تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/04/12 - 09:19
کد خبر: 474874

وزارت امورخارجه و قوه قضائیه برای مجازات عاملان توهین به قرآن پیگیری بین المللی داشته باشند

وزارت امورخارجه و قوه قضائیه برای مجازات عاملان توهین به قرآن پیگیری بین المللی داشته باشند

هسته بین الملل بسیج دانشجویی استان هرمزگان در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ هسته بین الملل بسیج دانشجویی استان هرمزگان در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم بیانیه‌ای صادر کرد.

متن این بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
إِنّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَ إِنّا لَهُ لَحافِظُونَ
قرآن کریم، نور حقیقت و کلام نورانی خداوند منان است که کامل‌ترین و جامع‌ترین کتاب آسمانی و سرشار از پیام‌ها و آموزه‌های حقیقی  برای هدایت بشر در مسیر صحیح زندگی و سعادت در هر زمان و هر مکانی است و روز بروز دل‌های بیشتری را به معنویت، اخلاق و توحید نزدیک می‌کند.

 بدون شک حکومت ها و جریاناتی که پشت پرده اهانت افراد پست و حقیر به ساحت نورانی قرآن کریم هستند و به آنها اجازه چنین اعمالی را می دهند نه تنها در دیدگاه مسلمانان بلکه از نظر آزادی خواهان و معتقدان به ادیان الهی، منفورند و البته در این جنایت شریک هستند.

 ما دانشجویان دانشگاه های استان هرمزگان به دولتمردان سوئد هشدار می دهیم که ادامه این جنایت های عقیدتی جز ایجاد بذر نفرت و کینه، نتیجه ای نداشته و باید افراط گرایان را از انجام این اعمال باز دارند.

از ملت ها و اندیشمندان آزاده جهان خواستار اعلام موضع در این جنگ عقیدتی و دینی و فشار بر دولت سوئد برای توقف چنین اقدامات موهنی هستیم.

اهانت به کتاب آسمانی نزدیک به دو میلیارد مسلمان آن هم در روز عید بزرگ قربان، دعوت آشکار به دشمنی، خشونت و فتنه افکنی در کشوری که ادعای حقوق بشری آن گوش فلک را پر کرده، پوچ بودن این ادعاهای غربی را به نمایش گذاشته است.

بدین جهت هسته بین الملل بسیج دانشجویی استان هرمزگان به عنوان نهادی اسلامی در پیشبرد انقلاب اسلامی و صدای مسلمین جهان، مراتب نفرت و انزجار خود را از این جنایت شیطانی، ضد الهی و ضد بشری اعلام و آن را شدیدا محکوم می نماید. و از وزارت امورخارجه و قوه قضاییه خواستار پیگیری رسمی بین المللی برای وضع قانون ممنوعیت اهانت به مقدسات ادیان الهی و مجازات عاملان این جنایت هستیم.

هسته بین الملل استان هرمزگان

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top