تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/04/25 - 15:18
کد خبر: 476140

حکم آزاده صمدی، توهین به اهالی سینماست

حکم آزاده صمدی، توهین به اهالی سینماست

بیانیه مشترک کانون کارگردانان و اتحادیه تهیه‌کنندگان منتشر شد:« انگار عده‌ای دوست دارند با چنین حکم‌هایی راه هرگونه گفتمانی را ببندند.»

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ تصاویری از حکم دادگاه آزاده صمدی به دلیل عدم رعایت حجاب منتشر شده است. در این حکم صمدی محکوم به ۲ ماه حبس تعزیری، ۶ ماه ممنوعیت استفاده از فضای مجازی و شرکت در کلاس‌های روانشناسی برای درمان شخصیت ضد اجتماعی شده است.

کانون کارگردانان و اتحادیه تهیه‌کنندگان در واکنش به این حکم در بیانیه‌ای نوشته‌اند: «ما دو صنف سینمایی به حکم صادر شده برای بازیگر محترم سینما خانم آزاده صمدی اعتراض داریم و بند آخر این حکم عجیب که حضور اجباری در کلاس‌های روانشناسی برای درمان بیماری شخصیت ضد اجتماعی را لازم الاجرا دانسته، توهین به شعور تمام اهالی سینما می‌دانیم و مغایر با اصل جمهوری است که به مرام مردم سالاری دینی افتخار می‌کند. انگار عده‌ای دوست دارند با چنین حکم‌هایی راه هرگونه گفتمانی را ببندند و از جمهوری عبور کنند.

ما امیدواریم با درایتی که در رییس قوه قضاییه هست هر چه زودتر جلوی این حکم گرفته شود و بابت توهینی که خصوصا در بند آخر به درک اهالی سینما شده عذرخواهی شود و نگذارند بازیگران زن سینمای ایران که همگی در شکل گیری سینمای سالم و پر افتخار ایران نقش داشته اند اینگونه شأن و شخصیتشان خدشه دار شود. ما تمام قد در کنار تمام بازیگران زن سینمای ایران و سینماگرانی که ناجوانمردانه با حکم‌های مشابه تحقیر می‌شوند ایستاده‌ایم و از آن‌ها حمایت می‌کنیم و به تمام حکم‌هایی که تاکنون صادر شده معترضیم.»

منبع: دانشجو

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیوند فرهنگ با زندگی به تقویت فعالیت‌های فرهنگی کمک می‌کند
شروع دوره قبولی‌های آزمون دستیاری تا ۲آبان
اعمال تأثیر مثبت معدل در آزمون‌های علوم پزشکی با شرایط جدید
امدادگران هلال احمر ۷۲۵۰ نفر را از زیر آوار ناشی از جنگ نجات دادند
پیشنهاد پرداخت ماهانه ۱۰ میلیون تومان به خانواده‌ها به‌جای بسته کالایی
اختصاص سهمیه به داوطلبان آزمون سراسری آسیب­‌دیده از جنگ­‌ ابلاغ شد
توان قطع اینترنت استارلینک را داریم
ردپای مشکلات مالی داروخانه‌ها در بروز کمبود دارو
قدردانی بیت آیت‌الله شبیری زنجانی از رهبر انقلاب و مردم ایران
بار سنگین نگهداری از سالمندان بر دوش خانواده‌ها
پیگیری حقوقی و دیپلماتیک برای رفع محدودیت پروازهای خارجی ایران
دولت برای سخت‌ترین سناریوها در مرزهای زمینی آماده شده است
حملات جنگنده‌های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن
از هر اقدام انقلابی علیه بن سلمان در داخل عربستان حمایت می‌کنیم
نه قول قهرمانی می دهم نه حضور در نیمه نهایی؛ باشگاه باید بازیکن بسازد
دلار در کانال ۱.۸ میلیون ریال
موافقت کامل تاج با برنامه‌های آماده‌سازی قلعه‌نویی
سکوت در برابر ترور، مرزبندی با خشونت را تضعیف می‌کند
چهار سرمربی در آستانه اخراج
پزشکیان در راه اجلاس اوپک گازی مسکو
سه ایرلاین بزرگ دیگر پرواز به عربستان را لغو کردند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top