تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/03/18 - 19:44
کد خبر: 472683

مالیات بخش عرضه محصولات حجاب و عفاف کاهش یابد

مالیات بخش عرضه محصولات حجاب و عفاف کاهش یابد

فعال عرصه تولید حجاب و عفاف با اشاره به مشکلات تولیدکنندگان حوزه حجاب گفت: اختصاص سوبسید به تولیدکننده محصولات حجاب و عفاف کمک موثری در اقتصاد حجاب است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از سراج۲۴، رضا هاشم‌زاده دهکردی تولید و عرضه کننده چادر مشکی و اقلام عفاف و حجاب در خصوص مشکلات اقتصادی این حوزه اظهار داشت: در بخش صنعت به ویژه صنعت حجاب و عفاف یک افق برنامه ریزی برای بلندمدت در کشور وجود ندارد.

وی با اشاره به برنامه ریزی های متعدد غرب در زمینه تهاجم فرهنگی افزود: همانطور که غرب چشم انداز خاصی برای تهاجم فرهنگی تعریف کرده و طبق آن پیش می رود ما هم باید برای حجاب و عفاف چشم انداز و برنامه بلندمدت تعریف و براساس آن برنامه و نقشت راه حرکت کنیم تا در امر حجاب به اهداف لازم نزدیک شویم.  

تولیدکننده حوزه حجاب و عفاف با اشاره به اینکه در حوزه تولید هیچگونه کمک حمایتی از تولیدکننده انجام نمی شود، بیان داشت: نیاز است مسائلی که در حوزه تولید چادر مشکی و سایر ملزومات حجاب وجود دارد کمرنگ شده تا اقشار مختلف با سطوح درآمدی مختلف بتوانند از پوشش مناسب حجاب و عفاف استفاده کنند که در این راستا دولت می تواند با سیاست های تشویقی از جمله اختصاص سوبسید به تولیدکننده و عرضه کننده آنها را حمایت کند.

هاشم زاده دهکری با اشاره به اینکه در کشور فقط یک کارخانه تولید چادر مشکی وجود دارد، عنوان داشت: همه لوازم و ماشین آلات صنعتی لازم برای تولید چادر مشکی و اقلام حجاب و عفاف از مواد اولیه گرفته تا چرخ خیاطی و انواع چرخهای لازم، سوزن، نخ و...  خارجی هستند و تولیدکننده باید آنها را با دلار نرخ آزاد تهیه کند که این امر اصلا به صرفه نیست و در شرایط کنونی نمی توان این وسایل را حتی برای یک کارگاه تهیه کرد بنابراین باید کمکهای حمایتی از سوی دولت بیش از پیش صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه قیمت یک چادر متاثر از قیمت مواد اولیه، دستمزد دوخت و سود عرفی بازار است، ادامه داد: برای تامین صنایع مربوط به تولید چادر و اقلام حجاب یا باید به خودکفایی در تولید وسایل اولیه از جمله چرخ صنعتی در کشور برسیم یا باید سوبسید دولتی برای واردات چرخ و سایر ملزومات اختصاص داده شود که از قیمت تمام شده آن کاسته شده و تولیدکننده بتواند چرخ خیاطی و سایر وسایل لازم را تهیه کند.

حمایت جدی از تولیدکنندگان محصولات حجاب  کمک موثری در اقتصاد حجاب است
وی با مقایسه شغل خیاطی با سایر مشاغل اضافه کرد: فاقد بیمه بودن خیاطان با توجه به سختی کار و فرسودگی بیش از حد آنان از دیگر مسائل مربوط به حوزه اقتصاد حجاب و عفاف است، حمایت از خیاطان و تحت پوشش بیمه قرار دادن آنها با هزینه مناسب می تواند به چرخیدن چرخ این صنعت کمک بسزایی بکند زیرا خیاطان در معرض صدمات ناشی از کار مانند سائیدگی زانو، گردن مچ و مفاصل قرار دارند و باید تحت درمان قرار گرفته و مانند کارکنان سایر مشاغل در پایان مدت کاری خود بازنشستگی دریافت کنند.

تولید و عرضه کننده چادر مشکی و اقلام حجاب و عفاف یادآور شد: عدم وجود یک حوزه اختصاصی برای تولید محصولات حجاب و عفاف، کمبود نمایشگاه های تخصصی مربوط به آن و عدم وجود نشریات تخصصی مربوط به حوزه حجاب و عفاف و تولیدات آن از دیگر مشکلاتی هستند که بر سر راه تولیدکنندگان این بخش قرار دارد و می توان با اهتمام به همین موارد بسیاری از مسائل را برطرف کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نخستین جشنواره ملی سرباز ایرانی برگزار شد
خشم رسانه صهیونیستی از فعالیت‌های دیپلماتیک ایران در نیویورک
تیم ملی واترپلو مقابل چین باخت
کاظمی: معلمی فقط انتقال علم نیست/ شخصیت معلم دانش‌آموز را می‌سازد
نعمتی: بازی با ازبکستان غافلگیر شدیم/ با آرامش آماده جام ملت‌ها می شویم
انصارالله: خون شهید نصرالله مسیر پیروزی را تقویت می‌کند
جدیدترین موضع‌گیری وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران
واکنش ترامپ به حادثه امنیتی نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس
مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
پیام گردان‌های قسام به مناسبت دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله
توهم دشمن درباره محاصره دریایی را باطل کردیم
هشدار تشدید بارش‌های رگباری در ۶ استان طی امروز
هم برای جنگ و هم برای دیپلماسی آماده‌ایم
از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم
تمجید رهبر انقلاب از طرح ولایت 
فیلم | تصاویری از نخستین لحظات جست‌وجوی پیکر شهید نصرالله
چالش جدید در مسیر ابرپروژه ۵۰۰ میلیارد دلاری هوش مصنوعی آمریکا
تهرانی ها با پرچم حزب‌الله در میادین حاضر می‌شوند
پدلیست‌های خارجی امارات حذف شدند
رشیدی: تا شروط ایران عملی نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top