تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/03/29 - 08:33
کد خبر: 473559

این‌گونه از چهره نفاق پرده برداشت

این‌گونه از چهره نفاق پرده برداشت

در سالروز شهادت امام جواد(ع) که عمر خود را در گسترش آموزه‌های اسلام و مبارزه با حاکمان جور سپری کرد، این ستون را به گزیده‌ای از بیانات رهبر انقلاب در شرح زندگی پر برکت آن امام بزرگوار اختصاص می‌دهیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روزنامه کیهان نوشت: در سالروز شهادت امام جواد علیه‌السلام که همه عمر کوتاه و شریف خود را در گسترش آموزه‌های اسلام ناب محمدی‌(ص) و جهاد بی‌امان با کفر و طغیان و مبارزه با حاکمان جور سپری کرد، این ستون را به گزیده‌ای از بیانات رهبر معظم انقلاب در شرح زندگی پر برکت آن امام بزرگوار اختصاص می‌دهیم.

« امام جواد مانند دیگر ائمه معصومین برای ما اسوه و مقتدا و نمونه است. زندگی کوتاه این بنده‌ شایسته‌ خدا، به جهاد با کفر و طغیان گذشت. در نوجوانی به رهبری امت اسلام منصوب شد و در سال‌هایی کوتاه، جهادی فشرده، با دشمن خدا کرد به طوری که در سن ۲۵ سالگی یعنی هنوز در جوانی، وجودش برای دشمنان خدا غیرقابل تحمل شد و او را با زهر شهید کردند. همان‌طوری که ائمه‌ دیگر ما علیهم‌السلام با جهاد خودشان هر کدام برگی بر تاریخ پرافتخار اسلام افزودند،این امام بزرگوار هم گوشه‌ مهمی از جهاد همه‌جانبه اسلام را در عمل خود پیاده کرد و درس بزرگی را به ما آموخت.

آن درس بزرگ این است که در هنگامی که در مقابل قدرت‌های منافق و ریاکار قرار می‌گیریم، باید همت کنیم که هوشیاری مردم را برای مقابله با این قدرت‌ها برانگیزیم. اگر دشمن، صریح و آشکار دشمنی بکند و اگر ادعا و ریاکاری نداشته باشد، کار او آسان‌تر است. اما وقتی دشمنی مانند مأمون عباسی چهره‌ای از قداست و طرفداری از اسلام برای خود می‌آراید، شناختن او برای مردم مشکل است... پاسخ به این پرسش [ که چرا آن امام بزرگوار در ۲۵ سالگی به شهادت می‌رسند] را زندگی و شخصیت امام جواد به ما می‌دهد. او مظهر مبارزه‌ با باطل بود، او کوششگر برای حکومت الله بود. او برای خدا و قرآن مبارزه می‌کرد، او از قدرت‌ها نمی‌ترسید، او در حقیقت امام و الگو و پیشاهنگ این حرکتی بود که امروز ملت ایران همگی دست به دست آن را تعقیب می‌کند. (۱۳۹۰/۳/۲۳)

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران به هرگونه تجاوز با قاطعیت و بدون درنگ پاسخ می‌دهد
مدت اعتبار کارتکس آموزش و آزمون رانندگی ۴ سال شد
تشریح جزئیات جدید اعمال سوابق تحصیلی در کنکور سراسری ۱۴۰۵
«زیباکلام» بازداشت شد
آخرین خبرها از صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان
سپاه هیچ صفحه‌ای در «ایکس» ندارد
زمان دریافت کارت آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی اعلام شد
تسهیلات ویژه برای دانشجویان پردیس خودگردان تربیت مدرس اعلام شد
آغاز دوازدهمین دوره قرارگاه تدریس جهادی «وَتر» به یاد شهدای میناب
پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی بزرگ‌ترین سد گیلان
مخالفت شدید برنی سندرز با ادغام نظامی آمریکا و اسراییل
سرو سمین به اسماعیل بقایی رسید
اجرای ۲۲ پروژه عمرانی، آموزشی و فرهنگی در قرچک
بزرگداشت بازنشتگان سال ۱۴۰۴ دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
عاج: بانوان ایرانی الگوی سوم زن مسلمان را به تجربه زیسته تبدیل کرده‌اند
عبدالکریمی : جریان روشنفکری همواره به دنبال تعمیق شکاف میان حاکمیت و ملت بوده است
حمایت از جایگاه زنان از تأکیدات رهبر شهید بود
مشهد برای تدفین رهبر شهید آماده است
اصابت موفق ۷۰ درصد اهداف عملیات بامداد چهارشنبه
تشدید مقررات دیجیتال در راه است
رشد ۵۷ درصدی پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دکتری
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top