تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/04/28 - 20:33
کد خبر: 476540

بکام: مسی برای درخشش در آمریکا زمان می‌خواهد

بکام: مسی برای درخشش در آمریکا زمان می‌خواهد

اسطوره منچستریونایتد با اشاره به اینکه فوق‌ستاره آرژانتینی اینترمیامی برای درخشش در MLS احتیاج به زمان دارد، سعی کرد انتظارات را در شروع کار این بازیکن در آمریکا کمتر کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» پس از برگزاری مراسم رونمایی اینترمیامی از لیونل مسی، حالا همه در انتظار ۳۰ تیر و اولین بازی فوق‌ستاره آرژانتینی با پیراهن این تیم آمریکایی هستند.

اسطوره آرژانتینی اولین بازی خود برای اینترمیامی را برابر کروزآزول در جام باشگاه‌های برتر لیگ‌های سطح اول آمریکا و مکزیک انجام می‌دهد.

بکهام: توقعات را بالا نبرید، مسی برای درخشش در آمریکا زمان می‌خواهد

قبل از برگزاری اولین بازی مسی، دیوید بکام از مالکان اینترمیامی در گفت‌وگویی با بیان اینکه مسی برای جا افتادن در آمریکا، احتیاج به زمان دارد، سعی کرد انتظارات را از او کمتر کند.

بکام گفت: مهم نیست که مسی چقدر خوب است، مهم نیست که چه قد و قامتی دارد، او و سرخیو بوسکتس برای تطبیق در تیم احتیاج به زمان دارند.آنها ممکن است ما را غافلگیر کنند، ممکن است در هر بازی پیروز شویم، اما باید صبور باشیم.

فوق‌ستاره پیشین منچستریونایتد و تیم ملی انگلیس، افزود: وقتی در سال ۲۰۰۷ به لس آنجلس گلکسی آمدم، همه فکر کردند لس آنجلس همه بازی‌ها را با حضور من پیروز می‌شود و دیگر هیچ تیمی نمی‌تواند ما را شکست دهد. با این حال حضور در لیگ آمریکا سطح متفاوتی نسبت به مسابقاتی دارد که مسی یا بازیکنان دیگر به آن عادت کرده‌اند.

بکام تاکید کرد: البته لیگ آمریکا هم سطح بالایی دارند اما گاهی برای برآورده شدن انتظارتمان باید صبور باشیم.

البته بکام تنها کسی نیست که معتقد است باید به مسی برای جا افتادن در آمریکا زمان داد، وین رونی، سرمربی دی سی یونایتد نیز در اوایل این هفته اظهار داشت که مسی در ایالات متحده کار آسانی نخواهد داشت.

رونی اظهار کرد: او اینجا کار آسانی نخواهد داشت، شاید بازیکنان فکر کنند که بازی در آمریکا راحت‌تر خواهد بود اما بازیکنانی که وارد می شوند متوجه می‌شوند که لیگ سختی است. شرایط سفر، شرایط متفاوت در شهرهای مختلف و مسائل دیگری هست که کار را در MLS سخت می‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ارزان‌ترین دانشگاه‌های ترکیه برای دانشجویان ایرانی در سال ۲۰۲۷
فیلم | خضریان: دلیل اصلی استیضاح میدری، ناکارآمدی مدیریتی و انتصابات سفارشی است
اشتباه برای علی کریمی؛ تاوان برای همه
احتمال فعالیت مجازی مدارس در برخی مناطق جنوبی کشور
برداشت بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی منجر به فرونشست تخت جمشید شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ایران؛ دلار ۱۶۸ هزار تومان شد
خانوارهای دارای ۵ معلول طی ۳ ماه صاحب خانه ویلایی می‌شوند
کمک بیش از هزار میلیارد تومانی خیرین به دانشگاه تهران طی ۱۱ سال
واکنش چین به تحریم‌های غیرقانونی آمریکا علیه ایران
۲۵۰۰ دانشجو در سراسر کشور وام شرافتی دریافت می‌کنند
روایت هجرت بانویی از خاندان عصمت که قم را به جهان شهر تمدنی تبدیل کرد
ابهام در اجرای سقف ۲۵ درصدی اجاره‌بها
جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان
حرم مطهر رضوی در سوگ «اُخت‌الرضا» غرق در ماتم است
نشانه‌ای از اقامت ۱۷ روزه حضرت معصومه(س) در طراحی گنبد حرم
حمله دشمن به بیش از ۲ هزار نقطه زیرساختی
نشست سازمان ملل فرصتی است برای بیان مظلومیت و اقتدار ایران
تست موفق سلاح جدید سپاه برای هدف قرار دادن ناو هواپیمابر آمریکا
محضر اِفاده و استفاده / رفتار متواضعانه و پدرانه
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top