تاریخ انتشار: شنبه 1402/04/17 - 09:30
کد خبر: 475260

راز و نیاز با معبود در روز عرض ارادت به بهترین بنده خدا

راز و نیاز با معبود در روز عرض ارادت به بهترین بنده خدا

میدان آزادی، دانشگاه صنعتی شریف، مسجد صاحب الزمان علیه السلام خیابان بهبود، دانشگاه تهران، میدان آیینی امام حسین علیه و مسجد امام رضا علیه السلام نزدیک خیابان نامجو از مکان های دیگری بودند که شاهد اقامه نماز جماعت بودند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از سراج24؛ مهمونی ده کیلومتری غدیر، از قشنگ ترین لحظات این جشن بزرگ، اقامه نماز باشکوه در نقاط مختلف مسیر این برنامه تاریخی است.  طبق اعلام مسئولان مربوطه، حداقل در دوازده نقطه از جمله در حوالی میدان فردوسی نماز به جماعت قرار بود اقامه شود که چنین نیز شد. صفوف به هم فشرده مردم، نمایش عظیمی از اخلاص بندگان خدا دارد. حجت الاسلام والمسلمین حسن آل ابراهیمی در این خصوص به خبرنگار ما گفت که همیشه دشمنان ما مدعی بودند که شیعیان بیشتر از خداوند به ائمه اطهار علیهم السلام توجه دارند که ما با این چنین نماز جماعتی، یک بار دیگر خط بطلانی بر ادعاهای آنان کشیدیم. شیعیان، موحد هستند و همچون سایر مسلمان در برابر خداوند یگانه، سجده می کنند.

میدان آزادی، دانشگاه صنعتی شریف، مسجد صاحب الزمان علیه السلام خیابان بهبود، دانشگاه تهران، میدان آیینی امام حسین علیه و مسجد امام رضا علیه السلام نزدیک خیابان نامجو از مکان های دیگری بودند که شاهد اقامه نماز جماعت بودند.

نهادهای مختلفی در طول مسیر خدمت رسانی کردند که مرکز ترویج نهج البلاغه خوانی آسان، قرارگاه حهادی اربعینی ها،
غرفه من غدیری ام،  پردیس فرهنگی هنری حضرت محمد رسول الله صلوات الله علیه،
غرفه کودک شرکت پگاه،
موکب تیپ تماور حضرت زهرا سلام الله علیها،
گروه حهادی منتظران ظهور، گروه جهادی فرزندان حیدر، هیئت حداث الحسین دانشگاه شریف،
موکب سادات گردان امنیتی ۴۰۲ امام علی علیه السلام، ناحیه مقاومت بسیج قدس و
ایستگاه صلواتی شهدای سولقان از جمله آنها بودند. همه با یک هدف مشترک و رویمر مردمی، برای خدمت آمده اند. جلوه های ویژه جهاد تبیین را در کار مسئولان و فعالان این غرفه ها که خیلی از آنان، طلبه و دانشجو بودن مشاهده می کنیم.

از نکات جالب توجه در مهمونی ده کیلومتری غدیر، حضور شمار زیادی از سالخوردگان است کسانی که به سختی راه می روند اما به عشق مولا، طی طریق کردند. حضور هیجان انگیز پیرمردان و پیرزنان وصف ناپذیر است. این افراد گاهی بعد از طی چند ده متر، جایی را برای استراحت کردن می جویند و گاهی نیز عده ای مهربانانه به آنان جرعه آبی یا شربتی تعارف می کنند.

حقیقت آن است که جلوه های دوره ظهور را به خوبی و حتی می توان گفت که با تمام و کمال در این جشن بزرگ مشاهده می کنیم. شاید در این میان آنچه که خیلی مهم است و نمود دارد حضور در شمار دهه هشتادی ها است که با تیپ و قیافه و ظاهر متفاوت در کنار سایر گروه های مردم، در جشن بزرگ مهمونی ده کیلومتری غدیر شرکت کرده اند.

ورزش باستانی و پهلوانی همیشه مورد علاقه مردم ایران بوده است ورزشی که بیش از سایر ورزش ها، رنگ و بوی مولای متقیان، را دارد. و صد درود بر مردمی که با ابتکار جالبی در جای جای مهمونی ده کیلومتری غدیر، مردم را مهمان حرکات جالب ورزش باستانی و پهلوانی کردند. جشن امروز به معنای واقعی کلمه، رنگین کمانی از هنرها و فرهنگ بود. همه در کنار هم برای عرض ادب به امام علی علیه السلام دور هم جمع شدند. حضور شیعیان افغانستانی نیز بسیار پر رنگ و‌ جالب توجه است. وحدت ملی با اتحاد اسلامی را می شود در این جشن به نظاره نشست.

پرواز بادکنک ها بر فراز آسمان از نکات جالب انگیز بود که بارها و بارها تکرار شد و هر بار با کف و سوت و توجه مردم همراه شد. البته که کودکان نوپا بیش از همه، از پدران و مادران و سایر همراهان خود درخواست می کردند که دست آنان را به این بادکنک ها برسانند.

درباره عظمت و شگفتی های مهمونی ده کیلومتری غدیر هرچه بگوییم، کم گفته این. حجت الاسلام والمسلمین مرتضی ادیب یزدی، دبیر جامعه خطبا در این باره گفت که صحنه های که شاهد هستیم بیش از همه یادآور عظمت شیعیان است؛ عظمتی که انقلاب اسلامی را احیا کرد و سال ها است در ایام پیاده روی اربعین حسینی مشاهده می کنیم و برای دومین سال در این مراسم شاهد آن هستیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از راه‌اندازی مرکز مشاوره تا اجرای ۲ پروژه مسکن توسط شهرداری
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
ملوان از عزیزی و خلیل‌زاده به کمیته انضباطی شکایت کرد
واکنش حماس به اقدام شنیع صهیونیست‌ها در آتش زدن مسجدی در کرانه باختری
پیروزی سپاهان برابر استقلال خوزستان
شایعه بازداشت دانشجویان بوعلی‌سینا تکذیب شد
بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری
زاکانی: هرکس وقایع دی‌ماه را درونی کند، جاده صاف‌کن آمریکا است
فرماندار عسلویه: کمبودهای مراکز تفریحی و اقامتی رفع شود
چند نکته مهم تغذیه‌ای به نوجوانان روزه‌دار
اعتکاف به سبک«حالت پرواز»/ خاموش کردن صدای دنیا و اوج گرفتن در بندگی
چرخش خطرناک در اشغال کرانه باختری چرخش خطرناک در اشغال کرانه باختری
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری
پیروزی سپاهان برابر استقلال خوزستان/ بازگشت زردها به نزدیکی صدر
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
رؤسای دانشگاه‌ها با سعه‌صدر با دانشجویان تعامل داشته باشند
نتایج نهایی تکمیل ظرفیت کاردانی فنی حرفه‌ای ۱۴۰۴ اعلام شد
بررسی ورود واکسن HPV به برنامه ملی در کمیته کشوری ایمن‌سازی
دو برابر شدن کارانه دستیاران حوزه پزشکی
جدایی یک مربی تیم ملی فوتبال
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
نتایج نهایی تکمیل ظرفیت کاردانی فنی حرفه‌ای ۱۴۰۴ اعلام شد
ارسال پیامک ممنوع‌الورود شدن به تعدادی از دانشجویان شریف
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
انتخاب واحد تکمیلی در دانشگاه آزاد آغاز شد
وزارت علوم مجاز بودن غیبت دانشجویان تا پایان سال جاری را تکذیب کرد
تکذیب خبر اختیاری‌ شدن حضور در کلاس‌های درس دانشگاه شهید بهشتی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top