تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/04/12 - 14:41
کد خبر: 474926

آزاد شدن طلب ۱۰ میلیارد دلاری ایران از عراق

آزاد شدن طلب ۱۰ میلیارد دلاری ایران از عراق

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق گفت: عراق ضمن تایید طلب‌ ۱۰ میلیارد دلاری ایران از عراق اعلام کرده که این مبلغ به بانک تی بی آی داده شده تا از این پول در موارد غیر تحریمی نظیر کالاهای اساسی و دارو استفاده شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یحیی آل اسحاق رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق امروز در نشست اتاق بازرگانی ایران و عراق اظهار داشت:فرصت طلایی برای حضور در بازار کشور عراق وجود دارد؛ اقتضائات دو کشور به گونه ای است  که فرصت روابط تجاری برای دو کشور استراتژیک و ضروری است.

وی افزود: این ظرفیت وجود دارد که تا چند سال آینده تجارت دو کشور را به 20 میلیارد دلار برسد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق تصریح کرد: در حال حاضر  روابط تجاری دو کشور از مرز 10 میلیارد دلار عبور کرده است و پیش بینی می‌شود سال آینده این رقم به 10 تا 11 میلیارد دلار برسد؛ این رقم حتی می تواند بدون در نظر گرفتن صادرات گاز، برق و خدمات فنی و مهندسی باشد.

آل اسحاق گفت: وضعیت امنیت در کشور عراق بهتر شده است و این کشور با وجود اینکه جمعیتی کمتر از ایران دارد اما دو برابر کشورمان درآمد نفتی دارد و کشوری فقیر به حساب نمی‌آید.

وی اظهار داشت: 10 الی 15 سال آینده عراق بهترین کشور برای سرمایه‌گذاری در منطقه است و برای ما مزیت نسبی دارد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق با بیان اینکه عراق امسال و سال آینده قصد سرمایه‌گذاری 300 میلیارد دلاری را در کشور خود دارد اظهار داشت: 85درصد این مبلغ باید از خارج وارد شود لذا اگر ایران از 10 درصد آن هم استفاده کند فرصت ویژه ای است.

وی اظهارداشت: سرمایه‌گذاران می‌توانند برای سرمایه‌گذاری در عراق کنسرسیوم‌های مشترک تشکیل دهند کنسرسیوم‌ها می‌تواند به صورت مشترک بین فعالان اقتصادی ایران و عراق و حتی کشور سوم تشکیل شود.

بخش خصوصی مشکلی برای دریافت پول از عراق ندارد

آل اسحاق گفت: بخش خصوصی هیچ مشکلی برای دریافت پول خود از عراق ندارد؛ طلب ما از عراق عمدتاً مربوط به نهادهای دولتی و مطالبات گاز و برق است.

طلب عراق به ایران 10 میلیارد دلار است

وی با بیان اینکه طلب دولت ما از عراق حدود 10 میلیارد دلار است گفت: این رقم به طور دائم کم و زیاد می‌شود.
آل اسحاق گفت: وزیر  عراق نیز طلب‌ 10 میلیارد دلاری ایران از عراق را تایید و اعلام کرده که به بانک تی بی آی داده شده است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق افزود: توافق شده تا از این پول در موارد  غیر تحریمی نظیر کالاهای اساسی و دارو استفاده شود.

وی تاکید کرد: در مورد مطالبات ایران از عراق مشکلی وجود ندارد و بخش خصوصی نیز به راحتی می‌تواند مطالبات مالی خود را دریافت کند.

منبع: تسنیم

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادعای ونس درباره اختلاف‌نظر با ترامپ و تلفات آمریکا در جنگ علیه ایران
حجاب ممنوع در جمهوری آذربایجان ِمسلمان!
شهادت ۳۴۰ کودک از زمان آتش بس در غزه
مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون آزمون دانشگاه آزاد تمدید شد
تکلیف رشته‌محل‌های یکبار پذیرش دانشگاه‌های غیرانتفاعی روشن شد
مهلت انتخاب رشته با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد
انفجار مهیب در ابرنفتکش بعد از برخورد با مین دریایی درتنگه هرمز
حمایت فوری برای بازسازی زیرساخت پردازشی AI
تکذیب مرگ دانشجوی دندانپزشکی بر اثر طاعون
جنگ محدود یا جنگ گسترده؟!
تجمع دانشجویان عضو دفتر تحکیم وحدت در اجتماع مردمی میدان فردوسی+عکس
عاقبت متخلفان، سوختن در آتش اعتماد به آمریکاست
حملات به ایران پیش از انتخابات آمریکا متوقف شد
سه ایرانی نامزد بهترین های آسیا شدند
کالابرگ کد ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ شد
وقتی آقای کارگردان، صدای کودکان میناب در جهان شد
گسترش حملات و بن‌بست راه‌حل نظامی در یمن
جریمه تراکتور، فولاد و خیبر از سوی کمیته انضباطی
کاروان پاراآسیایی ایران درمسیر ناگویا؛ مدال‌آوری درمیدان رقابتی متفاوت
بیش از ۹۰ درصد تخلفات دانشگاه علوم پزشکی ایران با ورود دستگاه‌های نظارتی محرز شد
از حضور پزشکیان در دانشگاه شهید بهشتی تا اعلام مبالغ وام های دانشجویی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top