تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/04/29 - 16:01
کد خبر: 476626

رزمایش مشترک چین و روسیه در دریای ژاپن

رزمایش مشترک چین و روسیه در دریای ژاپن

در بحبوحه تشدید کمک‌های نظامی غرب به اوکراین برای نبرد با روسیه، خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» گزارش کرد که روسیه و چین، رزمایش‌ مشترک دریایی خود تحت عنوان «تعامل شمالی ۲۰۲۳» را در دریای ژاپن آغاز کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، در بحبوحه تشدید کمک‌های نظامی غرب به اوکراین برای نبرد با روسیه، خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» گزارش کرد که روسیه و چین، رزمایش‌ مشترک دریایی خود تحت عنوان «تعامل شمالی ۲۰۲۳» را در دریای ژاپن آغاز کردند.

در این گزارش آمده است که هدف اصلی رزمایش مشترک روسیه و چین، تقویت همکاری دریایی روسیه و چین و حفظ ثبات در منطقه آسیا و اقیانوس آرام است.

رسانه‌های چین گزارش کردند که ناوهای روسیه و چین روز گذشته (چهارشنبه) در دریای ژاپن به هم پیوستند تا رزمایش دریایی مشترکی را در این منطقه برگزار کنند.

به گفته وزارت دفاع چین، این رزمایش به موضوع حفظ امنیت خطوط دریایی راهبردی اختصاص دارد و با هدف بهبود «تعامل راهبردی بین نیروهای چین و روسیه، تقویت توانایی مشترک حفظ صلح و ثبات منطقه‌ای و پاسخگویی به چالش‌های مختلف در زمینه امنیت انجام می‌شود».

رزمایش مشترک چین و روسیه در حالی برگزار شده است که تنش‌ها میان واشنگتن و متحدانش با پکن و مسکو بر سر موضوعاتی از قبیل جنگ اوکراین و تایوان همچنان ادامه دارد.

آمریکا و متحدانش مدعی هستند که چین کار چندانی را برای اعمال فشار بر روسیه در زمینه توقف جنگ اوکراین انجام نمی‌دهد و پکن همچنان در حال توسعه روابط دوجانبه با مسکو است.

چین در حالی به توسعه روابط خود با روسیه ادامه داده است که با آمریکا و متحدانش درباره تایوان به شدت دچار تنش است. چین، جزیره تایوان را بخشی از چین می‌داند و درباره پیامدهای تحرکات مداخله جویانه آمریکایی‌ها و متحدانش در زمینه تایوان به شدت هشدار داده است.

مقام‌های روسیه از قبیل سخنگوی کاخ کرملین ضمن حمایت از مواضع چین در قبال تایوان و تنش‌های پکن با غربی‌ها، مواضع غرب را تحریک آمیز خوانده و بر حق پاسخگویی چین به این تحرکات با انجام رزمایش‌های نظامی تاکید کرده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
منطقه آزاد مازندران؛ از محدوده جغرافیایی تا شرایط خرید خودرو
چگونه از پیشینه بانکی طرف معامله خود مطلع شویم؟
رادیولوژی در منزل و سونوگرافی در منزل
چرا اخبار فرهنگی و هنری و انتقال تجربه برای جامعه اهمیت دارند؟
پیشگیری از خرابی یخچال؛ ۱۳ راهکار کاربردی برای افزایش طول عمر دستگاه
جعبه‌ابزار دانشجوی حقوق در ۱۴۰۵؛ ۱۰ منبع و ابزار رایگان برای درس، کارآموزی و آزمون وکالت
میز مطالعه مناسب دانشجو؛ ابعاد استاندارد، ارگونومی و راهنمای خرید میز تحریر با بودجه دانشجویی + جدول
لباسشویی ال جی بهتر است یا سامسونگ؟
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
فرانسه پیش از نصیحت دیگران، مشکلات داخلی خود را حل کند
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره زمان پرداخت معوقات بازنشستگان
عراقچی: ترجیح جنگ بر دیپلماسی به شکست دیگری برای آمریکا می‌انجامد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top