تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/04/22 - 09:01
کد خبر: 475810

۲ شرور اصفهانی در ملأعام اعدام شدند

۲ شرور اصفهانی در ملأعام اعدام شدند

قاتلان و سارقان معروف اصفهان سحرگاه امروز در فولادشهر در ملأ عام به دار مجازات آویخته شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمد قائدی نسب و صادق محمودی برام قاتلان و سارقان معروف اصفهان با سوابق کیفری متعدد اقدام به زورگیری از خانه‌های مردم می‌کردند، این قاتلان و سارقان در جریان یکی از شرارت‌ها در درگیری با پلیس پس از به شهادت رساندن یک مامور نیروی انتظامی و زخمی کردن مردم دستگیر شدند و پس از طی مراحل قانونی سحرگاه امروز در ملأ عام به دار مجازات آویخته شدند.

 ساعت ۲ بامداد ۲۷ آبان ۱۴۰۰در پی تماس تلفنی شهروندان با ۱۱۰ مبنی بر درگیری اراذل و اوباش در یکی از محله‌های شهرستان لنجان، تیمی از مأموران انتظامی و پلیس آگاهی این شهرستان برای رسیدگی به موضوع در محل حضور می‌یابند.

مأموران در محل با ۲ نفر از افراد شرور و اراذل و اوباش مواجه و با رعایت تمامی جوانب برای  دستگیری آن‌ها اقدام می‌کنند؛ اما متهمان که مسلح به سلاح گرم بودند با مأموران درگیر می‌شوند که در نهایت با عملیات مقتدرانه مأموران هر دو نفر دستگیر می‌شوند.  

در این درگیری یکی از مأموران پلیس آگاهی شهرستان لنجان به نام استواریکم «احسان نصیری»  به شدت مجروح و برای مداوا به بیمارستان انتقال یافت که علیرغم تلاش پزشکان به درجه رفیع شهادت نائل می‌شود.

متهمان دارای سوابق متعدد کیفری در زمینه سرقت، شرارت و نزاع و درگیری بوده‌اند و پس از تکمیل تحقیقات، برای رسیدگی به جرایم خود تحویل مرجع قضائی می‌شوند.

حکم اعدام قاتلان شهید نصیری صادر شد
رئیس دادگاه فولادشهر گفت: حکم اعدام قاتلان شهید مدافع امنیت ستوان‌دوم نصیری توسط شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی اصفهان و شعبه یک دادگاه کیفری این استان صادر شد.

سید مسعود مسعودی فر گفت: این حکم پس از برگزاری جلسات رسیدگی به اتهامات قاتلان شهید احسان نصیری و استماع دفاعیات متهمین و وکلای آنان، صادر شد.

به گفته او دستگاه قضایی از ابتدای وقوع این جنایت رسیدگی ویژه و سریع به این پرونده را در دستور کار خود قرار داد و سیر قانونی پرونده از جمله تحقیقات و کلیه ضوابط مندرج در آئین دادرسی کیفری را در کمترین زمان ممکن اجرا نمود.

مسعودی فر می‌گوید: رأی صادره مطابق قانون قابلیت فرجام‌خواهی در مدت زمان مقرر را دارد. با صدور این رأی مراحل دادرسی به این پرونده در استان اصفهان به پایان رسید و در صورت اعتراض متهمان و یا وکیل مدافع آنان به رأی صادره پرونده جهت تکمیل سیر قانونی به دیوان عالی کشور ارسال خواهد شد.

طبق آرای صادره متهمان محمد. ق ۳۸ ساله و صادق. م ۲۵ ساله به مجازات اعدام با چوبه دار در ملاء عام (محل وقوع جرم) محکوم شده‌اند و از نکات قابل ذکر این پرونده داشتن سابقه کیفری هر دو متهم است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
راهنمای انتخاب و تأمین پمپ آب برای ساختمان‌های چندطبقه
آیت‌الله عابدینی: روایت الهی از جنگ، روایت فتح است و در آن ناامیدی جایی ندارد
نتایج اولیه فلوشیپ علوم آزمایشگاهی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
خواص آنغوزه برای سلامتی؛ از کمک به هضم غذا تا نکات مهم مصرف
ادعای فروپاشی اقتصاد ایران توهم است
ادعای فروپاشی اقتصاد ایران توهم است
سلامت روان در محاصره فشارهای اجتماعی؛ از فرهنگ قضاوت تا ترس از متفاوت‌بودن
۷۶ درصد مادران مشمول قانون جوانی جمعیت همچنان در صف انتظار خودرو
مراحل دسترسی به سکوهای خارجی اعلام شد
پس از جنگ ۴۰ روزه به سلاح‌های پیشرفته‌تری دست یافته‌ایم
اصابت پهپاد به یک فروند لنج در محدوده شهرستان سیریک
از حجاب تا کنشگری، فرصتی که نباید از دست برود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top