تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/03/28 - 09:54
کد خبر: 473435

بسته جدید دروس مهارتی به برنامه درسی دانشجویان اضافه می شود

بسته جدید دروس مهارتی به برنامه درسی دانشجویان اضافه می شود

مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی اعلام کرد: براساس مصوبه شورای برنامه‌ریزی آموزش عالی بسته جدیدی تحت عنوان دروس مهارتی و اشتغال‌پذیری برای اولین بار به دروس دیگر اضافه شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رضا نقی زاده در گفتگو با خبرنگار مهربا اشاره به انواع دروس جدید مهارتی گفت: در مصوبه جلسه ۹۵۴ و ۹۵۹ شورای برنامه‌ریزی آموزش عالی برای اولین‌بار یک پیش‌بینی انجام شده است که براساس آن در نظام آموزش عالی کشور در کنار بسته دروس عمومی، پایه، اصلی تخصصی و دروس اختیاری یک بسته جدیدی تحت عنوان دروس مهارتی و اشتغال‌پذیری خواهیم داشت که تمرکز ویژه بر روی اشتغال دانش‌آموختگان و کسب مهارت شغلی دانش‌آموختگان است.

وی ادامه داد: برهمین اساس برای هر رشته تحصیلی بین ۳ تا ۱۵ واحد (دروس مهارتی و اشتغال‌پذیری) پیش‌بینی شده است، رشته‌های کاربردی به ۱۵ واحد نزدیک تر بوده و رشته‌های نظری به ۶ تا ۷ واحد نزدیک تر هستند که این بسته درسی جدید موجب افزایش چند برابری دروس مهارتی و اشتغال‌پذیری در نظام آموزش عالی خواهد بود.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی ادامه داد: برای این بسته جدید چهارنوع درس پیش‌بینی‌شده است، دروس کاربینی عمدتاً برای دو ترم اول حضور دانشجوی کارشناسی در دانشگاه پیش‌بینی شده، دروس کارآموزی برای شش نیمسال اول، دروس کارورزی برای یک نیمسال تحصیلی کامل است و دروس مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی نیز تدریس خواهد شد.

وی یادآورشد: مجوع این دروس بین ۳ تا ۱۵ واحد خواهد بود. در برخی رشته‌ها تمام ۱۵ واحد ارائه خواهد شد و یا می‌تواند در هر رشته با توجه به برنامه درسی تدوین شده، متفاوت باشد.

نقی زاده افزود: بنابراین دریک هزار و ۵۰۰ برنامه درسی که قرار است بازنگری شود، به‌صورت ویژه این اصلاحات در آن پیش‌بینی و اجرایی می‌شود.

منبع: مهر

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top