تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/04/21 - 14:58
کد خبر: 475759

بازگشایی سامانه یکپارچه خودرو برای ۳ درصد از باقی ماندگان مرحله دوم در شهریور ماه

بازگشایی سامانه یکپارچه خودرو برای ۳ درصد از باقی ماندگان مرحله دوم در شهریور ماه

مدیرسامانه یکپارچه تخصیص خودرو، با بیان اینکه طبق وعده داده شده، سایت سامانه یکپارچه برای سه درصد باقی‌مانده از مرحله دوم که با ظرفیت جذب نشده خودروسازان خصوصی مواجه شده بودند، در شهریور ماه بازگشایی خواهد شد گفت: این بازگشایی مربوط به مرحله سوم نبوده و ادامه مرحله دوم است؛ ضمن اینکه هنوز تاریخ دقیق بازگشایی سایت سامانه و خودروهای قابل عرضه مشخص نیست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مدیرسامانه یکپارچه تخصیص خودرو، با بیان اینکه طبق وعده داده شده، سایت سامانه یکپارچه برای سه درصد باقی‌مانده از مرحله دوم که با ظرفیت جذب نشده خودروسازان خصوصی مواجه شده بودند، در شهریور ماه بازگشایی خواهد شد گفت: این بازگشایی مربوط به مرحله سوم نبوده و ادامه مرحله دوم است؛ ضمن اینکه هنوز تاریخ دقیق بازگشایی سایت سامانه و خودروهای قابل عرضه مشخص نیست.

چند روزی است برخی رسانه‌ها در فضای مجازی از آغاز مرحله سوم فروش یکپارچه خودروها و حتی اسامی خودروهایی که قرار است عرضه شود، صحبت می‌کنند.

در این رابطه مهدی تقدسی- مدیر سامانه یکپارچه تخصیص خودروها- در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: همانطور که پیش‌تر اعلام کردیم، سایت سامانه یکپارچه برای آن دست متقاضیان (سه درصد) مرحله دوم فروش خودروها که متقاضی خودروهای CKD  خودروسازان خصوصی بودند اما با توجه به محدودیت ایجاد شده و ظرفیت جذب نشده خودروسازان، تخصیص صورت نگرفته بود، باز خواهد شد تا با حفظ اولویت، امکان انتخاب خودروی جدید و جایگزین برایشان فراهم شود.

وی افزود: هنوز اینکه چه خودروهایی عرضه خواهند شد، مشخص نیست؛ باتوجه به اینکه براساس ظرفیت‌های خالی که برای تعدادی محصولات در سال جاری و همچنین در سال ۱۴۰۳ وجود دارد، سایت برای این افراد بازگشایی می‌شود، خودروسازان تا آن زمان (شهریور ماه) اعلام خواهند کرد که کدام محصولات خود را عرضه خواهند کرد تا متقاضیان بتوانند تقاضای خود را ثبت کنند؛ بنابراین اسامی منتشر شده از خودروها در حال حاضر مورد تایید نیست.

پس از تعیین تکلیف ثبت‌نام متقاضیان باقی‌مانده مرحله دوم برای مرحله سوم برنامه‌ریزی می‌کنیم

تقدسی تاکید کرد: این بازگشایی در راستای تکمیل مرحله دوم فروش یکپارچه خودروهاست و ارتباطی با مرحله سوم ندارد. پس از تعیین تکلیف این مرحله که قطعا در شهریور ماه خواهد بود اما هنوز تاریخ دقیق آن نیز مشخص نیست. پیش‌ از آغاز بازگشایی سایت، اطلاع‌رسانی‌ها در این زمینه صورت خواهد گرفت. پس از تعیین تکلیف این مرحله و نقطه پایان بر مرحله دوم فروش یکپارچه خودروها، برنامه‌ریزی برای مرحله سوم آغاز خواهد شد.

منبع: ایسنا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ادعای جدید ترامپ: از ایده دیدار با پزشکیان استقبال می‌کنم
مسابقه دو همگانی دانشگاهیان خراسان رضوی در مشهد برگزار می‌شود
جدیدترین ادعای سخنگوی تروریست‌های سنتکام علیه ایران
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
اتخاذ تدابیر ویژه به منظور مقابله با تحریم هوایی ایران
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور باید برای تولید و اشتغال به میدان بیاید
هشدار هواشناسی برای ۴ استان
کُرخوانی بیرانوند با مهاجمان در تمرین دیروز تیم ملی
بن‌گویر خطاب به صهیونیست‌ها: سلاح را در کمد نگه ندارید
هشدار امنیتی سفارت آمریکا به شهروندان خود در عربستان
انزجار جهاد اسلامی از سکوت عربی اسلامی درباره هتاکی نتانیاهو
انهدام یک فروند پهپاد شناسایی دشمن بر فراز تنگه هرمز
دیدار سفیر جدید ایران در قزاقستان با وزیر امور خارجه
دیدار سرکنسول جدید ایران در کربلا با وزیر امور خارجه
یحیی سریع: عربستان تاکنون ۷۶۰ حمله هوایی به یمن انجام داده است
«بسنت» از مذاکره با مقام چینی درباره دیدار ترامپ شی خبر داد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top