تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/04/05 - 04:25
کد خبر: 474302

شکاف‌هایی داخل اردوگاه نظامی روسیه وجود دارد

شکاف‌هایی داخل اردوگاه نظامی روسیه وجود دارد

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز یکشنبه گفت که شورش گروه مسلح واگنر نشان دهنده وجود شکاف‌هایی داخل اردوگاه روسیه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز یکشنبه گفت که شورش گروه مسلح واگنر نشان دهنده وجود شکاف‌هایی داخل اردوگاه روسیه است.

رئیس جمهور فرانسه که در جریان مصاحبه با یک نشریه این سخنان را مطرح می‌کرد، اضافه کرد: «این اتفاقات شکننده بودن ارتش روسیه را نشان داد.

ماکرون اضافه کرد که وضعیت روسیه می‌تواند متحول شود. وی همچنین با تاکید بر هوشیاری گفت که به حمایت از اوکراین ادامه داده خواهد شد.

وی ادامه داد که ساعت به ساعت تحولات روسیه را پیگیری می کرده و با شرکای فرانسه نیز در این باره در ارتباط بوده است.

 «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز شنبه تلفنی با «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه، «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان و «ریشی سوناک» نخست وزیر انگلیس گفت‌وگو کرد.

 بر اساس بیانیه صادر شده توسط کاخ سفید، بایدن در این گفت‌وگوی تلفنی درباره اوضاع روسیه صحبت کرد. رئیس جمهور آمریکا و سران تروئیکای اروپا بر تعهد خلل ناپذیر خوددر حمایت از اوکراین تاکید کردند.

روسیه جمعه شب پیش( ۲۳ ژوئن)، وضعیتی پرتنش بی‌سابقه‌ای را تجربه کرد. «یوگنی پریگوژین» فرمانده گروه پیمانکار نظامی خصوصی «واگنر» که در حال جنگ در اوکراین بود، در بیانیه‌ای مدعی شد نیروهای ارتش روسیه به مواضع این گروه حمله کرده‌اند.  اتهامی که وزارت دفاع روسیه، آن را رد کرد. در ساعات بعد نیروهای واگنر تاسیسات نظامی در شهر جنوبی «روستوف» روسیه را تصرف کردند و پریگوژین اعلام کرد نیروهایش پیشروی را با طرحی برای رسیدن به مسکو آغاز کرده‌اند. 

در پی آن، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه طی سخنانی کوتاه و تند، اقدام نیروهای تحت امر پریگوژین را «خیانت در داخل کشور» و «شورش مسلحانه» خواند و گفت: هر آن‌کس که این شورش را سازماندهی کرده، تلاش داشته کشور را تسلیم کند و آن را به جنگ داخلی بکشاند.

ساعاتی بعد رئیس واگنر با میانجیگری رئیس‌جمهور بلاروس موافقت کرد پیشروی را توقف و نیروهایش را در ازای دریافت ضمانت‌های امنیتی عقب بکشد. به این ترتیب شورش واگنر در کمتر از ۲۴ ساعت به پایان رسید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
جهش‌های ارزی یکسال اخیر از کجا آب می‌خورد؟
ناسا نقشه جدید کیهانی را منتشر کرد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه شریف
آخرین مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت تقاضای استخدام هیئت علمی جدید
رفع فیلتر تلگرام در ماه پیش رو تعیین تکلیف می‌شود
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ونزوئلا
معامله نتانیاهو و دولت ترامپ بر سر سوریه
ساخت زندان محاصره شده با تمساح برای اسرای فلسطینی!
مصوبه تعیین سقف کیفری مهریه به کمیسیون قضایی بازگشت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top