت ایران و دیگر ملت‌های آزاده جهان، با گام‌های استوار تحت رهبری حکیم فرزانه، مقام معظم رهبری، به سمت نظم جهانی جدید و تمدن نوین اسلامی به پیش می‌رود.

به گزارش فارس،مقام‌ معظم رهبری امروز (یکشنبه) ۱۴ خرداد ماه در مراسم سالگرد امام راحل طی سخنانی گفتند: امام ۳ تحول بزرگ به وجود آورد، یکی در سطح کشور، یکی در سطح امت اسلامی، یکی در سطح جهان، این سه تحول بی سابقه بوده است، شاید در آینده هم نتوان پیش بینی کرد که دوباره محقق شود.

ایشان عنوان کردند: امام یک نظام غیر اسلامی را از میدان خارج کرد، استبداد را با آزادی، بی هویتی را به اعتماد به نفس، چشم داشتن به بیگانه را به ما می‌توانیم تبدیل کرد. 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: در سطح امت اسلام، امام بیداری اسلامی را در این سطح به وجود آورد، امروز امت اسلامی نسبت به قبل از انقلاب تحرک بیشتری دارد. البته نیاز به تحرک بیشتر هم دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top