تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/05/02 - 08:36
کد خبر: 476896

نذرخون را به تاسوعا و عاشورا موکول نکنید

نذرخون را به تاسوعا و عاشورا موکول نکنید

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران، درباره پویش نذرخون و حضور تیم‌های سیار اهدای خون در هیئت‌های مذهبی، نکاتی را متذکر شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بشیر حاجی بیگی گفت: سازمان انتقال خون همه ساله، پویش «نذر خون» را از اول ماه محرم تا پایان ماه صفر در سراسر کشور اجرایی می‌کند.

وی با بیان اینکه ماه محرم و ایام سوگواری حضرت اباعبدالله (علیه السلام) یکی از بزرگ‌ترین فرصت‌ها برای ترویج فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی است، افزود: ما در سازمان انتقال خون ایران، ترویج اهدای خون را به عنوان یک فرهنگ ارزشی سرلوحه برنامه کاری قرار دادیم چراکه می‌تواند به عنوان یک کار نجات بخش و ایثارگرانه و با هدف نوع دوستانه مورد توجه اقشار مختلف جامعه قرار گیرد.

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران گفت: نذرخون تقریباً یک دهه است که به عنوان یک نذر انسان دوستانه و نجات بخش در این ایام خاص مورد توجه مردم کشورمان قرار گرفته و همه ساله در این ایام شاهد افزایش آمار اهدای خون هستیم.

حاجی بیگی، شعار پویش نذر خون امسال را «اهدای خون؛ فرهنگ حسینی و نذر عاشقان» عنوان کرد و افزود: امیدواریم با حضور مردم در مراکز انتقال خون سراسر کشور شاهد صحنه‌های ایثار و نوع دوستی و انسجام ملی باشیم.

وی در توصیه به هموطنانی که قصد اهدای خون دارند، گفت: هموطنان اهدای خون را به روزهای خاص مانند تاسوعا و عاشورای حسینی موکول نکنند چراکه اهدای خون باید روزانه و مستمر باشد و یک نیاز همیشگی و روزانه است.

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران از صاحبان فکر، جوانان، اندیشمندان، وعاظ، ورزشکاران، هنرمندان، نخبگان فرهنگی و اصحاب رسانه درخواست کرد که سازمان انتقال خون ایران را در برگزاری این پویش یاری کنند تا هیچ فرد بیماری در تخت بیمارستان نگرانی و دغدغه‌ای بابت تأمین خون و فرآورده‌های خونی نداشته باشد.

حاجی بیگی گفت: افرادی که تمایل دارند تیم‌های خونگیری در هیئت‌های مذهبی آنها حضور پیدا کند می‌توانند با مدیران ادارات کل اهدای خون استان مکاتبه کنند. اگر تعداد اهداکنندگان مناسب باشد تیم‌های سیار تحت نظر سازمان انتقال خون در هیئت حضور پیدا خواهند کرد و اهداکنندگان خون را می‌پذیرند.

وی یادآور شد: در حال حاضر ۲۱۴ مرکز انتقال خون در سراسر کشور و تمامی شهرها و مراکز استانی فعال هستند و هموطنان می‌توانند خون خود را اهدا کنند.

حاجی بیگی افزود: میزان اهدای خون در ایام محرم و صفر در برخی مراکز خون حتی به ۳ برابر افزایش پیدا می‌کند و مراکز اهدای خون به عنوان مراکز قابل اعتماد مردم، پذیرای این کار پسندیده اهداکنندگان هستند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top