تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/05/02 - 08:36
کد خبر: 476896

نذرخون را به تاسوعا و عاشورا موکول نکنید

نذرخون را به تاسوعا و عاشورا موکول نکنید

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران، درباره پویش نذرخون و حضور تیم‌های سیار اهدای خون در هیئت‌های مذهبی، نکاتی را متذکر شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بشیر حاجی بیگی گفت: سازمان انتقال خون همه ساله، پویش «نذر خون» را از اول ماه محرم تا پایان ماه صفر در سراسر کشور اجرایی می‌کند.

وی با بیان اینکه ماه محرم و ایام سوگواری حضرت اباعبدالله (علیه السلام) یکی از بزرگ‌ترین فرصت‌ها برای ترویج فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی است، افزود: ما در سازمان انتقال خون ایران، ترویج اهدای خون را به عنوان یک فرهنگ ارزشی سرلوحه برنامه کاری قرار دادیم چراکه می‌تواند به عنوان یک کار نجات بخش و ایثارگرانه و با هدف نوع دوستانه مورد توجه اقشار مختلف جامعه قرار گیرد.

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران گفت: نذرخون تقریباً یک دهه است که به عنوان یک نذر انسان دوستانه و نجات بخش در این ایام خاص مورد توجه مردم کشورمان قرار گرفته و همه ساله در این ایام شاهد افزایش آمار اهدای خون هستیم.

حاجی بیگی، شعار پویش نذر خون امسال را «اهدای خون؛ فرهنگ حسینی و نذر عاشقان» عنوان کرد و افزود: امیدواریم با حضور مردم در مراکز انتقال خون سراسر کشور شاهد صحنه‌های ایثار و نوع دوستی و انسجام ملی باشیم.

وی در توصیه به هموطنانی که قصد اهدای خون دارند، گفت: هموطنان اهدای خون را به روزهای خاص مانند تاسوعا و عاشورای حسینی موکول نکنند چراکه اهدای خون باید روزانه و مستمر باشد و یک نیاز همیشگی و روزانه است.

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران از صاحبان فکر، جوانان، اندیشمندان، وعاظ، ورزشکاران، هنرمندان، نخبگان فرهنگی و اصحاب رسانه درخواست کرد که سازمان انتقال خون ایران را در برگزاری این پویش یاری کنند تا هیچ فرد بیماری در تخت بیمارستان نگرانی و دغدغه‌ای بابت تأمین خون و فرآورده‌های خونی نداشته باشد.

حاجی بیگی گفت: افرادی که تمایل دارند تیم‌های خونگیری در هیئت‌های مذهبی آنها حضور پیدا کند می‌توانند با مدیران ادارات کل اهدای خون استان مکاتبه کنند. اگر تعداد اهداکنندگان مناسب باشد تیم‌های سیار تحت نظر سازمان انتقال خون در هیئت حضور پیدا خواهند کرد و اهداکنندگان خون را می‌پذیرند.

وی یادآور شد: در حال حاضر ۲۱۴ مرکز انتقال خون در سراسر کشور و تمامی شهرها و مراکز استانی فعال هستند و هموطنان می‌توانند خون خود را اهدا کنند.

حاجی بیگی افزود: میزان اهدای خون در ایام محرم و صفر در برخی مراکز خون حتی به ۳ برابر افزایش پیدا می‌کند و مراکز اهدای خون به عنوان مراکز قابل اعتماد مردم، پذیرای این کار پسندیده اهداکنندگان هستند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کاریکاتور| نتیجه اعتماد جوزف عون به رژیم صهیونیستی
فیلم| خطای محاسباتی تفکیک آمریکا از رژیم صهیونیستی
مصطفی رحماندوست: ادبیات ایران شکست‌ناپذیر است
نشست «دوشنبه‌های دانشگاهی» با موضوع امنیت و تاب‌آوری ملی برگزار شد
ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حفظ امنیت غذایی کشور
حضور انگیزشی رئیس فدراسیون در کنار بلندقامتان والیبال
گروسی: هفته گذشته بازرسی معمول از نیروگاه بوشهر انجام شد
عذرخواهی یاسین سلمانی از باشگاه پرسپولیس، کادر فنی و هواداران
پزشکیان پیروزی حزب نخست‌وزیر ارمنستان در انتخابات را تبریک گفت
اسلامی: واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر در حال احداث است
آیین افتتاح نمایشگاه عکس «تهران؛ خط مقدم مقاومت» +عکس
وزارت بهداشت: نظام سلامت در آماده‌باش کامل است
بقایی: آن که از آشوب نردبان می‌سازد، خود نخستین زندانی آشوب خواهد شد
وقتی دوربین چینی‌ها گنجایش به تصویر کشیدن مقاومت ایرانی‌ها را نداشت
ادعای ترامپ: به نتانیاهو گفتم اگر بخواهی با ایران بجنگی، تنها می‌مانی
چمران: در ساختمان‌های بلند مرتبه پناهگاه احداث می‌شود
فیلم | شعار مردم در میدان انقلاب تهران
عراقچی: همسایگان در اولویت ما هستند
روند بازگشت حجاج به کشور بدون وقفه تداوم دارد
حملات پهپادی همزمان حزب الله و انصارالله به شمال و جنوب اسرائیل
تصمیم ملی در اردوی تیم فوتبال امید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top