تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/03/17 - 01:48
کد خبر: 472479

سواستفاده هکرها از تیک آبی جیمیل

سواستفاده هکرها از تیک آبی جیمیل

تنها یک ماه پیش سرویس جیمیل متعلق به گوگل نسخه « تیک آبی» را ارائه کرد که مشابه تیک آبی توئیتر است و هم اکنون مشخص شده هکرها از آن سواستفاده می کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، گوگل ویژگی احراز هویت را عرضه کرد که در کنار نام فرستنده ظاهر می شود و به خواننده اطمینان می‌دهد ایمیل ارسالی معتبر است.

کلاهبرداران اینترنتی راهی یافته اند تا به این ویژگی دست یابند. ویژگی مذکور به آنها اجازه می‌دهد تا آدرس های جعلی از برندهای مشهور بسازند و احتمالا کاربران را فریب دهند تا به اطلاعات حساس شان دسترسی یابند یا پرداخت وجه انجام دهند.

یک کارشناس امنیت سایبری ادعا می کند باگ مذکور را به گوگل اطلاع داده اما شرکت آن را نادیده گرفته است.

کریس پلامر مهندس امنیت سایبری در توئیتی در این باره می نویسد: من باگی را اطلاع رسانی کردم که gogle@ با تاخیر آن را با عنوان «اصلاح نمی‌شود- رفتار مورد نظر» رد کرد. اینکه چگونه یک کلاهبردار هویت @UPS را جعل می کند، با این روش قانع‌کننده است.

این باگ از ویژگی برند موجود برای ویژگی شناسایی پیام(BIMI) براساس سیستم تیک آبی جدید استفاده می کند. در فرضیه، تیک آبی تایید می‌کند که آدرس ایمیل می‌تواند از نام و تصویر آواتار مربوطه (مانند لوگو یک برند مشهور) استفاده کند.

جاناتان رادنبرگ مهندس نرم افزار در این باره می گوید: احراز هویت نیازمند امضای DKIM( کلیدهای دامنه شناسایی شده میل) است که ممکن است از هر دامنه‌ای باشد.

کاربران ایمیل های دیگر نیز اخیرا مشکلات مشابهی را در BIMI های احراز هویت شده سیستم ایمیل خود( مانند مایکروسافت ۳۶۵ و اپل میل) مشاهده کرده اند. در این میان به نظر می رسد آی کلود و یاهو ایمن تر باشند.

خوشبختانه اکنون گوگل باگ تیک آبی جعلی را به عنوان یک مشکل اولویت دار ثبت کرده است.

یک نماینده گوگل هفته گذشته برای پلامر نوشت: پس از بررسی دقیق تر متوجه شدیم این باگ شبیه یک نقطه ضعف معمولیSPF نیست. بنابراین ما پرونده را بازگشایی می کنیم و تیمی این وضعیت را به طور دقیق تر بررسی می کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی ایران ترمز رشد اقتصادی اروپا را می‌کشد
نه جنگ هدف است، نه مذاکره مقصد
قلعه‌نویی: ایران، مظلوم‌ترین تیم تاریخ جام‌جهانی است
نظارت رهبری یا سپر کردن نام رهبری؟!
فیلم| خلاصه بازی ایران ۲ ـ نیوزیلند ۲ در جام جهانی
گل دوم ایران به نیوزیلند توسط محبی+فیلم
گل تساوی ایران مقابل نیوزیلند +فیلم
عضویت ۳۵۰ گروه مردمی در توان‌افزا
۲ رکورد رامین رضاییان در جام جهانی
رهبر شهید نسبت به خانواده و امور مربوط به حوزه زنان حساسیت بالایی داشتند
تاثیر خواب کافی در کاهش اضطراب دوران بارداری
گزارش تصویری دیدار تیم های ملی ایران و نیوزیلند در جام جهانی
گزارش کامل بازی ایران و نیوزیلند در جام جهانی/ خط حمله قوی اما دفاع شکننده +فیلم
قلعه‌نویی: آماده‌ایم/ با تمام توان برای مردم ایران بازی خواهیم کرد
جام جهانی و نیمکتی که دست از سر مدافع پرسپولیس برنمی‌دارد
ترکیب تیم ملی فوتبال ایران برای دیدار با نیوزیلند
پیام احساسی تیم ملی پیش از نبرد با نیوزلند؛ هیچ جا مثل ایران نمی‌شود
خلاصه بازی اسپانیا ۰ - کیپ ورد ۰
نبیه بری: توافق ایران و آمریکا به سود همه طرف‌هاست
رایزنی وزیر خارجه قطر و گوترش درباره توافق ایران و آمریکا
پزشکیان: جزئیات تفاهم‌نامه در زمان مناسب ارائه خواهد شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top