تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/05/02 - 03:40
کد خبر: 476890

زلنسکی: برای مقابله با موشک‌های روسیه سپر هوایی تمام عیار می‌خواهیم

زلنسکی: برای مقابله با موشک‌های روسیه سپر هوایی تمام عیار می‌خواهیم

رئیس جمهور اوکراین گفت که تنها راه مقابله با حملات موشکی روسیه، دستیابی به سپر هوایی تمام عیار است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، رئیس جمهور اوکراین روز یکشنبه بار دیگر دریافت سامانه‌های بسیار پیشرفته ضد هوایی برای مقابله با حملات موشکی قدرتمند روسیه را خواستار شد.

به نوشته وبگاه «کی‌یف ایندیپندنت»، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین  گفت که تنها راه برای مقابله با حملات موشکی روسیه، دستیابی به «سپر هوایی تمام عیار» است.

زلنسکی افزود، علیرغم تمام کمک‌های نظامی که به اوکراین می‌رسد، این کشور به سامانه‌های دفاع هوایی بیشتری برای پوشش تمام  قلمروی خود نیاز دارد.

اوکراین ماه آوریل سامانه‌های پدافند هوایی «پاتریوت» را دریافت کرد.در حال حاضر دو سامانه پدافندی پاتریوت در اوکراین مستقر هستند. یکی از این سامانه‌ها توسط آمریکا و دیگری توسط آلمان و هلند اهدا شده‌اند. پیشتر یکی از این سامانه‌ها هدف حملات هوایی روسیه قرار گرفت. 

این در حالی است که رسانه‌ها روز یکشنبه خبر دادند دولت آمریکا کماکان قصد ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین برای مقابله با روسیه را ندارد.

روزنامه «واشنگتن پست» نوشت، دولت بایدن در حال حاضر قاطعانه از ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین با وجود فشارهای فزاینده قانون‌گذاران آمریکایی و درخواست‌های اوکراین، خودداری می‌کند.پنتاگون(وزارت دفاع آمریکا) بر این باور است که  اوکراین نیازهای فوری‌تری دارد.

روسیه از شروع جنگ با اوکراین تاکنون بارها اهداف غیر نظامی این کشور را هدف قرار داد. روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرد.

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

 در تحولی دیگر، معاون دستگاه اطلاعاتی اوکراین روز یکشنبه مدعی شد که روسیه در‌آینده قصد حملات مجدد به تاسیسات انرژی این کشور را دارد.

 «وادیم اسکیبیتسکی» معاون دستگاه اطاعلات اوکراین گفت: «دستگاه اطلاعاتی روسیه اینک در حال بررسی وضعیت زیرساخت‌های انرژی اوکراین است.»

او در پاسخ به  سئوالی در زمینه اینکه آیا روسیه هدف قرار دادن زیرساخت‌های انرژی اوکراین را از سرخواهد گرفت یا خیر، گفت: «ما همه مسائل مربوط به شناسایی روسیه از تاسیسات انرژی اوکراین را زیر نظر داریم»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
همه ۲۷ کشور عضو از تنگه هرمز ضربه خوردند
چهار ضلعی پیام رهبری در موقعیت جنگ ترکیبی
 نگاهی به مصاحبهٔ اخیر محمود سریع‌ القلم با مجلات «آگاهی نو» و «اندیشه پویا»
اروپا بیست‌ویکمین بسته تحریمی ضد روسیه را آماده می‌کند
سیاست ایران گسترش همکاری با کشورهای مسلمان و همسایه است
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
بهترین چیلر تراکمی ایرانی برای برج مسکونی در تهران چیست؟
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top