تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/04/21 - 14:46
کد خبر: 475755

آمادگی جهاد دانشگاهی برای ایجاد رصدخانه جذب و پایش نخبگان

 آمادگی جهاد دانشگاهی برای ایجاد رصدخانه جذب و پایش نخبگان

سرپرست اداره کل دفتر بودجه، تشکیلات و روش‌های معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی از آمادگی این نهاد برای ایجاد رصدخانه جذب و پایش نخبگان خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از جهاد دانشگاهی، کاوه لطفی‌کیا سرپرست اداره کل دفتر بودجه، تشکیلات و روش‌های معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی با اشاره به آخرین وضعیت جذب نیروی انسانی در این نهاد گفت: در ماده ۲۹ برنامه ششم توسعه کشور جهاددانشگاهی به‌عنوان یک‌نهاد عمومی غیردولتی مشمول این ماده شده است و هر محدودیتی که برای جذب نیرو در سازمان‌های دولتی وجود دارد برای این نهاد نیز اعمال می‌شود.

وی بابیان اینکه پیش‌ازاین انعطاف جهاددانشگاهی در این بود که نیروهای موردنیازش را از طریق سازمان دانشجویان و بخش فرهنگی در دانشگاه‌ها جذب می‌کرد افزود: در این شیوه نیروهای نخبه در مجموعه دانشگاهی کشف می‌شدند و روی آنها سرمایه‌گذاری می‌شد؛ یعنی نیرو در قالب یک کار دانشجویی در حین تحصیل خود با جهاددانشگاهی همکاری می‌کرد، پس‌ازآن اگر این نیرو می‌خواست می‌توانست همکاری خود را ادامه دهد، در غیر این صورت به‌عنوان یک نیرو که حداقل‌های کار علمی و تحقیقاتی را از مجموعه عظیم جهاددانشگاهی فراگرفته، در سایر مجموعه‌های کشور فعالیتش را ادامه می‌داد.

سرپرست اداره کل دفتر بودجه، تشکیلات و روش‌های جهاددانشگاهی بابیان اینکه بعدازاین قانون، نهادهای بالادستی اجازه جذب این نیروها را ندادند و چند سالی است که ما جذب نیروی انسانی نمی‌توانیم داشته باشیم افزود: با توجه به اینکه برنامه هفتم توسعه به‌تازگی برای بررسی به مجلس شورای اسلامی ارائه‌شده است، حداقل انتظار این است که درباره نهادهایی مانند جهاددانشگاهی؛ انعطاف عمل در خصوص جذب نیروی انسانی را به‌گونه‌ای که به‌صورت مستقیم هزینه اضافه‌ای بر دولت تحمیل نگردد و طبق نظامات داخلی این نهادها؛ هزینه این نوع استخدام‌ها بر عهده خود نهاد و از محل درآمدهای اختصاصی آنها باشد. مادامی‌که این اتفاق رخ ندهد ما نمی‌توانیم نیروی انسانی نخبه‌ای را که در دانشگاه کشف می‌کنیم را جذب کنیم.

آمادگی ایجاد رصدخانه جذب و پایش نخبگان در جهاددانشگاهی

وی بابیان اینکه تاکنون جهاددانشگاهی همانند یک مرکز رشد عمل کرده است گفت: پس از چهل‌وسه سال، هم‌اکنون بسیاری از نیروهایی که به این طریق وارد جهاددانشگاهی شده‌اند، جزء نیروهای کارآمد و موفق در سایر دستگاه‌ها هستند.

لطفی‌کیا بابیان اینکه حتی این امکان وجود دارد که در کنار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور و بنیاد نخبگان، این افراد با همکاری جهاددانشگاهی شناسایی شوند و در این مجموعه پرورش‌یافته و در ادامه جذب مراکز علمی - تحقیقاتی بخش خصوصی و دولتی شوند افزود: به نظر می‌رسد این امکان وجود داشته باشد که فرایند رصدخانه جذب و پایش نخبگان در نهادهای واسطی همچون جهاددانشگاهی ایجاد شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top